идеи за обзавеждане интериорна врата стъклено модерно

Вратите на стаите и входните врати могат да привлекат вниманието

Искате ли да обновите интериора си? Тогава определено ще имате нужда от нови интериорни врати, нали? Къща без врати все още не е възможна за много хора. В същото време хората обичат необичайните решения и отворения етажен план все повече и повече. Как постигате нещо по средата, което да ни удовлетворява според всички тези критерии?

Възможно ли е това изобщо? Да това е. Необичайното Врати за стаи долу доказват точно това.

Голяма врата с въртящ се механизъм

Много често срещан вариант за стайни врати е това – голяма интериорна врата с въртящ се механизъм. Във всеки случай има големи размери. Има и въртящ се механизъм. Такива врати изглеждат монументално и действат като акценти в стаята.

Стайните врати с въртящ се механизъм са привлекателни

идеи за интериорен дизайн на врати за стаи, въртящ се механизъм

Спестяващи място плъзгащи врати

Този тип модерна врата е обратното на първия пример. Те не изглеждат монументални, напротив, изчезват в космоса. Благодарение на плъзгащия си механизъм, те практически не заемат място при отваряне и затваряне. Така че с такава интериорна врата имаме работа с минималистично и просто решение. В същото време изглежда оригинално и супер модерно.

Тази плъзгаща се врата придава на интериорния дизайн селски нотка

стайни врати рустик интериорни врати живи идеи интериорен дизайн

Стилна плъзгаща се врата

стайни врати функционални плъзгащи врати идеи за интериорен дизайн

Интериорните врати изглеждат особено шикозни в тъмни нюанси

стайни врати плъзгаща се врата идеи за живот

Въздушни стъклени врати

Какво ще кажете за стайни врати от стъкло? Те са в състояние напълно да трансформират интериорния дизайн. По този начин атмосферата изглежда по -ефирна и напълно различна. Механизмът на стъклените врати може да бъде много различен. Те могат да бъдат бутани или завъртани. В много отношения сте по -сигурни. Например, избягвате риска да пренебрегнете някого от другата страна. Това е напълно възможно с някои въртящи се врати, които са плътни.

Прозрачните врати са модерни

стаи врати очила интериорен дизайн идеи практични

Цветни врати в неутрална атмосфера

Имате ли минималистична или просто неутрална атмосфера? Искате ли да го подправите с интересни акценти? Ако е така, тогава трябва да прибягвате до решение за стъклена врата. Вижте примерите по -долу! Те включват много страхотни решения. Те включват синьо, червено, оранжево …

Жълта врата се откроява чудесно в бяла атмосфера

стаи врати жълта интериорна врата малка всекидневна синя акцентна стена

Врати с картини

Изкуството на интериорния дизайн придобива значение от няколко години. Той е особено популярен в дизайна на стени. Но какво говори против теб Стайни врати също го подправете с картини или плакати?

Великолепни акценти през Интериорна врата комплект

стаи врати декоративни стъклени дневни идеи интериорен дизайн

Скулптурен дизайн на врати

Ковано желязо или дърворезба са много популярни в дизайна на вратите. Такива варианти изглеждат много престижни и надеждни. Има много шедьоври, които впечатляват със своя красив дизайн и необичаен дизайн. Ковано желязо и дърво също могат да се комбинират чудесно един с друг. Стъклото върви много добре като трети елемент.

Входната врата от ковано желязо прави приятно първо впечатление

идеи за обзавеждане елегантни входни врати живи идеи от ковано желязо

Тайната врата

Тенденцията за мултифункционалност идва Врати за стаи не свърши. Ако имате по -дълбока рамка на вратите, рафтовете или гардеробите могат да бъдат интегрирани в тях. Можете да изберете отворена конструкция. Тогава книгите или други експонирани предмети служат като декорация в стаята.

Тази врата на стаята изглежда функционална и интересна

идеи за обзавеждане интериорен дизайн шкафове за интериорни врати

Вземете вдъхновение от филмите на Хобит

Защо Хобитът и Властелинът на пръстените са толкова популярни? Тази тема може да се дискутира дълго. Освен всичко друго, животът в идиличните им къщи символизира за много хора идеалното за комфорт и комфортен интериорен дизайн. Защо не се вдъхновите от елементи от тези филми на някои места във вашия дом? Това е от основно значение, особено когато става въпрос за дизайн на вратите на стаята.

Нека външната зона изглежда като приказка

идеи за обзавеждане дизайн на градински врати на открито

Диагонална врата

За финал оставихме една много необичайна и вероятно не чак толкова практична идея. Не искаме да коментираме какво постигат хората с него. Някои просто харесват идеята. Затова си позволихме да включим някои примери от този тип в нашата статия.

Елегантната интериорна врата може да бъде елементът, който преобразява вашия интериорен дизайн! Затова ви съветваме да не отхвърляте възможността да направите това с лека ръка.