Чисто релакс коридор платно китайско изкуство

Чист релакс в собствения ви дом благодарение на някои лесни за изпълнение дизайнерски идеи

Настроени ли сте за евтина нова декорация у дома и също искате всичко там да изглежда по -спокойно? С идеите, които ще намерите в тази статия, можете да реализирате и двата проекта едновременно. Любопитни ли сте??

Чист релакс в коридора

Коридорът показва какво да очаквате във вашия дом.

Ако това е чисто отпускане, трябва да го покажете тук. Ето няколко съвета как да преживеете това тук.

Опора с приятна атмосфера

Веднага щом влезете в къщата, пред очите ви трябва да излезе образ, който да ви успокои. Тя трябва да бъде естетически красива, но и нежна към душата. Естествен пейзаж или натюрморт с цветя и други природни символи със сигурност могат да свършат тази работа.

Релаксираща настройка на коридора със снимки и снимки

чиста релаксация коридор стена декорация снимки снимки

поръчка

На съзнателно или несъзнателно ниво човек се стресира от разстройството. Ето защо трябва да ги избягвате или премахвате, ако искате да изпитате чиста релаксация в собствения си дом. Така че придобийте навика да оставяте неща като обувки или вестници да лежат наоколо.

Чист релакс в хола

Трябва да се осигури възможно най -много място! На нас съвременните хора липсва това в ежедневието. Подреждането също е основно тук, но трябва да се разбира по-широко. Не поправяйте само малките неща. Разделете същественото от незначителното. Кажете сбогом на всички неща, от които нямате нужда. Има много магазини втора употреба и DIY, които биха могли да ги използват.

Перфектна ергономия и елегантни текстури

Чист релакс, удобни шезлонги в естествен цвят

Използвайте осветлението интелигентно

Светлината е от основно значение за това дали можем да изпитаме чиста релаксация или не. Защото ни помага да вършим ежедневните си задачи по -лесно. Ако се налага да напрягате очите си, докато приготвяте храна, ставате още по -стресирани, нали? Освен това конвенционалното околно осветление е досадно само вечер. По -добре е да осветявате само една зона, където прекарвате по -голямата част от времето.

Камината е идеалното решение за спокойна атмосфера в хола

Прозорци от пода до тавана за камина с чист релакс

Проправете правилния път

Отпускате се в къща, когато се движите правилно. Не забравяйте да имате предвид това, когато планирате апартамента си.

Релаксираща цветова палитра

Почти никога не изпитвате чиста релаксация, ако не харесвате околния цвят. Има някои нюанси, които са универсално отпускащи. Сред тях трябва да решите варианта, който човек харесва най -много или който е добър компромисен вариант за цялото семейство.

Лазурно синьо и свежи неонови зелени акценти

чист релакс хол релакс цветове

Поканете природата вътре

Ако вашият апартамент или къща е заобиколен от красиви пейзажи и природа, тогава направете всичко възможно, за да можете да им се насладите и отвътре. Прозорците от пода до тавана, дълбоките прозрения и огледалните повърхности могат да помогнат.

Като алтернатива можете просто да запълните интериорния дизайн с естествени елементи. Така че всичко изглежда по -оживено и по -спокойно. Гледането на красива ваза и нейните аромати е достатъчно, за да се отпуснете след тежък работен ден.

Поканете природата в дома си

Чиста релаксираща баня естествена декорация овална вана свободностояща

Чист релакс в спалнята

Ако всичко у дома крещи “чиста релаксация”, но тази идея не се подхваща в спалнята, всички усилия всъщност са били почти напразни. Защото точно тук трябва да можете да се отпуснете най -добре, за да сте готови за следващия ден.

Цветовата палитра не трябва да бъде успокояваща. Това всъщност трябва да ви доведе до сън. Този ефект се отразява и на детайлите и аксесоарите.

Великолепна панорама и приглушена светлина

Чист панорамен прозорец за спалня

Всички електронни устройства трябва да изчезнат

Наистина ли имате нужда от телевизор в спалнята? Ако е така, вземете вграден модел. Оставете устройството да изчезне в стената, преди да заспите.

Телефонът също пречи на добрия сън. Не може да е до главата ти. Всъщност изобщо не трябва да се вижда. Дори ако мобилният телефон служи като будилник, той може да бъде на усамотен рафт или в чекмедже.

Най-добре е да държите телевизора само в хола

Поръчка за чиста релаксация стенни рафтове от светло дърво в хола

Уютната спалня е място за мечта и в двата смисъла на думата. Повдигнете тук темата, която обичате най -много. Винаги ли сте искали да живеете на красив тропически остров? След това настройте тапета съответно. Любимата тема винаги помага да изпитате чиста релаксация.

И ние ви желаем това много горещо!

Романтичен усет в спалнята с легло с балдахин

Чисто спално легло за спалня с балдахин от бяло бельо

Истинска кожа и естествени камъни

Чиста релакс спалня от истинска кожа фотьойл каменна стена камина

Хармонична симетрия и естествени материали

чист релакс сизал килим кожено кресло симетрия

Великолепна къща на плажа с бял фон и фина декорация

Чист релакс хол подреден естествени материали деко

Земни тонове и вградени светлини

Чист релакс мек килим в хола

Дизайнерски мебели и повече структура чрез ивици

Чист релакс хол бял фон