Мечтата за собственост на къща е една от най -популярните сред германците. Защо не? Защото какво може да бъде по -хубаво от изграждането или изграждането на собствена къща за вас и вашето семейство като клиент. Така че къщата не е просто всяка къща, като строител можете да измислите уникално бижу за цялото семейство, като използвате малки акценти и идеи от простата къща.

Какво ще кажете за зимна градина?

След като къщата започне да работи, трябва сериозно да помислите дали малка зимна градина може визуално да увеличи хола. Особено, ако холът не е толкова голям, или е изрязан на много кътчета или изглежда малко тъмен, зимна градина, която може да е в непосредствена близост до градината, е идеална за увеличаване на пространството. Но може да се отглежда и без да е във връзка с градината. Например на кухненския прозорец или към кухнята. Добрата възможност за вентилация на помещението дори спестява абсорбатор или други подобни при определени обстоятелства.

изградете свой собствен дом

Зимната градина също е прекрасно място за почивка. Оборудван с красиви растения, които процъфтяват особено добре в такива зимни градини, или волиера с екзотични птици и кът за сядане, малък оазис за релакс може да излезе от зимната градина и по този начин да даде възможност за малка, ежедневна почивка в собствения ви дом в най -простия начин. Затова не е грешно да мислите предварително кой ще построи собствен дом. А Направете къща, построена от HELMA е добра идея тук и особено със специални заявки. Освен всичко друго, този доставчик е специализиран в необичайни специални заявки и екстри.

домашни оранжерийни стайни растения

Басейн в мазето

Ако имате възможност, определено трябва да го обмислите. Вярно е, че разширяването на басейн е много скъпо, но от друга страна се смята, че домът ще продължи вечно и често и от деца и внуци извън това. Ако мазето е добре развито, просторно и има много място, останало от няколко спомагателни помещения, басейнът в мазето е не само прохладен, но и акцент на къщата през всеки сезон от годината. Ако къщата има мазе на две нива, трябва да помислите още повече за разширяването на басейн. Точните височини на тавана, дълбочината на пода, водните връзки и изискванията за оттичане и почистване на водата на съответната община са важни тук.

домашен мазе басейн

Сауната за зимата

Какво може да бъде по -хубаво през зимата от това да скочиш в собствената си сауна, замръзнал? Наличието на малка сауна, вградена в мазето, вече не е подвиг. Все повече немски домакинства решават да създадат своя собствена малка сауна. Когато разширявате сауната, трябва да се уверите, че вентилацията в зоната на сауната е абсолютно гарантирана Спазват се правилата за противопожарна защита и че човек се занимава поне малко с темата за сауната. Размерът на сауната не зависи само от обема на самата стая, но и от това колко хора биха използвали сауната редовно. Колкото по -малка, толкова по -бързо може да се затопли сауната. Трябва също да имате предвид това, тъй като сауната също има забележим ефект върху размера на следното върху сметките за комунални услуги.

домашна сауна

Малък еркер в спалнята

Малките еркери не само привличат вниманието отвън, но и позволяват много възможности за въображение и дизайн на стаята в съответната стая. Например, ако еркерът е в стаята на дете или момиче, еркерът отпред на прозореца може да се използва по такъв начин, че малка зона за сядане до прозореца с няколко възглавници да ви прикани да се забавите. Еркерът по същество позволява малко оптично разширение във всяка стая и подобрява външния вид на всяка стая.

еркер за домашна спалня