Mexicaans eten op zijn best is beroemd over de hele wereld. Je kunt nooit fout gaan met Mexicaans eten dat in je mond rolt. De rijkdom van de guacamole met de hete gekruide salsa en de knapperige nacho’s zijn enkele van de traditionele kenmerken van Mexicaans eten. Een ding dat we allemaal weten over Mexicaans is hun lichte talent voor pittige en pittige mengsels en hier is een perfecte lijst met alle Mexicaanse recepten die je in je vrije tijd kunt maken.

Mexicaans Eten Recepten

Meest populaire Mexicaanse recepten met afbeeldingen:

Laten we eens kijken naar de beste recepten voor Mexicaans eten.

1. Guacamole:

Mexicaans eten recepten

Voordat we ons wagen in de wereld van de Mexicaanse keuken, moeten we eerst en vooral weten hoe we de zeer beroemde guacamole-saus moeten maken. Om te beginnen is het primaire ingrediënt avocado, waarbij je de avocado moet snijden en schillen. Knijp in een aparte pan heel veel citroen uit en meng vervolgens de geplette avocado en citroen met jalapeno, knoflook en tomaat en uienblokjes samen met een vleugje zout.

2. Mexicaanse Penne:

recepten voor mexicaans eten

Om de Mexicaanse penne te maken, heb je gehakt nodig, bij voorkeur rundvlees dat lichtjes in olijfolie moet worden gegooid. Kook de pasta in een aparte pan en meng alle ingrediënten samen met tomaten, uien, tijm, basilicum, oregano en al het andere in een pan. Verdeel gelijkmatig en strooi er geraspte kaas over voor het bakken.

3. Kip Enchiladas:

recepten voor mexicaans eten

Smelt boter in een pan en fruit de groene ui, ui, champignons, groene pepers en knoflook en voeg dan wat zure room toe. Zo wordt de basis van de saus gemaakt, je kunt er zelfs oregano aan toevoegen. Kook nu de stukjes kip en voeg ze toe aan de saus voordat je ze in de pastarol wikkelt.

4. Quesadilla’s met kip en kaas:

recepten voor mexicaans eten

Gehakt kip is het beste voor dit gerecht, waarbij tortilla’s worden gecombineerd als een sandwich met de kip, kaas en hete saus wraps ertussen en vervolgens goudbruin gebakken. Vaak worden de quesadilla’s geserveerd met een bijgerecht van avocado- of guacamolesaus en maken de salsa van ui, tomaat en hete saus.

5. Vistaco’s:

recepten voor mexicaans eten

Om vistaco’s te maken, begin je eerst met het bierbeslag van losgeklopte eieren, bakpoeder, bloem, maizena en bier. Dompel de vis nu lichtjes in bloem en bierbeslag voordat u hem goed frituurt. Maak vervolgens de witte saus van kaas en mayo met stukjes jalapeno en limoensap en gebruik het dan als saus voor de taco.

6. Mexicaans rundvlees koud:

recepten voor mexicaans eten

Begin met het reinigen van het vlees van eventuele resterende botten voordat u het op zeldzame medium grilt en vervolgens lichtjes gooit en draait in olijfolie en oregano. Voeg nu in een aparte pan chipotlesaus, basilicum, tijm, oregano, ui en tomaat toe en fruit deze. Voeg de runderbouillon toe en giet het vlees erbij en kook en braad tot het dik wordt.

7. Pinto Bean Salsa Salade:

recepten voor mexicaans eten

Dit is een klassiek bijgerecht gemaakt van fijngesneden ui, bosui, paprika, groene tomaat, spinazie, suikermaïs, erwt en cherrytomaat. Je kunt er zelfs appelblokjes aan toevoegen, samen met ananas. Meng het nu in zure room of yoghurt samen met chipotle en salsasaus en je bent helemaal klaar.

8. Carnitas:

recepten voor mexicaans eten

Om de Carnitas te maken, voeg je varkensvlees en ui met knoflook, koosjer zout en sinaasappels toe in een pan en breng je het aan de kook. Bedek het deksel. Als je klaar bent, haal je het varkensvlees uit de bouillon en kleed je het aan met Creser-saladedressing of zure room en mayo en dien je warm op. Maak vaak voordat je het varkensvlees aan de kook brengt een kruidenmix van oregano en basilicum en wrijf het dan goed op het varkensvlees en voeg dan wat meer toe tijdens het aankleden.