Tegenwoordig is het niet voor ons allemaal mogelijk om een ​​enorm onroerend goed te betalen, vooral niet als je in een grootstedelijke stad woont. De meeste stadsappartementen laten niet toe dat je een gigantisch woonoppervlak hebt in budget. Maar het ontbreken van een enorme woonkamer betekent niet dat je geen mooie woonkamer kunt hebben. Je hoeft alleen maar creatief te zijn bij het kiezen van je kleine woonkamerontwerpen, meubels en kleurenschema.

Beste kleine woonkamerontwerpen in India:

Hier zijn onze 15 eenvoudige en moderne kleine woonkamerideeën die u kunt aanpassen om uw kleine en onhandige woonkamer om te toveren in een gezellige en geweldige plek.

1. Klein woonkamermeubilair:

kleine woonkamer ontwerpen

Hoe richt je een kamer in die bijna geen ruimte meer heeft? Maak optimaal gebruik van de beschikbare ruimte die je hebt. Het eerste en belangrijkste is om strakke meubels te gebruiken. Dit is het eersteklas woonkamerontwerp voor kleine ruimtes. Omvangrijk meubilair maakt een kleine woonkamer drukker. Richt uw woonkamer in met meubels met dunnere standaards of poten, zodat er meer bodemoppervlak ontstaat.

2. Wit woonkamerontwerp:

Subtiel kleurenthema

Lichte kleuren zorgen er altijd voor dat een schaduwrijke hoek er helder en luchtig uitziet. Probeer je woonkamer te schilderen met lichte kleuren en lichte meubels. Monochroom van lichte kleuren zoals wit of beige geeft een samenhangend en georganiseerd gevoel aan uw kamer, behalve dat het er ruimer uitziet. Dit is een slim woonkamerinterieur voor kleine ruimtes.

3. Kleine woonkamer met gordijnen:

Plaats de gordijnen voorzichtig

Een kleinere woonkamer of kleine ramen betekent niet dat je kleine gordijnen nodig hebt. Probeer gordijnen toe te voegen aan de ramen die aan het dak hangen. Dit geeft het gevoel grotere ramen te hebben en maakt de algehele uitstraling van uw woonkamer aantrekkelijker.

4. Klein woonkamermeubilair:

Breek je meubels af

Het klinkt vreemd en onhandig, maar is uiterst nuttig. Als elke vierkante meter telt, verspil ze dan niet. Heb twee middelste tafels in plaats van een middelste tafel uit één stuk. Dit geeft meer liquiditeit en ook is het voor u gemakkelijker om meubels te verplaatsen. De ruimte ziet er strak en modieus uit, een geweldige manier om de indeling van je kleine woonkamer te symmetriseren.

5. Kleine woonkamer met spiegels:

Meer Spiegels

Spiegels zijn de laatste tijd een modieus meubelstuk geworden om in huis te hebben. Als ze intelligent worden geplaatst, kunnen spiegels de lichtstroom in de kamer versterken en tegelijkertijd opvallend stijlvol zijn. Probeer een grote spiegel of meerdere kleinere spiegels te hebben en zie de wonderen die het doet in je hele eetkamer weerkaatsen om de kamer meer ruimte te geven.

6. Kleurrijk ontwerp voor een kleine woonkamer:

Haal het meeste uit uw meubels

Als je niet meer meubels kunt plaatsen, probeer dan multifunctionele meubels te hebben. Dit bespaart u niet alleen veel ruimte, maar maakt ook de algehele uitstraling van uw woonkamer zeer modern. Dit is een geweldig idee voor een kleine woonkamer.

7. Klein woonkamerontwerp met kasten:

Als je in een kleine ruimte woont, leer je om het meeste uit je beschikbare ruimte te halen. Als je geen geweldige kunstwerken of foto’s hebt om te laten zien, probeer dan planken toe te voegen aan de ongebruikte muurruimtes. Houd rekening met het thema van de woonkamer bij het kiezen van het plankontwerp (Victoriaanse, moderne, monochrome enz.) zal een superslim interieurontwerp zijn voor een kleine woonkamer.

8. Kleine woonkamer met popkleuren:

Speel met popkleuren

Het is waar dat lichte kleuren je helpen in te ademen en de plek die je hebt te vergroten. Maar het mag u er niet van weerhouden om plezier te hebben met uw favoriete kleuren. Probeer te experimenteren met felle kleuren en coole graphics. Richt in met passende meubels en accessoires met coole artikelen.

9. Klein woonkamerontwerp met bank:

Laat de vloer bloeien

Soms neemt een houten vloer of een andere donkere vloer veel ruimte in beslag. U kunt proberen het vloeroppervlak te bedekken met tapijten naar keuze. Traditionele tapijten zien er altijd goed uit als dat in overeenstemming is met de essentie van uw kamer. Probeer overal op de vloer tapijten toe te voegen, vooral onder de middelste tafel en bijzettafels.

10. Mooi klein woonkamerontwerp:

Dapper en knap

Het is waar dat gedurfde en donkere kleuren uw leefruimte soms kleiner kunnen laten lijken dan het is. Maar als het intelligent wordt gebruikt, kan het dezelfde ruimte ook extreem gezellig en modieus maken. Zorg voor voldoende zonlicht om zijn weg te vinden en gebruik glanzende meubels.

11. Kleine woonkamer met tv:

Strepen zijn in de mode

Is uw woonruimte extreem smal? Probeer strepen te gebruiken en dubbele kleuren te gebruiken om het breder te laten lijken. Plaats je tv en andere meubels slim met lange gordijnen en prachtige spiegels aan de muur.

12. Klein woonkamermeubilair met opbergruimte:

Meubels met opberger

Wanneer je last hebt van ruimtegebrek, ontdek je de meest innovatieve manieren om spullen op te bergen. Voeg verborgen opbergers toe onder je woonkamerbank of ander meubilair. Het helpt je om je nutteloze autokerkhof aan te passen.

13. Kleine woonkamergalerij:

Woonkamer galerij

Versier de muur zorgvuldig met foto’s en afbeeldingen, van boven naar beneden, organiserend op een innovatieve manier. Dit geeft de kamer een gezellig en rustiek gevoel met meer ruimte, een geweldig idee voor het inrichten van een kleine woonkamer.

14. Ontwerp voor een kleine woonkamer:

Laat de zonnestralen doordringen

Blokkeer de ramen in uw woonkamer niet. Het hebben van één groot raam, dat het grootste deel van die muur bedekt, heeft de voorkeur boven meerdere kleinere ramen. Een essentieel idee voor een kleine woonkamer design.

15. Donkergekleurde kleine woonkamer:

Verlicht de kamer slim

Het verlichten van een kamer is een ander uiterst belangrijk aspect om uw kleine leefruimte groter te laten lijken. Probeer altijd chique verlichtingsopties te gebruiken. Hang de tafellampen eens strategisch aan de muren; dit bespaart ruimte op uw zijtafelblad. Verlicht ook de delen van de kamer die de kamer meer gloed kunnen laten uitstralen en meer ruimte kunnen extraheren.

Iemand zou kunnen denken dat ze niet veel kunnen doen met een kleine woonkamer. Het is gedeeltelijk waar. Een kleine woonkamer kan zowel zeer comfortabel als aantrekkelijk zijn. Dit effect dat een kleine woonkamer die goed is ingericht en gedecoreerd in enorme.