Казват „роднини и риби вонят след три дни“. Не е ли това причината да мразим някои от нашите роднини толкова много, но според съдбата трябва да се справим с тяхното съществуване и особено с посещенията им от време на време, някои от поводите, които наистина преобръщат света ни.

Винаги има един човек, който би искал да стъпи на краката ви, независимо от всичко. И понякога изтръпваме да си помислим дали порасналият роднина наистина е пораснал или какво !! Това обаче никога няма да ги спре да правят това, което правят най -добре, да ви дразни.

Така че това, което трябва да направите, е да вземете нещата в свои ръце и да не реагирате прекалено на техните безсмислени начини на живот. Днес бихме искали да поговорим с вас повече за това как да се държите с досадни роднини или онези, които мразите, затова, моля, прочетете и бъдете добре информирани за същото. Ето няколко съвета как да се отнасяте към роднини, които мразите?

Защо ги мразиш толкова много?

1. Дали е нещо, което са направили или казали, не са направили или не са казали, или нещо, което не ви харесва в тях? Това се случва особено, когато около нас има лели и чичовци, които смятат, че знаят всичко и биха ни създали клане в края на деня. Те продължават да казват, че са преминали през същата възраст, в която сме и ние, но все забравят, че времената са се променили и нещата трябва да се третират по различен начин. Така че помислете дали това е една от причините, поради които толкова мразите тази заяждаща леля или доминиращия чичо.

2. Бъдете мили и поговорете с тях веднъж, уведомете ги как мразите, когато се намесват във вашите лични дела и живот. И също така ги уведомете колко оценявате, когато не се намесват във вашия бизнес или когато баща ви ви говори. Бъдете граждански и бъдете нежни и ако не работи, уведомете ги чрез вежливи, но строги думи (само), че съществуването им вече няма значение за вас.

3. Това означава, че сега сте оправдани, като пренебрегвате тяхното присъствие. И дори да дойдат понякога, което ще се случи, винаги можете да поздравите и да играете с другите и да сведете до минимум взаимодействието си с този, когото презирате наоколо. Или това, което бихте могли да направите, е, ако този, когото мразите, е този, който идва сам да посети семейството ви, отидете при съседите си или се заключете в стая под предлог да учите. Това ще изпрати силен сигнал, че наистина не искате да общувате с някой, когото не понасяте.

Злоупотреба и употреба:

За съжаление все повече деца в растящите си години са малтретирани или са били малтретирани от роднини по много начини, което изглежда е една от основните причини, поради които близките са мразени. Ако случаят с вас е такъв, би било разумно да вдигнете брадичка и да поговорите със съветник, който би могъл да ви изведе от тази ситуация. Не забравяйте, че има много други начини да покажете, че го мразите, но омразата само ще прерасне в гной вътре и ще ви нарани повече.

Може би философските ценности у дома или с мразения роднина са различни или древни и наистина не резонирате и не синхронизирате с техните идеали.

Изяснете им това по любезен начин и им дайте да разберат, че колкото и да уважавате техните възгледи, следването на всички тях не е ваша сила и никой не може да ви принуди да вземате решения, променящи живота, които.

Успех и продължавай в живота.