Kapsels met gevlochten pony zijn tegenwoordig een populaire trend. Nu beroemdheden het steeds populairder maken, is de trend om de pony samen met zijvlechten of touwvlechten te vlechten erg populair geworden. Je moet een middellange tot lange pony aan de zijkanten hebben om een ​​mooie gevlochten ponyhaarlook te krijgen.

Kapsels met gevlochten pony

Dit kan je een totaal ander haarontwerp geven dat je op je feestjes en ook voor je proms kunt dragen. Deze haarlooks zijn vaak een van de moeilijkste haarlooks om te sporten of te creëren. Met een paar pogingen of helpende handen wordt dit echter vrij eenvoudig. Soms kun je je vlechten gewoon draaien en draaien en ze aan zijvlechten of lopende vlechten knippen.

Gevlochten pony kapsels:

Hier zijn de top 9 gevlochten pony-haarstijlen die je ook kunt proberen.

1. Twisted Clipped in pony gevlochten stijl:

Twisted Clipped In Bangs Gevlochten Stijl - vlechten en pony

Hier zonder de moeite om de pony aan de zijkant te vlechten, zijn de vlechten normaal gedaan met behulp van de haren aan de achterkant die ze naar één kant brachten. De pony is gewoon gedraaid en in de vlecht geknipt met haarspelden en dit creëert een eenvoudigere versie van het kapsel met gevlochten pony. Je kunt dit eens proberen.

2. Lange gevlochten pony:

Lange gevlochten pony - vlechten voor een pony

Als je redelijk lang haar en een lange pony aan de zijkanten hebt, kun je zijvlechten maken met de pony zoals op de bovenstaande afbeelding. Breng die twee vlechten van twee kanten en sluit je aan bij de rest van het haar. Maak een enkele vlecht met al het haar om dit kapsel af te maken. Deze knalvlecht is eigenlijk vrij eenvoudig te doen als je dik haar hebt en als je goed bent met vlechten. Eindig de vlecht in een mooie vissenstaart en zet vast met elastiek.

3. Zijbroodje en watervalvlecht:

Side Bun And Waterfall Braid - vlechten met een knal

Als je een zijvlecht en ook een zijknot wilt, kan dit een leuke stijl daarvoor zijn. Je kunt al het haar van je pony naar één kant brengen en het opvlechten. Neem de vlecht terug en draai hem naar boven en rol om een ​​knot te maken. Veilig met pinnen.

4. Gevlochten pony en krullend haar:

Gevlochten pony en krullend haar - vlechten met pony

Als je een simpele draai wilt in de looks van normaal gevlochten haar, dan kan deze gekrulde gevlochten stijl goed voor je zijn. Probeer dit na het krullen van je haar met kleine krulspelden. Dit vereist dat je een lange pony aan de zijkant hebt die dik genoeg is om er een strakke dikke vlecht van te maken.

Lezen: Leuke gevlochten kapsels zwart

5. Bang touw vlecht:

Bang Rope Braid - gevlochten pony

Een normale dunne touwvlecht die over je voorhoofd loopt, gemaakt met een pony aan één kant, kan een goede keuze zijn. Nogmaals, je kunt het haar aan de achterkant vlechten en naar voren brengen, eindigend in een vissenstaart. Houd het haar een beetje rommelig en een beetje los.

6. Dikke eenzijdige gevlochten knal:

Dikke eenzijdige gevlochten knal - vlechten met ponykapsels

Eenzijdige gevlochten ponykapsels kunnen een goede keuze zijn als je een redelijk lange pony zonder laagjes hebt. Probeer deze samen met andere stijlen en bekijk het verschil in stijl.

Lees: Vlechten van gemiddelde lengte

7. Strak gevlochten haar:

Strak gevlochten haar

Een pony kan worden geknipt en strak gevlochten in een afro-stijl met maïs, zoals het kapsel hierboven. Wil je dit proberen?

8. Losse gevlochten knal:

Losse zijde gevlochten knal

Een zeer losse gevlochten pony aan de zijkant kan goed zijn als je een gevlochten pony-look wilt hebben, maar je hebt een dunne pony of dun frontaal haar. Veeg alle haren van de pony naar één kant en maak de vlecht. Combineer het op een losse manier met de rest van het haar om de look af te maken.

Lezen: Verschillende vlechtkapsels

9. Strakke watervalvlecht met volledige kop:

Strakke Full Head Waterfall Braid - gevlochten haar met pony

Dit is een strakke, volledig gevlochten knallook. De vrouw met het lange of diamanten gezicht kan een geweldige uitstraling krijgen met deze vlechten en pony. Je kunt dit proberen voor feestjes met bijpassende jurk en je vrienden verrassen.

Het hebben van verschillende kapsels is tegenwoordig een trend, de kapsels met gevlochten pony zijn daar een van. We hebben in dit artikel top-gevlochten knal-kapsels gegeven ter referentie en probeer ze minstens één keer terwijl je naar feestjes en functies gaat om anders te zijn.