готини идеи за живот живи тенденции 2014 подова лампа с модел chevron

Тенденции в живота 2014 – готини живи идеи, които вървят в крак с времето

Търсите нови идеи за обзавеждане и декорация? Бихте ли предпочели да следвате жизнените тенденции на 2014 г. или предпочитате вечните парчета? Винаги си струва да отделите поне малко време за разглеждане на най -новите оферти.

В крайна сметка корените на повечето актуални тенденции са в отминалите стилове.

Това се отнася както за красивите пастелни нюанси, така и за вечнозелените растения. Но последните тенденции се характеризират с невероятна свежест.

Вижте завладяващите оферти по -долу. Нека те вдъхновят за екипировката за новия сезон.

Актуални цветови тенденции – пастелни нюанси                                          

Ще започнем с пастели, които изглеждат нищо друго освен измити. Свежият му вид е благодарение на скорошната трансформация. „Каква трансформация“, щяхте да попитате, нали? Става въпрос за обработката на дизайна, довела до този дизайн с пастели в геометрични форми. Вариантът по-долу включва завладяващи комбинации от различни нюанси. Кажете „здравей“ на възглавниците Spear Living’s Spear, които са ръчно изработени и изработени от органичен памук.

Актуални тенденции в живота и цветовете

готини тенденции в живота 2014 живи идеи геометрични шарки хвърлят възглавници мотиви

Fern Living предлага и чашите “Stackable Jars”, които се показват тук на цветната тава. Но бяхме издухани от цялата винетка, изпълнена в редица пастелни цветове, в изобилие от варианти като аквамарин и маслина.

Тенденционни цветове – аквамарин и маслина

готини тенденции в живота 2014 живи идеи геометрични шарки кухненски прибори задна стена мрамор

Забелязали ли сте завръщането на хладилниците в ретро стил? Можете да ги намерите в различни нюанси, включително пастелни бонбони. Те изглеждат толкова вкусни, че почти искате да ги изядете.

По-долу виждаме хладилника Smeg в пастелно зелено от West Elm

студени цветови тенденции живи тенденции 2014 живи идеи пастелни цветове хладилник мента зелено

Готини житейски тенденции – тропически мотиви

Тропическите мотиви са актуални както винаги, но имаше моменти, когато наистина се превърнаха в звезда. Това ни напомня за 80 -те години, когато фламинго, папагали, дини и други ефирни мотиви винаги са правили голямо впечатление.

В момента можете спокойно да кажете, че стилът преживява нова силна фаза. Имате и доставчици като Zara Home Благодарение на. Ярки цветове и екзотичен дизайн се комбинират, за да създадат пищна винетка като тази по -долу.

Живи цветове и екзотичен дизайн

готини идеи за живот жизнени тенденции 2014 екстериор тераса геометричен модел eppich

… и още една лятна и приказна картина от Zara Home.

Обърнете внимание и на живите нюанси и възглавниците от мехурчета

готини идеи за живот жизнени тенденции 2014 тропически мотиви на открито зона край басейна

Нека скоро да не се сбогуваме със Zara Home. Трябва да се каже, че техният дизайнер има наистина стилен подход към тропическите модели. Това важи и за възглавниците Jungel, които можете да видите по -долу.

Там можете да видите плодове, фламинго и буйна растителност. Това са ключовите фигури в тези модели

готини цветови тенденции живи тенденции 2014 живи идеи тенденции цветове

Новите модели на шеврон

Забелязали ли сте колко много обичаме шевроните на Freshideen? Много от тях се появяват тази година. Те се срещат главно в черно -бяло и сиво -бяло. Тези мотиви определено се нуждаят от актуализация. С малко тониране можете да го направите тук, за да станете по-ретро.

Голямата шевронна маса от West Elm показва точно как може да изглежда подобна обработка. Моделите сякаш започват отстрани и отгоре и постигат триизмерен декоративен вид.

Готин модел на шеврон

готини идеи за живот живи тенденции 2014 подова лампа с модел chevron

Когато моделите на шеврон са едноцветни, се създава този вид „ретро отговаря на модерното“. Това работи особено добре, когато става въпрос за дървесни зърна. Зърното на това парче дърво също е под формата на шевронови шарки. Дължим това на фурнира от орех. Рамката е направена от шоколад.

Месингът отново е вътре! Той представлява черешката на тортата!

готини идеи за живот живи тенденции 2014 chevron модел дърво бюфет зърно

Тук виждаме стилен спален комплект от легло Queen Chevron.Това и нощното шкафче с шаврови шарки идват от компанията Crate and Barrel.

Тенденции в живота през 2014 г. в спалнята

жизнени тенденции 2014 chevron модел легло табла дърво нощно шкафче зърно

Тънките ивици и начинът им на ъгъл правят асоциацията със 70 -те и 80 -те години неизбежна. Наклонът идва от две посоки и това прави моделите супер модерни.

Компактни висулки

Висулките са много важни елементи по отношение на дизайна, нали? Благодарение на талантливи дизайнери като Том Диксън. Но този сезон малките висулки са също толкова популярни, колкото и големите. Техният минималистичен дизайн е особено силен.

Закачете ги сами или на групи. Само не забравяйте страхотния си външен вид!

живи тенденции 2014 осветление висящи светлини дизайнерски светлини

Тази тонирана висулка на Onefortythree включва усукани кабели. Цветната висулка също идва от тази компания. Той е страхотен в своята простота и има прахово боядисана основа. Можете да ги получите в страхотни нюанси като военно зелено, аква синьо и червено оранжево.

Цветни дизайнерски светлини

живи тенденции 2014 осветление висящи светлини цветни цветни тенденции 2014

От доста време се възхищавам на висулката Rock marble от CB2. Той е много тънък с каменната си форма. Любимото ни забавление е да наблюдаваме техните редуващи се ефекти с различни крушки.

По -долу виждаме висящите светлини със спирална крушка. Има и друг вариант с нарязана крушка. Това е много интересно съпоставяне на стилове, нали??

Висящи лампи в селски стил

жизнени тенденции 2014 осветление висящи светлини дизайнерски светлини селски селски стил

Светлината за въже и възел от CAMP Provision е изработена от ламарина и ленено въже. Има нещо много трудно в това парче. Със сигурност следва настоящата тенденция да се позволи на материалите да дойдат сами чрез прости форми.

Въже и възел светлина от CAMP

жизнени тенденции 2014 осветление висящи лампи рустик селски стил въже мед

Индустриалната стъклена лампа от West Elm е много малка. Той показва форма на конус и това извежда формата на стъклото за мляко още повече. Изглежда добре сам по себе си, както по -долу или в групи.

живи тенденции 2014 осветление висящи светлини пастелни цветове тенденции в цветовете 2014

растения

И накрая, нека да разгледаме някои от любимите ни тенденции в дизайна. Фокусът ни е върху растенията. Вълнуващо е да се види, че растенията играят все по -важна роля в интериорния и екстериорен дизайн.

готини тенденции в живота екологично чисти растения растение щандове модерен

Разбира се, те винаги са имали съществено значение, но новите саксии и контейнери за растения са допълнителна причина да им се насладите. Тази желязна стойка се предлага от Ferm LIVING. Това е идеалната основа за цветните контейнери и растения по ваш избор.

Със сигурност сукулентите правят силно изявление

актуални тенденции на живот екологично чисти балконски растения контейнери за растения

Добавете жива цветна кутия с тези канивални мини саксии за растения от щайга и бъчва. Те показват поразителен външен вид поради двуцветните си земни нюанси. Отново изпитваме силата на сукулентите тук. В този случай те се подчертават от контрастните нюанси на саксиите.

Персонализирайте зеленото с контейнера за растения от Chalk-Board от West Elm. Повърхността на тези саксии от теракота ги прави идеални платна за думи или картини. Скоро тук със сигурност ще бъдат добавени няколко геометрични шарки.

актуални жизнени тенденции екологично чисти балконски растения растителни контейнери тенденционни цветове

Харесаха ли ви днешните идеи? Желаем ви забавно и стилно лято.