Стилни идеи с мебели Ikea 

Новият каталог на Ikea за 2016 г. вече е излязъл и всеки наистина бърза да изрази мнението си за него. Ние също, разбира се. Какво измислиха дизайнерите на IKEA тази година? Именно тези много малки промени и подобрения намират за особено вълнуващи. Чувствате ли се по същия начин??

Също така веднага измислихме някои креативни идеи с мебелите на IKEA. Искаме да ви ги представим. Може би можете да ги използвате или внедрите в дома си.

Нов каталог на Ikea 2016

нов каталог на Ikea онлайн 2016 мебели Ikea

Очакваме с нетърпение новите мебели на Ikea

нов каталог на Ikea онлайн 2016 Съдържание Мебели на Ikea

Просто изградете рафт…

Сглобяването на рафт е едно от най -лесните неща, които човек може да направи с модулите на IKEA. Тук обаче вече имате възможност да проявите много въображение и да адаптирате конструкцията към собствените си изисквания.

Модулни библиотеки Ikea

нов каталог на Ikea онлайн 2016 Рафт за книги за мебели Ikea хол

Тази година, заедно с някои нови дизайни на рафтове, има и интересна рамка на вратата. Можете да вградите това и да създадете впечатление, че рафтът е интегриран в стената. Това изглежда по -благородно. Такъв рафт няма да развали равномерния външен вид във вашата къща. За повече блясък и по -светъл външен вид добавете декоративни облицовки!

Страхотна щифтова дъска

Има и нови модели на тези страхотни щифтове от IKEA. Вземете някои от тях веднага, ако искате. Те биха могли да послужат като чудесна декорация в детската стая или в домашния офис. Такива щифтове придават структура на стаята. Те имат неутрален ефект и затова са прекрасен фон за реализиране на вашите собствени декоративни идеи.

Практична дъска за щифтове в кабинета или детската стая

нов каталог на Ikea онлайн щифт мебели за детска стая

Допълнително място за съхранение

Създаването на място за съхранение е един от специалните таланти на IKEA. Този сезон отново има поредица от удобни кутии и кошници, които могат да се разпределят по рафтове. Това осигурява повече място за съхранение. Ако не намерите получения фрагментиран вид привлекателен, тогава можете да украсите рафтовете със завеса или друго преплитане. Също така ще намерите много съвпадащи артикули сред офертите на IKEA.

Кутии за съхранение на Ikea за повече място за съхранение в килера

нов каталог на Ikea онлайн 2016 кутии за съхранение гардероб място за съхранение

Бърз и многократен дизайн на кухнята

За тези от вас, които имат апартамент под наем, IKEA вече е подготвила страхотни оферти за кухнята. Новите мебели за тази област са супер лесни за сглобяване и демонтиране. Разбира се, можете лесно да ги вземете със себе си, когато сменяте апартаменти.

Кухненско обзавеждане на Ikea

нов каталог на Ikea онлайн Кухня с вградена кухня Ikea

Функционална зона за хранене

Не е толкова трудно функционално да обзаведете малка трапезария. В допълнение към страхотните и удобни маси, има интересни единици за стенен дизайн. Те го структурират и му придават много специален декоративен характер.

Проектирайте компактна трапезария за 2 души

нов каталог на Ikea онлайн маса за трапезария със столове

Модулна кухня

Модулният характер на предложенията за кухня и трапезария от IKEA е просто супер забележим. Това ви дава много атрактивен индустриален стил. Това върви перфектно с кухненските уреди от неръждаема стомана, които са толкова популярни в момента.

Съвременната кухня Ikea има индустриален характер

нов каталог на Ikea онлайн Ikea кухненски мебели и аксесоари

Актуални витрини

В продължение на много години витрините по някакъв начин бяха забравени. Но IKEA ги върна на бял свят. Те идват с атрактивен дизайн в новия каталог и разбира се са супер функционални.

Витрините отново са част от модерните мебели за всекидневна

нов каталог на Ikea онлайн витрина за обзавеждане на хол

Можете да намерите това и много повече в новия каталог на Ikea онлайн …

Каталог на Ikea онлайн 2016 какво новонов каталог на Ikea онлайн Новини от Ikea нов каталог на Ikea онлайн 2016 кутии за съхранение Ikea мебели за баня нов каталог на Ikea онлайн 2016 кутии за съхранение гардеробнов онлайн каталог на Ikea 2016 Кутии за допълнително място за съхранениенова сгъваема маса за трапезария в каталог на Ikea, за да спести място нов каталог на Ikea онлайн 2016 маса за хранене със столовенов каталог на Ikea онлайн Мебели за хол Ikea нов каталог на Ikea онлайн класически мебели за трапезария дърво нов каталог на Ikea онлайн модулни кухненски шкафове в бяло

нов каталог на Ikea онлайн дизайн на стени Ikea витрини за мебели