De zomer is voor ons het juiste moment om te experimenteren met onze testknoppen. Terwijl de zachtheid van het eten zich door je keel wentelt, voelt de plotselinge vochtigheid van de hete zomermiddag plotseling verdampen. Midden in een brandende zon was een plotselinge verrukking in de mond nooit echt een klacht. Weet je waar de zomer nog meer het beste voor is? De zomer is het beste voor die warme, zwoele nachten wanneer uitgaan en eten beter is dan een snelle en snelle maaltijd klaarmaken in je keuken en daarvoor zijn hier enkele heerlijke recepten die van pas kunnen komen.

Zomervoedselrecepten

Meest populaire zomervoedselrecepten in India:

1. Watermeloensorbet:

Watermeloensorbet

We beginnen de lijst met enkele van de beste drankjes voor de zomer en daarvoor is de eerste de watermeloensorbet. Begin met het snijden van de watermeloenen in kleine blokjes of stukjes. Voorafgaand aan deze schaal de meloen en verwijder de zaden. Voeg nu gemalen suiker en gebroken ijs toe samen met af en toe wat room en vries het dan in.

2. Zomerborsjt:

Zomerborsjt

Om te beginnen heb je kippenbouillon en bietensap nodig. Je kunt commercieel gezoet bietensap gebruiken of thuis zelf maken. Kook nu in een pan de biet in een minimale hoeveelheid water. Zeef de bieten als ze zacht zijn en laat ze vervolgens afzonderlijk afkoelen. Snijd nu de bieten in kleine stukjes en meng alle ingrediënten met poedersuiker, limoensap, peper, saffraan, zure room en yoghurt.

3. Zomermaïsgroentesaus:

recepten voor zomerse gerechten

Neem veel granaatappel- en tomatenblokjes en paprika’s. Snijd ze nu goed in blokjes. neem in een andere pan babymais, lente-ui, olijf, okra, spinazie, koolbladeren in blokjes gesneden, muntblaadjes week ze allemaal in azijn. Voeg nu alles toe in een kom, maar niet voordat je wat jalapeno’s hebt gemengd. Een perfecte brunch voor de knetterende zomers.

4. Trifle met gemengde bessen:

Trifle met gemengde bessen

Maak een perfect toetje voor je met behulp van wat bessen, slagroom en ijs. Je kunt zelfs plakjes granaatappel en ananas gebruiken. Begin met het karamelliseren van de bessen, namelijk framboos, aardbei en bosbes in een pan en voeg dan tussen elke laag een laag slagroom met ijs en fruitplakken toe.

5. Kalkoen Groente Tostadas:

Kalkoen groente tostadas

Hiervoor kun je kiezen voor knapperige tortilla’s of zachte taco’s die je allebei handig vindt. Breng deze zomer een vleugje Mexico in je keuken met het gebruik van komijn. Smeer op de tortilla gesmolten kaas en salsasaus. Voeg nu de gemarineerde kalkoen, zure mais en courgette toe. Jalapeno’s zijn ook geweldig en verzegelen nu de look met de eerste hap.

6. Chipotle Steak Met Limoen Maïs En Salsa:

Chipotle steak met limoenmaïs en salsa

Hier hebben we weer een Mexicaans genot gemaakt van biefstuk en maïs. Marineer de biefstuk de avond ervoor met chipotle en sojasaus. Grill de steak goed en roerbak hem een ​​beetje voor extra kleur. Maak nu een pasta van witte mayo, zure yoghurt en suikermaïs samen met koriander en versier deze erop.

7. Gevulde zomergroente:

Gevulde zomergroente

Gevulde zomergroenten zijn geweldig voor bijgerechten, samen met eenvoudige rijst of brood. Om te beginnen schep je de binnenkant uit de groenten zoals aardappelen, tomaten enzovoort en maak je een zelfgemaakte vulling inclusief maïs en kip, maar in een zeer geaarde vorm. Stop ze er nu in en eet smakelijk.

8. Erwten en zomerkruid Frittata:

Erwten- en zomerkruidfrittata

Dit is vergelijkbaar met een pizza, maar deze keer is hij helemaal gevuld. Dit soort pizza wordt voornamelijk gebakken, maar veel andere ingrediënten worden gecombineerd met eieren, slagroom en kaas.

9. Squashsoep met pasta en Parmezaanse kaas:

Pompoensoep met Pasta en Parmezaanse kaas

Snijd de pompoen in blokjes en kook vervolgens de pasta en de pompoen in kippenbouillon met een scheutje olijfolie. Voeg nu wat citroenrasp, oregano toe en rasp er Parmezaanse kaas overheen.