Heb je ooit kaneelzaden gebruikt? Kent u hun voordelen? Kaneelzaden plus Sticks Kaneel is al lang een bewonderd kruid bij het bakken en koken. Kaneel heeft antimicrobiële eigenschappen die helpen om verschillende gezondheidsproblemen te stoppen. Het sterke kruid kan je gezondheid naar een hoger niveau tillen. Probeer het kruid op te nemen in je dagelijkse dieet plus schoonheidsregime om de geweldige kaneelwinst te verzamelen. Kaneelzaden zijn een grote bron van vezels, mangaan, ijzer en calcium.

Beste voordelen van kaneelzaden voor gezondheid, haar en amp; Huid

Belangrijkste voordelen van kaneelzaden:

Hier hebben we de 9 beste voordelen van kaneelzaden voor gezondheid, huid en haar op een rijtje gezet. Laten we ze eens bekijken.

1. Behandelt koud:

Onthoud dat kaneel een verwarmend kruid is dat wordt gebruikt om zowel verkoudheid als gewone griep te behandelen. Kaneelzaden wanneer gemengd met gemberthee zijn een uitstekende verkoudheidsverlichter. Nog een therapie bestaat uit het toevoegen van een kwart theelepel kaneelpoeder aan een eetlepel honing. Eet het mengsel 2 keer per dag gedurende 3 dagen voor de beste resultaten.

2. Vermijd artritis:

Artritis wortel pijn en wallen van de gewrichten plus kaneel helpt om het teken te verlichten. Voeg in een warme kop water 2 eetlepels honing en een theelepel kaneelpoeder toe. Slik het mengsel twee keer per dag eerder dan het ontbijt door om artritische pijn te verlichten.

3. Voorkom neuron-degeneratieve ziekte:

Kaneelzaden spelen een effectieve rol bij het verminderen van chronische ontstekingen die verband houden met neurodegeneratieve ziekten zoals de ziekte van Alzheimer, de ziekte van Parkinson en talrijke sclerose.

4. Beheers diabetes:

Diabetes, een ziekte met een constant hoge bloedsuikerspiegel, tast slagaders en aders aan, waardoor het risico op hartaandoeningen toeneemt. Kaneel is ook erg handig om de bloedsuikerspiegel in de korte zin te ordenen. In sommige onderzoeken wordt waargenomen dat de met kaneel gekruide maaltijd aanzienlijk minder bloedsuikerspiegels oplevert.

5. Behandel steriliteit:

Kaneelzaden bevatten een voedingsstof genaamd kaneelaldehyde waarvan bekend is dat het het progesteronniveau verhoogt en bovendien de testosteronniveaus bij vrouwen verlaagt. Het hormonale evenwicht vermindert de kans op onvruchtbaarheid bij vrouwen.

6. Ondersteuning Gewichtsverlies:

Kaneelzaden profiteren van het verminderen van de insulineresistentie en verdrievoudigen het vermogen van insuline om de bloedsuikerspiegel te metaboliseren. Deze smaakmaker helpt daarom de honger en het verlangen naar suiker te verminderen, wat leidt tot gewichtsverlies.

7. Genees acne, puistjes en puistjes:

Kaneel vergemakkelijkt het organiseren van acne en puistjes op het gezicht. Dit is klaar door de huid te drogen en zowel bloed als zuurstof naar het externe huidoppervlak te transporteren. Een eenvoudig te maken recept omvat het toevoegen van 3 eetlepels. honing door 1 el kaneel. Smeer de pasta op de overdreven plekken en laat het de hele nacht staan. Aan de andere kant, ga het 20 minuten door door je door het water te wassen. Volgende week weer doen.

8. Goed voor de gezondheid van het hart:

Verminder hart-en vaatziekten en herstel de functie van de dikke darm door kaneel. Kaneel is een uitstekende basis van calcium plus vezels. Het mengsel van de 2 componenten bindt en verwijdert galzouten en lichaamszouten die een vernietigend effect hebben op de dikke darm. Zodra de gal is losgemaakt, moet het lichaam cholesterol afbreken om nieuwe gal te produceren, heeft het een positieve impact op atherosclerose plus het vermijden van hartziekten.

9. Goed voor de gezondheid van het haar:

Kaneel exfolieert en voedt de hoofdhuid. Een theelepel gemalen kaneel, 1 eetlepel honing plus ¼ kopje warme olijfolie, eenmaal gemengd en in de hoofdhuid gemasseerd, zal de reiniging stimuleren. Breng de blend 20 minuten eerder aan op het haar dan wassen met een normale shampoo. Indien nodig kan kaneel de haarkleur verminderen. Meng een gelijke grootte van je conditioner plus kaneelpoeder. Wikkel de volledige lengte van het haar door het mengsel. Smeer het mengsel rustig uit om strepen te voorkomen. Veeg het haar, verwijder alle klitten en wikkel het met een douchemuts. Zet het mengsel ‘s nachts neer en maak het haar ‘s ochtends schoon.