Вратите днес са изработени както от дърво, така и от пластмаса, но в края на деня е най -добре да се постигне възможно най -здравата врата от възможно дърво. Дървото се използва от много години и почти всяка врата в историята на света е била изработена от дърво. Въпреки че стъклото може да се използва и за направата на врата, то просто не е толкова безопасно, колкото да имате напълно завършени конструкции от здрави дървени врати, за да защитите дома си.

Дървените дизайни на врати се предлагат в много форми и размери и има разнообразие от дърво, което можете да използвате чрез тиково дърво, което винаги е било първият избор за всички видове дървени врати. Получаването на правилната дървена врата за вашия дом може да не е лесна задача, тъй като има толкова много дизайни, от които да избирате, но има няколко предпочитани, които осигуряват отлична дървена врата за вашия дом. По -долу са дадени няколко страхотни дизайна на дървени врати, които да ви помогнат да направите по -добър избор.

Най -добрите дизайни на дървени врати в Индия:

Тук включихме 8 прости и модерни дизайна на дървени врати с изображения. Нека да ги разгледаме.

1. Дизайн на врати от масивно дърво:

Дизайн на дървени врати 1

Вратите от масивно дърво винаги са на първо място, защото нямат усет към красотата, но излъчват чувство за сила, което никоя друга врата не може да поддържа. Класиките като всичко друго винаги са нещо, което първо трябва да изберете и тази невероятна врата е доказателство за факта.

2. Дизайнерска дървена врата от тиково дърво:

Дизайн на дървени врати 2

Това е друга страхотна врата, която със сигурност е доказателство за факта, че вратите от тиково дърво всъщност са най -съвършените дървени врати, налични на пазара. Вратата е здрава, дебела, приветлива, устойчива на насекоми и има способността да поддържа всеки дизайн, който искате да бъде издълбан във вратата, за да увеличите модния фактор на вашия дом.

3. Панелна врата от масивно дърво:

масивна дървена ламперия-4-4 врати

Това също е класика, която е съвместима както с тиково дърво, така и с всяка друга дървесина. Ламперията, направена на вратата, е според това, което искате и може да бъде променена по какъвто и да е начин. Това е основен дизайн, който всъщност е доста популярен и се използва както за апартаменти, така и за вилни къщи. Офис сградите също използват тази врата за разнообразието на техните офис стаи.

4. Прост дизайн на дървени врати:

Дизайн на дървени врати 4

Промивната врата е друг много популярен дизайн на вратата, който бавно се използва широко по целия свят. Дизайнът на вградената врата изглежда прост, но изисква известна упорита работа за завършване и поддръжка. За да имитира напълно този дизайн, трябва да се наеме професионален дърводелец.

5. Появата на стъклена дървена врата:

Дизайн на дървени врати 5

Стъклото може да се използва много добре с дърво и този дизайн е доказателство за този факт. Стъклото като тази врата може да се поддържа и върху различни други дизайни по ваш избор, защото в края на деня всеки има уникален избор по отношение на дома си.

6. Пълен екстравагантен дизайн на дървени врати:

Дизайн на дървени врати 6

Екстравагантността не познава граници, когато имате достатъчно ресурси, за да направите страхотна врата. Въпреки че дизайнът може да бъде променен по ваш избор, този дизайн на вратата е много популярен. Вратата може да бъде направена от всякакъв вид дърво, но тиковото дърво е най -доброто, за да получите това напълно завършено и силно усещане.

7. Дизайнерски тик: Нов дизайн на дървени врати:

Дизайн на дървени врати 7

Тиковото дърво може да бъде проектирано по всякакъв начин и това го прави чудесно дърво за използване при различни дизайни на врати. Повече от това тиково дърво има доживотна гаранция, което го прави устойчив на почти всичко, с изключение на огън. Тиковото дърво също е защитено от термити, което е много добър начин да запазите дома си защитен.

8. Дизайн на дърворезбени врати Последно:

Конструкции на дървени врати 8

Последното в списъка, но не на последно място дърворезба, може да се състои и от тиково или друго дърво и дава място за страхотни врати, които са идеални за вашия офис или дом.

Дизайн на дървени врати