Съвременната тенденция е изборът на интериори, които са компактни и създават пространство. Да се ​​постигне илюзията за просторна стая също е една от идеите за проектиране на къща с мебели, поставени на стена. Проектирането на къщата включва проектиране на спалнята в по -уютни и удобни мебели. За да се почувствате по -уютно в спалнята, е необходим добър дизайн на витрината в спалнята на телевизора, заедно с други добавени рафтове, добавя шкаф за съхранение на предмети за ежедневна употреба. Телевизионната витрина може да бъде направена от единично дървено парче или чрез комбиниране на дърво със стъкло. Комбинираният материал е актуалната тенденция в проектирането на мебели. В тази статия предлагаме някои от най -добрите дизайнерски витрини за спалня със снимки. Изберете любимия човек от долните дизайни, в зависимост от вашата спалня.

Витринни дизайни за спалня

Как да изберем витрини за спалня?

За да се намали времето, необходимо за избор на добър дизайн на спалнята за спалнята, е важно да знаете няколко важни основни точки за това как да изберете най -добрия и подходящ дизайн. Като се имат предвид тези няколко точки, малките и големите грешки могат лесно да бъдат избегнати.

  • Най -важният момент, който трябва да имате предвид при създаването на витрина в спалнята, е диаметърът и пространството на спалнята.
  • Вашите основни нужди и материал при проектирането на витрината.
  • Витринен цвят, допълващ цвета на леглото и други свързани мебели за спалня.
  • Избор на подходящо място за поставяне на дизайна на витрината.
  • Сравняване на различен стил и дизайн на мебелите.

Значението на витринните дизайни в спалнята:

Значението на дизайна на витрината на спалнята може да се види по два начина, някои хора смятат, че витрините са само за стил и декоративен елемент. Другият набор от хора, които смятат, че витринните дизайни са необходими мебели, за да поставят някои декоративни елементи, както и да поставят ежедневните неща за използване на място с поглед. Нека видим значението на дизайна на витрините, като имаме предвид и двата вида хора.

  • Добра декоративна витрина, която се съчетава добре с дизайна на леглото.
  • Поставянето на телевизора в спалнята става по -лесно и удобно с помощта на стенен интегриран дизайн на витрини.
  • За да поставите запомнящи се рамки за снимки, подаръци за рожден ден или сватба в спалнята.
  • Да съхранявате важни ежедневни сметки на по -безопасно място.

Модерни витрини за спалня в Индия:

Тук включихме 10 прости и най -нови дизайна на витрини за спалня с изображения. Нека да ги разгледаме.

1. Прост дървен витринен дизайн за спалня:

Най -добрите дизайнерски витрини за спалня

Дървените витрини за спалня са съвременни, както и елегантни дизайнерски облекла като декор за спалня. Този прост дървен дърворезбен дизайн има модел на водопад. Дървената плоча е интегрирана в стената, проектирана за тапети точно срещу леглото. Тази дървена плоча може да се използва като място за съхранение на деко декор, както и на леки книги. Този тип дизайни са полезни за поддържане на стайна температура, придават хладен вид и удовлетворение на очите ви. Ако имате добро място в новата си стая, тогава със сигурност можете да опитате тази.

2. Стенен интегриран стъклен витрин за спалня със светлини:

Най -новите дизайнерски витрини за спалня

Бялото е неутрален цвят и декоративният материал, изработен от бял цвят, придава невероятен вид на витрината на спалнята. Този стенен интегриран бял панелен дизайн обхваща цялата стена, видяна срещу леглото. Бял шкаф за съхранение се вижда на горния панел, който е последван от ламинат в контрастен цвят с вграден телевизор. Точно под телевизора е дебелият дървен ламиниран блок, който побира деко посуда. Понякога хората обичат да инвестират малко повече в интериора на къщата си, тогава това е хубав качествен дизайн за всяко време. Той дава класически щрих с луксозни гледни точки. Свърши го!

3. Легло с бял шкаф за съхранение:

Прости дизайни на витрини за спалня

Това е модерен и атрактивен дизайн, който се използва най -често за проектиране на табла за легло, както и за дивани. Тапицерията завършва с подплатен материал, пружини с кожа, кадифе, както и цветен плат. Същата концепция се използва за проектиране на стената в спалнята с основната тема като дизайн на витрина за спалнята. Тапицерията на стената е допълнена с дизайн на витрина за спалня и бял шкаф за пода. Комбинацията с черно -бяла текстура за мебели е най -добрият и свеж вид на една стая.

4. Витрина за спалня от вградена дървена облицовка:

Модерен дизайн на витрини за спалня

Излизайки от обичайните витрини за спалня, като например поставяне в стената точно срещу леглото, вместо това изберете място, където само чрез отваряне на вратата на спалнята може да се види дизайнът на витрината. Вградената в стената дървена кабина за съхранение с плаващ дизайн е готин дизайн. Дълъг трион за дървени плочи точно под чекмеджето за съхранение на дървени покрития. Този прост дизайн е допълнен с боядисана стена на същата стена и акварелни картини с контрастен цвят, окачени на стената. Картината с акварел разкрива колоритния дизайн на стената.

5. Витрина за стена с интегрирана спалня за книги:

витрина за спалня

Това може да звучи определено интересно за любителите на книги. Този стенен интегриран рафт за книги предлага невероятен дизайн на витрини за спалнята. Рафтът може да бъде персонализиран според вашите нужди и вашата колекция от книги. Този стенен интегриран рафт покрива цялата стена, създавайки перфектен дизайн. Рафтът може да се направи по -привлекателен, като поставите няколко картини или няколко декоративни елементи. Рафтовете с квадратна форма са най -добрият дизайн, чрез който могат да бъдат изградени много такива рафтове. Дизайнерите предлагат този вид витрини за спалнята за тези хора, които обичат да четат, това е според търсенето дизайн на мебели.

6. Кремообразна дървена странична витрина за спалня с маса за изучаване:

витрина в спалнята

Този традиционен дървен витринен дизайн, изработен от дърво, придава античен облик. Тази кремообразна единична витрина, която има две в една функция, при която горният рафт витрината действа като място за съхранение на книги, поставяйки няколко запомнящи се рамки, а втората част е масата за проучване. Учебната маса, придружена със странични чекмеджета и празно пространство между тях, за да поставите стола. Подобен дизайн е най -добрият вариант за младоженците, които планират да проектират спалнята си. Този дизайн е в бюджета, така че със сигурност помага да поддържате общите си разходи.

7. Регенерирана дървена витрина с плъзгаща се врата:

витринни мебели за спалня

Искате готин дизайн на витрина за спалня? След това проверете този хладен витринен дизайн на спалнята с тема селски завършек. Страничната стена от леглото се използва за проектиране на тази витрина за спалня. Цялата стена е завършена с интегрирани стелажи отстрани и дълга бяла дървена плоча в центъра като маса за изследване. Пълният дизайн е допълнен с плъзгаща се единична врата, изработена от регенерирано дърво. Вратата може да се плъзне от двете страни в зависимост от употребата. Този интериор е добър вариант в детската спалня, децата могат лесно да получат достъп, за да поставят своите училищни предмети, книги или други полезни неща.

8. Витрина с извита единица за съхранение в спалнята:

дизайн на витрина за спалня1

Искате ли да запазите бюджета си за проектиране на спалня в залива? След това проверете това просто устройство за съхранение с атрактивен дизайн на витрина за спалня. Този бял и жълт цвят комбиниран блок за съхранение с четири чекмеджета с метална дръжка придава елегантен завършек. Това устройство може да бъде поставено на леглото или срещу леглото. Спалнята може да бъде направена по -привлекателна със светлинна стойка в един от ъгъла на стената. Вземете този дизайн, за да получите добри отзиви и комплименти от приятелите и семейството си.

9. Шкаф за съхранение на странични стени със сит банка:

дизайн на витрина за спалня2

Дизайнът на витрината на страничната стена за спалнята е невероятна идея със средно разположена банка. Имате хубав голям прозорец на страничната стена на спалнята си, след което използвайте този дизайн за настройка на стенен интегриран шкаф за съхранение отстрани със седяща банка в средата. Този добре конструиран дизайн действа не само като място за декорация, но и като малко място за почивка и наслада на дъждовното време с чаша кафе. Ако планирате интериора за вашето бунгало или голяма спалня, тогава трябва да опитате тази интериорна идея, за да потвърдите.

10. Витрина за спалня Stonewall с малък комин:

дизайн на витрина за спалня3

Искате ли да бъдете модерни при проектирането на вашата спалня? След това изберете този дизайн на спалня, вдъхновен от европейския дизайн. Изберете правилното място в спалнята си, за да оформите като витрина. Стената е комбинирана с интегриран черен дървен шкаф отстрани също в долната част на дизайна на витрината. Средната част на витрината е проектирана с малък коминен дизайн, покрит със стъклена врата. На няколко метра над комина е интегриран телевизорът към стената. Това е невероятен дизайн за вашата спалня, който внася необходимата топлина през зимата.

Винаги е интересно да видите различна гама от дизайн на витрини за спалня, вариращи от обикновени стенни плочи до скъп дизайн на пълни стени, изработени от дърво, стъкло или комбинация от материали. Скъпата витрина винаги не е възможен избор предвид размера на стаята и размерите на стената. За добър дизайн на пълна стена се изисква добро пространство. Затова проверете размерите на спалнята си, също така е важно да вземете предвид мястото, което е останало след сглобяването на вашето легло king size или queen size.

Изберете дизайна на витрината, който допълва дизайна на леглото и страничната ви маса, така че витрината да не изглежда неуместна. Дизайнът на отворената спалня е най -добрият, що се отнася до луксозния дизайн на витрините в сравнение със спалнята с ограничени пространства. Стената, интегрирана със седяща банка, е страхотна идея за просторна спалня. За средно голяма стая тапетът, проектиран на стена с шкафове и монтиран на стена, е един от най-добрите дизайни, които трябва да се вземат предвид. Изберете най -добрия дизайн на витрина за спалня и се насладете на чаша кафе, като гледате вградената в стената телевизия в спалнята.