22 weken zwangere dames krijgen vaak de vraag: “Hoe gaat het vandaag, alles goed?” of zoiets als: “Hoe gaat het met de baby in je buik?” Antwoorden op al dergelijke vragen worden vaak genoemd als: “Het gaat goed” en “Ja, ik kan nu duidelijk de bewegingen van de baby voelen.” Maar diep van binnen weten we allemaal dat je geïnteresseerd bent om precies te weten wat je baby deze week gaat doen. Of als u 22 weken zwanger bent, wat kunt u verwachten?.

Wel, wel, wel, houd je opwinding onder controle, want dit stukje informatie zal je misschien meer verbazen, en het zal je voorzichtiger maken over verschillende feiten en dingen die je kunt doen en dingen die je moet vermijden. Dit artikel zal je hopelijk van dienst zijn als een stukje kennis, want we zullen je ook op de hoogte houden van het dieetplan dat moet worden gevolgd, samen met een aantal tips en voorzorgsmaatregelen waar je voor moet zorgen !! Dus, ben je klaar om bekend te worden over de groei van de baby deze week ?? Lees meer door foto’s van 22 weken zwanger.

Must Know-punten voor 22 weken zwangerschap

Inhoudsopgave:

 1. Maanden & Trimester geeft aan dat ze 22 weken zwanger zijn
 2. Fysieke en psychologische veranderingen in 22 weken zwangere dame (symptomen)
 3. 22 weken zwanger maat baby & Gewicht
 4. Baby & Buik ziet eruit als in 22 weken zwangerschap
 5. Babypositionering tijdens 22 weken zwangerschap
 6. Dieet en lichaamsbeweging voor de 22e week
 7. Medische onderzoek & Scan tijdens 22 weken zwangerschap
 8. Tips tot 22 weken zwanger
 9. Voorzorgsmaatregelen voor 22 weken zwanger
 10. Wat zijn de risico’s tijdens een zwangerschap van 22 weken?
 11. Checklists tijdens de 22e week zwanger

Maanden & Trimester indicatie voor 22 weken zwanger:

22 weken zwangerschap hoeveel maanden? Velen denken op deze manier. 22 weken zwangerschap verwijst naar het feit dat je de helft van de zwangerschapsreis hebt voltooid. Deze reis suggereert ook dat je de 5e maand van je zwangerschapsperiode bent ingegaan, terwijl dit qua trimester de laatste maand van het tweede trimester zal zijn. Een fijne zwangerschap voor de boeg.

Bekijk meer: Beweging van 20e weken zwangere baby

Fysieke en psychologische veranderingen in 22 weken zwangere dame (symptomen):

22 weken zwangerschapszorg brengt veel voorzorgsmaatregelen en dingen om in gedachten te houden. Men kan tijdens deze periode tal van veranderingen opmerken, die zowel fysieke als psychologische veranderingen kunnen verklaren.

 • Tweeëntwintig weken zwangerschap symptomen zullen ook beginnen door de zichtbaarheid van de striae. Het kan roze of paarsachtig zijn en zal zichtbaar zijn op je bult, samen met de borsten en dijen. Uiteindelijk zullen ze zilver worden, als gevolg van de hormonale veranderingen die het lichaam waarneemt. Je kunt echter ontspanning vinden als je het zachtjes masseert met oliën of crèmes.
 • Zwangerschap week 22 wat te verwachten omvat ook andere tekenen van gezwollen voeten en handen, dikkere of glanzender haren, meer lichaamsbeharing, enz..
 • Gezwollen handen en voeten kunnen worden opgemerkt bij het aantrekken van ringen of schoenen. Dit kan komen door de ophoping van meer vocht, oedeem genaamd, in het lichaam. U kunt echter ook plotselinge ernstige zwelling van gezicht, handen en voeten, pijn in de ribben, hoofdpijn met problemen met het gezichtsvermogen of ernstig braken opmerken; het wordt aanbevolen dat u onmiddellijk uw arts raadpleegt om complicaties te voorkomen.
 • Verder, wat gebeurt er na 22 weken zwangerschap? Bovendien kan een 22e-weekse zwangere dame ook getuige zijn van de veranderingen zoals de huid, inclusief donker worden van tepels en tepelhof, huidverandering en versnellende snelheid van nagelgroei.
 • In sommige gevallen kunnen vrouwen ook melden dat ze uitgesproken aderen in hun borsten hebben, wat volkomen normaal is.
 • Aan de andere kant kan uw huidverandering een “speciale gloed” weerspiegelen, waardoor deze zachter en gladder wordt.
 • In uitzonderlijke gevallen kunnen vrouwen acne-gerelateerde problemen hebben, die kunnen worden opgelost met het gebruik van acneproducten die op de markt verkrijgbaar zijn.

Andere symptomen:

 • Afgezien van deze, andere symptomen die tweeëntwintig weken zwangere dame kan zien, zijn problemen met de inname wanneer uw baby uw energie begint te extraheren voor zijn behoeften, vaginale afscheiding en gevoeligheid in de buurt van borsten, onhandigheid en snurken.
 • Wat betreft de vaginale afgifte, er is geen specifiek medicijn of behandeling om het te stoppen. In plaats daarvan gebeurt het met een reden en het geeft aan dat uw lichaam zich voorbereidt op verdere veranderingen om de zwangerschap aan te pakken. Er wordt echter voorgesteld om het gebied schoon en droog te houden om infecties te voorkomen.
 • Ook krampen in de benen, brandend maagzuur, constipatie, vooruitstekende navel en duizeligheid zijn enkele andere optionele symptomen, die door enkele vrouwen worden gemeld na 22 weken zwangerschap. Het is ook gebruikelijk en kan het gevolg zijn van hormonale veranderingen of wanneer uw lichaam deze zwangerschap nog steeds aankan. Maar het wordt aangeraden om elk minuutprobleem of probleem waarmee u wordt geconfronteerd te melden, om zeker te zijn van de veiligheid van uw gezondheid en die van de baby.
 • Bovendien merk je de verandering in je 22 weken zwangere navel. Het zal meer naar de buitenzijde toe zijn. Het zal meer een inside-out vorm zijn!! Wees niet bang; het is een resultaat van het verkleinen van de buik. Het zal snel weg zijn na de levering.
 • Bovendien meldden sommige vrouwen dat ze tijdens deze fase een verhoogde zin in seks hadden. Het kan te wijten zijn aan het verhoogde libido en de veranderende hormonen van uw lichaam rond de zwangerschap van deze week. Het is niet alleen; er zijn nog veel meer dingen waarvan u op de hoogte moet zijn.

22 weken zwanger maat baby & Gewicht:

Tegen deze week is de echo van 22 weken zwanger. De grootte van een zwangere baby van 22 weken zal ongeveer 27,8 cm lang zijn van kruin tot hiel en zal een miniatuur zijn van een pasgeboren baby.

Integendeel, het gewicht van de 22 weken zwangere baby zal rond de 15,17 gram zijn, wat overeenkomt met 430 gram. Deze baby van een halve kilo zal een beetje lijken op de grootte van een kokosnoot!! Tegen die tijd zijn de oogleden van de baby ontwikkeld, maar blijven ze gesloten tot de 28 weken. Zijn mank zal worden ontwikkeld en beginnen te functioneren, en de moeder zal zijn schoppen, flexibele bewegingen en gevouwen handen kunnen voelen als symptomen van 22 weken zwangerschap. De moeder kan ook getuige zijn van de babybewegingen van 22 weken tijdens het rusten, eten en zelfs slapen!! Het komt allemaal door de groeiende foetus, die het lichaam van je baby voorbereidt.

Baby & Buik ziet eruit als in 22 weken zwangerschap:

Je zult graag willen weten wat er gebeurt na 22 weken zwangerschap, aangezien je al de helft van deze reis hebt afgelegd. Tijdens de 5e maand van je zwangerschap zullen de lippen, oogleden en wenkbrauwen meer onderscheidend zijn. Het is verrassend dat de oogvorming deze maand voltooid is, maar de kleur van het oog, ook wel irissen genoemd, mist nog steeds het pigmentatieproces, wat betekent dat de kleur van het oog niet is bevestigd.

Studies hebben aangetoond dat uw baby slechts 1% lichaamsvet zal hebben en geleidelijk zal toenemen om de lichaamswarmte te produceren en vast te houden. In medische termen wordt het lichaamsvet dat aanwezig is in het lichaam van de baby bruin vet genoemd, dat in een mum van tijd kan worden omgezet in energie.

Bekijk meer: 21 weken zwanger

Babypositionering tijdens 22 weken zwangerschap:

Door deze zwangerschapshouding van 22 weken zullen de grip, het gehoor en de visies van uw baby sterker worden. Hieronder vindt u de lijst met 22 weken zwangere babyontwikkeling die uw baby zal zien:

1. Bloedfuncties:

Rond deze tijd begint de lever van de baby nu volledig te werken, waarbij hij urine produceert die door de lever wordt gefilterd. Maar het belangrijkste hoogtepunt van de week zijn de rode bloedcellen van uw baby. Al die weken heeft hij zichzelf gevoed met jouw deel van bloed, en tegen de 22e week kan de baby de rode bloedcel produceren. Deze rode bloedcellen die nodig zijn om te worden afgebroken door enzymen die nu op wonderbaarlijke wijze in het lichaam van uw baby zullen worden aangemaakt. Dan komt de kwestie van de energiecellen die worden afgebroken van de rode bloedcellen. Je baby kan nu bilirubine aanmaken.

2. Sense-waarschuwing:

Tegen de 22e week ben jij als moeder al over het middelpunt en je baby ook. Je baby is nu halverwege gevormd en functioneert als een glimmende nieuwe cent. Zijn acute netwerk van zenuwen in zijn lichaam is opgebouwd en gegroeid. De zenuwverbindingen, myeline, zijn begonnen met het sturen van snelle impulsen naar de hersenen, en dit is de reden waarom zijn zintuigen zich geleidelijk ontwikkelen. Geeuw en gelaatstrekken, zoals glimlachen, kunnen worden opgemerkt. In het andere grote nieuws wordt zijn greep sterker naarmate zijn gezichtsvermogen verbetert, en hij let erop dat je stem zichzelf vertrouwd maakt.

3. De bewegingen:

Tegen de babybeweging van 22 weken zwangerschap kan men snel het geslacht van de baby bepalen, iets wat de artsen niet mogen noemen. Maar wat op de echo te zien is, is dat je baby langzaam tot leven komt. De 22 weken zwangere echo kan beelden vastleggen van haar rollend over veranderende posities en zelfs slapend in zijn andere favoriete positie. Bepaalde bewegingen kunnen worden opgemerkt, zoals het aanraken van het gezicht of het zuigen op haar duim of glimlachen of fronsen enz..

4. Babygroei:

Tegen de 22 weken zwangere babygroei, heeft de baby zich gevormd tot een persoon die lijkt op een mini-vorm van moeder of vader. Het gezicht is nu duidelijk en de tandknoppen en het tandvlees worden sterker. De hartslag van de baby is nu duidelijk te horen en weegt nu een goede 1 pond. Zijn vinger en teennagels zijn gevormd, net als zijn ogen; de iris is echter nog niet ontwikkeld.

5. Organen:

In deze fase zal de baby zich ontwikkelen in alle interne organen en ze zullen nu beginnen te werken. De werking van de lever en de nier wordt in gang gezet; afvalstoffen worden door de nieren gefilterd en de lever begint rode bloedcellen te produceren. De longen beginnen zuurstof op te nemen en koolstofdioxide uit te ademen. Het Hart zal ook beginnen te functioneren; de hartslag is te horen met de stethoscoop op de buik van de moeder. Het zenuwstelsel wordt in dit stadium ontwikkeld als de massale onderlinge verbinding van zenuwen in het lichaam plaatsvindt. De functie van de hersenen zal ook worden gegenereerd.

6. Botten:

Het is de tijd waarin de botten zich begonnen te ontwikkelen en een sterkere structuur kregen. De baby krijgt nu het vermogen om zijn organen te bewegen, niet zoals de bewegingen in het vroege stadium, maar de bewegingen zullen nu anders en opmerkelijk zijn. Omdat de baby nu botten en gewrichten heeft ontwikkeld, beginnen zijn staartbeenderen af ​​​​te breken. Het belangrijkste om in gedachten te houden voor uw toestand en die van uw baby in dit stadium, is het handhaven van de calciuminname. Inname van zuivelproducten en voedingsmiddelen die rijk zijn aan calcium is belangrijk omdat de baby meer calcium nodig heeft voor de ontwikkeling van botten.

Dieet en lichaamsbeweging voor de 22e week:

Eetpatroon:

Een zwangerschapsdieet van de 22e week vereist een goede en voedzame inname. Dit komt omdat je baby nu in staat is om hun goede voedsel nodig te hebben, omdat ze de energie van je lichaam nodig hebben. Vrouwen voelen zich in deze periode meestal uitgedroogd, daarom wordt aangeraden om water als je beste metgezel te zien. Het houdt niet alleen het lichaam gehydrateerd, maar voedt ook de baby!! De tweede prioriteit wordt toegekend aan eiwitten; zorg voor een eiwitrijk dieet, om de gezonde en vlotte ontwikkeling binnen de 22 weken zwangere foetus te verzekeren.

Wat te eten bij 22 weken zwangerschap? Voor niet-vegetarische moeders kan de eiwitbehoefte worden gedekt door de inname van vlees en vleesproducten, terwijl voor die vegetarische zwangere moeders de betrokkenheid van peulvruchten, tofu, sojaproducten en andere dergelijke voedselproducten de taak zal voltooien. Voor de zekerheid kunt u echter ook uw arts vragen om een ​​eiwitsupplement van goede kwaliteit voor te schrijven.

Vrouwen hebben ook te maken met het constipatieprobleem tijdens de zwangerschap. Zorg er dus voor dat je een bord vol bord in je voedingsschema plaatst. Salades kunnen zowel fruit, groenten of een combinatie van beide zijn. Het zal je lichaam aanvullen met de benodigde hoeveelheid vezels die de constipatieproblemen zullen oplossen. Vergeet niet om tomaten, wortelen en rode bieten toe te voegen in deze schaal met banaan, watermeloenen en appels.

Er wordt ook voorgesteld om groene bladgroenten te gebruiken in uw zwangerschapsdieet van 22 weken, omdat het de toevoer van ijzer bevordert. Trouwens, je kunt deze vruchten ook karnen met een glas melk om een ​​smoothie te maken voor de afwisseling!!

Oefening:

Over het algemeen zijn bekkenstrekkingen het beste gebleken voor regelmatige bevallingen. Deze oefening ontspande het bekkengebied en kan worden gedaan met behulp van een bal, stoel of zelfs een kussen!! Je kunt ook yoga beoefenen om je lichaam te ontspannen. Het is ook bedoeld om je zenuwstelsel te kalmeren en stimuleert de energiebron die in je lichaam verborgen is. Bovendien wordt wandelen beschouwd als de beste oefening tijdens de zwangerschap van 22 weken.

Daarom wordt geadviseerd om regelmatig een routinewandeling van 30 minuten te maken, om fit te zijn en verzekerd te zijn van een goede gezondheid. Deze wandelsessie zorgt ook voor een gezonde groei van de foetus en bevestigt de gebruikelijke vloeistofoverdracht van het lichaam van de moeder naar dat van de foetus!!

Bovendien kan de zwangere dame ook lagen oefenen om hamstrings, billen en quadriceps te versterken, samen met de verbetering van het evenwicht. Afgezien van de lagen, is zijligging aan de binnen- en buitenkant van het dijbeen ook gunstig voor aanstaande moeders!! En het resulteert in de sterke kern en binnenkant van de dijen. Plankoefening, curling en tillen, en één armrij zijn enkele van de andere activiteiten die tijdens deze zwangerschap kunnen worden beoefend.

Bovendien moet elke dag een zwangerschapsoefeningsroutine van 22 weken ook 25 squats, 25 tafelbereiken, 25 push-ups, samen met 25 leg-extension, 12 side triceps push-ups per kant, 12 rocking lunges per been en schuine beenlift per kant bevatten. elk!! Men mag deze oefeningen alleen doen onder toezicht van een deskundige. Je kunt ook deelnemen aan de yogalessen of sportschool bij jou in de buurt om aan dit criterium te voldoen.

Bekijk meer: 29 weken foetusontwikkeling

Medische onderzoek & Scan tijdens 22 weken zwangerschap:

Tweeëntwintig weken zwangerschapszorg omvat ook enkele routinecontroles en tests. De meeste vrouwen hebben deze maand hun echo’s gepland. Daarnaast krijgt u ook een urinetest, bloedtest en een glucosetolerantietest voorgeschreven. Artsen kunnen ook enkele andere tests voorstellen op basis van de gezondheid van de moeder, samen met haar medische geschiedenis. Het gewicht en de bloeddruk moeten echter elke keer worden gecontroleerd om de gezondheid van de aanstaande moeder samen met haar baby te controleren. In geval van lage bloeddruk kan de moeder worden geadviseerd vervangingen zoals kokoswater of een suiker-zoutmengsel te gebruiken om de bloeddruk op peil te houden. U kunt ook worden aanbevolen met een drievoudige screeningtest of drievoudige markertest, bloedtest samen met seksueel overdraagbare aandoeningen of soa’s om de gezondheid van uw ongeboren baby te beschermen.

Wat zijn de tips? & te nemen voorzorgsmaatregelen tijdens 22 weken zwangerschap?

Allereerst gefeliciteerd met de succesvolle afronding van de halve zwangerschapsreis!! Maar vergeet niet dat de race is begonnen!! Houd dus rekening met enkele essentiële tips en voorzorgsmaatregelen rond 22 weken zwangerschap wat u kunt verwachten, die zowel voor u als voor een gezonde groei en ontwikkeling van de baby nodig zijn.

Tips tot 22 weken zwanger:

1. Wees altijd ontspannen en gelukkig en vermijd stress voor wat dan ook; dit zal de groei van de baby opvrolijken!!

2. Zorg voor een goed uitgebalanceerd dieet om uw lichaam te verrijken met alle essentiële voedingsstoffen om aan de lichaamsbehoefte te voldoen. Maar vermijd overeten; in plaats daarvan kunt u zich concentreren op enkele kleine maaltijden.

3. Houd de bewegingen van de baby in de gaten, want het is essentieel om de ontwikkeling van de foetus te beoordelen. Als u lang niets kunt voelen, raadpleeg dan onmiddellijk een arts.

4. Probeer wat powernaps te doen in plaats van overdag lang te slapen. Het houdt je fris en houdt de stress weg.

Voorzorgsmaatregelen voor 22 weken zwanger:

5. Probeer routinematige controles uit te voeren, zonder lange tussenpozen. Deze controles zullen u op de hoogte stellen van de juiste en correcte informatie over de groeiontwikkeling van de baby.

6. Vermijd een dieet tijdens de zwangerschap, aangezien het voor elke vrouw normaal is om tijdens deze periode 22 weken zwanger te worden. U kunt echter uw gewicht verminderen als u te zwaar bent, na de bevalling.

7. Vermijd het gebruik van ongewenste pillen of medicijnen. Indien nodig kunt u voor gebruik een arts raadplegen om aan de veilige kant te zijn.

8. Begin je dag met milde oefeningen. En vergeet niet ca. Dertig minuten wandelen in je routine!! Dit wandelen zorgt voor de conditie van je lichaam!!

9. Probeer gedurende de dag de juiste hoeveelheid vocht te consumeren!! Het kan in de vorm van kokoswater, vruchtensappen, soepen, shakes, melk, enz. Je kunt ook wat zelfgemaakte limonades proberen, de samenstelling van zout en suiker zal het elektrolytgehalte in je lichaam in evenwicht brengen en zal gunstig zijn voor 22 weken zwangere foetus ook!!

Bovendien is het noodzakelijk om dezelfde liefde en genegenheid met je partner te behouden. Stemmingswisselingen zijn natuurlijk en nemen toe tijdens de zwangerschap bij vrouwen. Maar houd alle klachten opzij en geniet opnieuw van de liefde!! Het is ook noodzakelijk om je partner te informeren over elke mogelijke verandering die je in je lichaam opmerkt, ongeacht die van de fysieke, psychologische en emotionele stress. Dit delen en verzorgen zal ook resulteren in het bevorderen van de aanmaak van gelukkige hormonen in het lichaam, het verlichten van stress en angststoornissen.

Wat zijn de risico’s tijdens een zwangerschap van 22 weken??

Het is essentieel om op de hoogte te zijn van dergelijke gecompliceerde omstandigheden voor een normale bevalling; deze risico’s kunnen u of uw baby schaden tijdens een zwangerschap van 22 weken!! Afgezien van de algemene tests, moet de zwangere vrouw op de hoogte zijn van miskramen en hun mogelijkheden. Miskramen verwijzen naar het verlies van zwangerschap in de eerste 20 weken. Het kan worden opgemerkt met vaginale vlekken of bloedingen. Er wordt aangeraden om onmiddellijk naar een arts te gaan als u dit bij u ziet gebeuren.

De consumptie van cafeïne is nog steeds een twijfelachtig feit. Sommige onderzoeken geven de voorkeur aan de consumptie van cafeïne, terwijl anderen melding maken van een ongeluk met de consumptie van cafeïnehoudende producten. Beperk dus het gebruik van cafeïnehoudende producten in uw dieet. Vrouwen kunnen ook regelmatige weeën opmerken, vóór 37 weken zwangerschap, als gevolg van vroeggeboorte of vroegtijdige bevallingspijn. Baby die vóór deze week is geboren, wordt vaak erkend als een te vroeg geboren baby.

Een klein aantal zwangere dames is ook vatbaar voor pre-eclampsie, wat verband houdt met de hoge bloeddruk in het lichaam. Bovendien is het eiwitgehalte in lever, nier of urine ook in staat om deze aandoening te bevorderen.

Checklists tijdens 22e week zwanger:

Uw checklist van 22 weken zwangere dame moet op de hoogte zijn van de volgende criteria:

 1. Drink veel water om je lichaam gehydrateerd te houden. Houd bovendien de kleur van uw urine scherp in de gaten, omdat deze u op de hoogte stelt van de behoefte aan water in uw lichaam.
 2. Wees niet lui en begin je dag met een aantal comfortabele en lichte oefeningen. U kunt ook beginnen met lopen en strekken. Deze oefening voorkomt spierverstrakking en zal je lichaam en geest ontspannen.
 3. Eet gezond en blijf de hele dag door kauwen. Vermijd te veel eten en verhoog het aantal kleine maaltijden per dag, inclusief de consumptie van gezonde tussendoortjes.
 4. Vermijd lange uren slapen, in plaats daarvan geef je de voorkeur aan powernaps overdag.
 5. Bewaar uw zwangerschapsherinneringen met opschriften en foto’s. Misschien worden ze ooit een verhaaltje voor het slapengaan voor je kind.
 6. Begin met het plannen van een babyshowerfeestje en selecteer een paar aantrekkelijke namen voor je baby!! Met deze planning worden je foto’s van 22 weken zwanger op een zeer creatieve manier bewaard.
 7. Plan een pre-zwangerschapsreis vóór de bevalling. Deze reis verfrist niet alleen je humeur, maar dekt ook de afstand tussen jou en je partner, die is ontstaan ​​​​door je stemmingswisselingen.

Last but not least, geniet met volle teugen van je zwangerschap!! Deze periode is een onvergetelijke ervaring voor het leven die je zal opvrolijken wanneer je je kind ziet lachen!!

Veelgestelde vragen en antwoorden:

Q1. Wat zou de werkelijke grootte van de bult moeten zijn tijdens de zwangerschap van de 22e week??

antw: Tot de uitgerekende datum wordt je babybuil dag na dag groter. Deze groei wordt verondersteld een goede 22 weken zwangerschapssymptomen te zijn, omdat het kan worden gebruikt om de groei van de baby te voorspellen. Over het algemeen zal de babybult tijdens deze zwangerschapsperiode ongeveer 20 tot 24 cm langer zijn, gemeten vanaf het bekkenbeen tot de bovenkant van de baarmoeder.

Q2. Is er een specifiek tarief waarmee de bewegingen van de baby kunnen worden berekend tijdens de zwangerschap van de 22e week??

antw: Nee, er is geen dergelijke berekening om de beweging van de baby te beoordelen. Het hangt volledig af van de groei van de foetus. Deze bewegingen zullen echter sterker worden naarmate de tijd verstrijkt. Het is niet specifiek voor zwangerschapsweek 22 wat u kunt verwachten, maar uw dieet speelt ook een cruciale rol bij de ontwikkeling van de foetus.

Q3. Is er iets specifieks waar ik om moet geven tijdens de zwangerschap van 22 weken??

antw: Nee, er is niets specifieks dat u tijdens deze periode moet doen. Maar u moet uw dieet correct volgen om de gezonde gezondheid van de baby te behouden. Vergeet ook niet regelmatig naar je huisarts te gaan!! Houd je lichaam opgewarmd met lichte lichaamsbeweging en wandelen. En dien voldoende vocht toe in uw lichaam.

Tweeëntwintig weken zwangerschap is een tussentijdse mijlpaal tijdens je zwangerschap en zal je blijven herinneren aan de reis die je met liefde en genegenheid hebt afgelegd. Je moet voorbereid zijn op de rest van de tour. Er kunnen in deze periode veel ups en downs zijn, maar onthoud wel dat het kleine leven in je doordringt. De glimlach van je baby is immers niet te vergelijken met dergelijke zwangerschapspijnen na 22 weken. Concentreer je gewoon op een gezond dieet, goede slaap, routinecontroles en tests, beoefen yoga of lichaamsbeweging en je bent een stap dichterbij om je baby in je armen te houden.