Modern design is vrij eenvoudig te herkennen voor een fris palet dat door horizontale en verticale lijnen speelt. Om te ontwerpen komt de decoratie uit de vorm plus het thema van het arrangement zelf. Een woonkamer is een algemeen geaccepteerde plek in een huis voor het vermaak van gasten, plus waar gezinnen samen komen om hun dag af te sluiten, uitrusten na een lange werkweek of om gezamenlijk van een tv-programma te genieten. Hier hebben we 9 moderne woonkamerontwerpen met afbeeldingen ingeroepen.

Hedendaags design is tegenwoordig een mode, vooral voor die mensen wiens belangrijkste focus het doel van hun huis is. Afgezien daarvan zorgt de frisse uitstraling van moderne interieurs ervoor dat huiseigenaren dol zijn op dit soort concept dat rommelvrij en stressvrij is.

Moderne woonkamerontwerpen in India:

Hier zijn onze 9 eenvoudige en moderne woonkamerontwerpen met afbeeldingen. Laten we ze eens bekijken.

1. Licht en luchtig modern woonkamerontwerp:

woonkamer ontwerpen

Je kunt veel in je woonkamer bundelen als een eethoek; onzeker kun je voorkomen dat dingen de ruimte verzwaren. Lucite eetkamerstoelen, een open geweven salontafel en een heldere muur van ramen zorgen ervoor dat deze kamer niet overvol aanvoelt. Glazen voorkant plus tuindeuren veranderen in populaire plus architecten geplande grote ramen, met inbegrip van kamerhoge ramen in de woonkamer. Dit is een van de beste woonkamerontwerpen.

2. Blauw tinten Modern woonkamerontwerp:

Moderne woonkamerontwerpen

Dit woongedeelte omvat de meubels die gedrenkt zijn in een oceaan van blauw; echter kleine variaties in toon plus subtiele patchworkmotieven krijgen de plaats van doordringende contrasterende patronen plus tinten. Een patchwork vloerkleed verankert de woonkamer, uitgerust met linnen banken en een fauteuil met rugleuning. De glazen top op de eiken salontafel toont een verzameling vintage kunst. Dit is een van de beste moderne woonkamerontwerpen.

3. Cottage modern woonkamerontwerp:

Moderne woonkamerontwerpen3

Zichtbare wanden en balken spelen de oorspronkelijke charme en unieke uniciteit van deze woonkamer uit. Denk aan het installeren van kralenbord, anders houten planken in plaats van gipsplaat. De eigenschap, evenals de onvolkomenheden van natuurlijk hout, geeft textuur en interesse, maar indien nuttig voor slechts één muur of het plafond. Het is efficiënt door een schone verflaag; berging zolder ventilatieopeningen leveren als verrassende kunst terwijl opgehangen vanaf de spant. Dit is een van de populaire moderne woonkamerontwerpen.

4. Op rood gebaseerd bloemen modern woonkamerontwerp:

Moderne woonkamerontwerpen

Zet bovendien bloemen naar keuze op een rode vaas en plaats anders een verscheidenheid aan rode bloemen, bijvoorbeeld rozen of tulpen in een witte, anders glazen vaas. Aan de andere kant, denk aan het vullen van een esthetisch plezierige schaal met rode appels, die kan worden gebruikt als middenstuk voor uw salontafel, anders uw eettafel. Dit is een van de beste woonkamerontwerpen.

5. Modern verlichting woonkamerontwerp:

Moderne woonkamerontwerpen5

Verlichting is misschien wel een van de belangrijkste aspecten van elk huis, vooral in moderne klassieke interieurs. Gebruik meerdere lichtbronnen voor verschillende taken, zoals lampen voor een goed begrip, wandlampen om kunstwerken te benadrukken en een algehele plafondlamp om de ruimte af te sluiten. Je lampenkap restaureren door een rode lampenkap is een perfecte, kostenefficiënte manier om je woonkamer kleur te geven. Dit is het beste woonkamerontwerp ooit.

6. Modern woonkamerontwerp met vloerkleden:

Moderne woonkamerontwerpen6

Merk op dat of uw huis nu een lijn is van hardhout, anders laminaatvloeren, verfijnd beton of speksteentegels, de waarheid is dat tapijt uw voeten een ontspannen pauze biedt van harde oppervlakken. Een modern, zwart-wit vloerkleed biedt een traditionele uitstraling en laat het karakter van de kamer zien.

7. Trappen Modern woonkamerontwerp:

Moderne woonkamerontwerpen7

Trappenhuisinrichting speelt een hoofdrol bij het doorbreken van de middenruimte. Het uiterlijk was slanker en de barrière was vaker gemaakt van metaal. De houten trap met open treden wordt gebruikelijk in de jaren 40 en 50 en komt vaak uit de woonkamer.

8. Modern woonkamermuurontwerp:

Moderne woonkamerontwerpen8

Muurkleuren moeten het gezichtspunt “lichtere tint van bleek” gebruiken. Licht geverfde muren bieden u de kans om uw meubels in het brandpunt te creëren. Plan om de muurkleur door het hele huis betrouwbaar te houden, als vervanging voor het benadrukken van bepaalde muren, anders is kamers en een heldere stroom het superieure effect. Dit is een van de prachtige woonkamerontwerpen.

9. Modern woonkamermeubelontwerp:

Moderne woonkamerontwerpen9

In hedendaagse designpublicaties ziet u een grote, zwartgelakte Italiaanse tafel, omringd door moderne tulpenstoelen uit het midden van de eeuw en bekroond met een sierlijke kroonluchter erboven. Krijg de schoonheid in contrast, zoek naar manieren om een ​​traditioneel stuk een moderne uitstraling te geven en vice versa en onthoud om te kalmeren zoveel mogelijk gewicht te geven. Ik hoop dat je boven moderne woonkamerontwerpen veel meer houdt van.