Интериорен дизайнерски хол в комплект с фотьойл

Наемали ли сте някога интериорен дизайнер или искате да го направите??

Или може би просто сте любопитни как изглежда процесът?

Свързахме се с Хара от Martha O’Hara Interiors и Андреа Шумахер от Andrea Schumacher Interiors, за да попитаме тяхната гледна точка по основните въпроси на “приложния” интериорен дизайн.

Какво всъщност правят интериорните дизайнери?

През повечето време, когато се мисли за интериорен дизайн, човек си представя да си играе с различни материи и цветови мостри. Но това е само малка част от работата. Те също могат да ви помогнат да намерите тъканите, мебелите и цветовите нюанси. Освен това получавате обучение по дизайн за тази работа. Освен това имате и допълнителни сертификати за познаване на строителните стандарти, координация на проекти и много други.

Можете да разберете повече за какво тук интериорният дизайнер всъщност го правят.

Реализирайте живи идеи от разстояние

интериорен архитект

Открили ли сте страхотен дизайнер на нашия уебсайт или на друг уебсайт, но който работи на съвсем различна позиция? Не отхвърляйте веднага идеята, че можете да работите с този човек. Някои имат офиси в други градове, а някои са готови да пътуват. Благодарение на съвременните комуникационни канали, проектите могат да се извършват и от разстояние.

Интериорните дизайнери се подготвят чрез сериозно образование и обучение, както всички останали професионалисти

Интериорен дизайнер хол диван червена възглавница ваза

Можете да прецените уменията на интериорните дизайнери по това какви сертификати имат. Възможно е също така да разгледате обучението им и да прецените дали е подходящо за вашите цели. Един от хората, споменати в нашата статия – Шумахер, например, е завършил интериорен и универсален дизайн. Завършва първото обучение в Университета на Колорадо, а второто – в Висшето училище по дизайн в Харвард. Той също е член на Американското общество в своята област.

Можете да използвате най -новите технологии, когато реализирате идеите си за живот

Интериорен дизайнер дизайн кухня тапети цветя мивка

Дизайнерите трябва да са запознати с Auto Cad и други нови методи за пространствено планиране, казва Шумахер. Можете да погледнете вашето пространство по начин, който трудно можете да си представите. Те са способни на цифрово възпроизвеждане, което неспециалист трудно може да си представи. Този метод ви позволява да визуализирате промените, преди да бъдат приложени.

Интериорните дизайнери работят в стая или в цял апартамент

Интериорен дизайнер тапет за всекидневна с шарки сиво

Интериорните дизайнери се адаптират към вашия бюджет. Можете да създавате идеи в рамките на малки и големи бюджети. Не бива да се отклонявате от наемането на интериорен дизайнер само защото не искате да променяте цялата си къща или да я обзавеждате с нови идеи за живот.

Ние можем да реализираме вашия проект в рамките на мерките за сигурност и разпоредбите

Интериорен дизайнер прозорец вана баня

Сертифицираните проектанти трябва да са запознати със законите и строителните разпоредби. Така че вие ​​също сте на сигурно място за сериозни промени в интериорния дизайн.

Не винаги е възможно да се предостави информация за произхода на продуктите и техните цени

Дизайн на интериорен дизайн, шеврон модел, вграден в камина

Повечето интериорни дизайнери искат да бъдат максимално отворени към своите клиенти, но това не винаги е напълно възможно. Първо, продавачите не позволяват продуктите да се котират онлайн и второ – цените се променят значително с течение на времето. Няма да можете да актуализирате стотиците изображения всеки път, когато нещо се промени.

Ние работим с вашите живи идеи и просто искаме да ги разширим

Интериорен дизайнер кухня кухня селски проектирани сиви повърхности

Интериорните дизайнери не винаги могат да създадат печелившия модел, който очаквате! Те са там, за да разберат вашите нужди и след това да измислят дизайн, който да работи за вас. Интериорните дизайнери винаги се радват на предизвикателството да опитат нещо ново. Така че ви се иска да експериментирате с различни стилове и живи идеи.

 Можете да видите проекта пред очите си от началото до края

Интериорен дизайнер спалня с четири плаката завеси за легло

Добрият интериорен дизайнер може да предвиди почти всичко – броя и вида на наетите работници, необходимостта от структурни промени, подходящото съоръжение за хора с увреждания.

Имате ли списък с неща, които интериорният дизайнер трябва да знае??