Laten we ons een korte voorstelling maken van waar je leeft in een seizoen waarin de brandende zonnestralen je niet op je gemak laten voelen, zelfs niet in je huis. De constante zweetdruppels die zich nu bij je voorhoofd verzamelen, hebben ervoor gezorgd dat je je geclusterd en verhit voelt. Je ziet de klok langzaam naar een één gaan en je weet dat de lunch eraan komt en toch knaagt de hitte aan je eetlust. Zal het rond deze tijd, in plaats van je klaar te maken voor een restaurant, niet effectief zijn als je de continentale smaken rechtstreeks naar je keukenstap kunt brengen voor een leuke draai in je alledaagse saaie eten?

Beste continentale voedselrecepten

Beste continentale voedselrecepten:

1. Aardappels in de schil met vulling:

Gepofte aardappelen met vulling

Kook hele aardappelen zacht en bak ze vervolgens. Begin nu met de paddenstoelenmix, dit is de vulling of de puree. Meng tomaat, ui, knoflook, fijngehakte gemarineerde champignons met gemalen kruiden en oregano en basilicum. Maak een fijne pasta en voeg dan yoghurt of zure room met koriander en lente-ui toe. Snijd de aardappel doormidden en schep dan de binnenkant eruit. Vul vervolgens het uitgeholde deel met de vulling.

2. Macaroni met kip en spinazie:

Macaroni met kip en spinazie

Begin met het frituren van de kipblokjes in olijfolie en oregano met een vleugje basilicum en knoflook en zorg dat ze zonder bot zijn. Giet nu in een pan de kippenbouillon van het koken en voeg er macaroni aan toe. Als je klaar bent, bak je de macaroni in kaas en vul je het bord samen met de stukjes kip en bak je goed voor het opdienen.

3. Kwark Zoete Maïssoep:

Kwark zoete maïssoep

Begin met het koken van alle groenten samen met de suikermaïs en doe in een aparte pan levende olie en kaas. Meng nu de twee en voeg er voor de smaak kaasschaafsel aan toe. Dit is een lichte brunchsoep gevuld met de smaak van kaas. Vaak kun je voor extra smaak een klodder zure room aan de soep toevoegen.

4. Witte wijn kip met knoflook:

Witte wijn kip met knoflook

Begin met het mengen van knoflook, spek, tijm en basilicum in een pan gevuld met ongezouten boter. Voeg tegelijkertijd bloem en broodkruim toe aan de stukjes kip, samen met oregano en basilicum. Kook nu in een aparte pan de paddenstoel in zure room en knoflook en begin dan de met bloem verpakte kip in witte wijn te bakken en meng dan de verwarmde wijn met alle gescheiden ingrediënten. Meng op het einde alles en voeg zure room of yoghurt toe om te decoreren.

5. Maïstosti’s:

Maïstosti's

Dit is een goede optie voor zachte brunches of avondsnacks waarbij de maïs in de stukjes brood wordt gegoten. Begin met het gooien van kaas, mais, cherrytomaatjes en paprikablokjes in een pan en verwarm deze in de oven. Doe nu het mengsel op het brood en bak het tot het goudbruin en lekker is.

6. Lasagne:

Lasagne

Lasagne is gemaakt van de zachtste pasta gevuld met druipende gesmolten kaas en zware vulling erin. Meestal wordt de vulling aan uw keuze overgelaten. Laag de lasagne goed met elke laag vol met vulling en kaas en gebruik dan witte saus op de bovenste laag voordat je het bakt.

7. Gegratineerde aardappel- en rundvleespastei:

Gegratineerde aardappel en rundertaart

Hier mag je runderblokjes gebruiken, maar rundergehakt is een van de belangrijkste ingrediënten. Maak een vulling van knoflook, tijm, gember, basilicum en oregano samen met de azijn bak het rundergehakt en pureer dan wat aardappelen en roerbak deze in olijfolie met stukjes knoflook. Leg nu de kom met het gehakt tussen de kaasschaafsel erop en bak.

8. Pastabak met kip en spek:

Pastabak met kip en spek

Zelfs hier overheersen het essentiële frituren van spek en kip met kruiden en gemengde specerijen en dan wordt de roomkaaspasta er bovenop toegevoegd voordat het tot een taart wordt gebakken.