Преди брака идва любовта, която е мантрата за „щастливо завинаги“. Това ли мислиш правилно? Напротив, някои бракове или връзки са толкова платонични, където любовта е далечна мечта зад усмивките на така наречените щастливи двойки. Всички търсим съвършенство в нашите съпрузи, любовници или партньори, но забравяме, че съвършенството е мит. За да може една връзка да работи, трябва да се полагат постоянни усилия и упорита работа, така че да се постигне напредък за същото. „I DO“ вече не е спорната мантра за обвързване на две души в свещено семейство; следователно ето няколко съвета за влюбване, които допълнително биха подобрили статуквото на всяка връзка или брак. Ето няколко съвета как да внесете любов в една връзка?

Как да въведем любовта във връзка:

Бъди добър към себе си:

В една връзка трябва да приемете, че даването прави нещата по -добри и за това първо трябва да обичате и да бъдете добри към себе си. Поставете приоритетите си на място и познайте границите си, почивайте и се отпуснете понякога, насрочете малко място за себе си, без да бъдете егоистични спрямо вашите нужди. Това би разкрило една разумна версия на себе си, която след това би определила вашите нужди да ни имате във връзка.

Приемете възходите и паденията:

Не става въпрос за бягане около дървета, които носят любов, а засаждане на онези дървета, които подхранват любовта. Това означава, че трябва да научите как искате да бъде връзката, как искате партньорът да общува с вас и когато имате отговори на тези въпроси, можете от настоящото състояние на нещата да решите как искате да се влее любовта връзката. Всяка двойка има възходи и падения, така че седнете и намерете решения един с друг.

Планирайте финансите си заедно:

Парите могат да развалят една връзка; въведете аргументи, проблеми с егото. Не позволявайте на себе си или на партньора си да вземате пасивни решения, освен когато една връзка е предназначена за двама да работят и да решават нещата. Седнете и запишете финансовите приоритети в живота си. Имайте съвместна сметка за домашни и други ангажименти, които не бива да се смесват със собствени индивидуални сметки. Вземете решения, които позволяват и двете да бъдат част от него, и след това да решите как да използвате средствата си.

Това не е игра за печелене:

Нека егото и гневът не идват заради играта, не хвърляйте нещата наоколо, вземете си дъх, ако е необходимо. Може би е имало битка, но това не означава, че това е краят, това е възможност за учене за вас двамата. Никакво нарастване на залозите един върху друг, което би изисквало ескалация, за да се въведе. Посетете отново темата, когато настроенията са ниски, и говорете като възрастни по спокоен и сдържан начин

Не се спирайте на миналото:

Сценарият на играта за обвинение е най -лошият от всички врагове, не се отдавайте на омаловажаване на съпруга си поради грешките, които е направил. Любовта не вижда грешките, които сте направили; той вижда как работите около неща, които биха направили живота по -добър с вас двама.

Изгорете моста на недоволството, научете се да приемате един друг недостатъци и опасения, само тогава ще знаете, че и вашата сродна душа има свои собствени граници, с които да се справи. Вземете си ваканция и се оттеглете от житейските изисквания в живота, може би и това би ви позволило да се разберете.

Никога не включвайте трети страни, шарлатани и така наречените съветници да говорят с вашия съпруг от ваше име, те причиняват повече вреда, отколкото полза. Няма смисъл да позволявате на света да се намесва във вашите лични въпроси, затова поправете нещата и внесете любовта, която събаря прекрасния ви дом днес.