Wil je een perfecte en stijlvolle woonkamer? Dit is een algemeen feit dat alle mensen hun woonkamer het grootst mogelijke aandacht schenken en proberen deze zo mooi mogelijk te maken als de gasten dit deel van het huis voor het eerst komen bekijken. Daarom is het zeer noodzakelijk om je woonkamer in te richten en voor zoveel facetten na te denken bij het leren plannen van een woonkamer. Het ornamentele aspect draagt ​​het allemaal bij elkaar om een ​​ruimte te maken die visueel aantrekkelijk is. Daarom heb ik enkele van de beste manieren gegeven om je woonkamer te versieren.

De beste manieren om de woonkamer te versieren:

1. Centraal punt:

woonkamer1

Het kan een architectonisch detail zijn, een tv met groot scherm, een open haard, anders een kunstwerk, een coole lamp of een mooi uitzicht. Het geeft je ogen rust en helpt de kamer te aarden en de functie ervan te beschrijven.

2. Plaats de bank:

woonkamer2

Je moet je bank zo plaatsen dat hij tegenover de deur staat, of hij nu schuin in een hoek staat, opgehangen of naast een muur. Als je het met de achterkant naar de ingang moet plaatsen, plaats dan een consoletafel achter de bank bij lampen, anders kunstboeken, dus het ziet er aantrekkelijker uit.

3. Klem:

hoe de woonkamer in te richten?

Verzamel een knipset van je favoriete kamers uit het tijdschrift. Kleuren comfortmeubels, kroonluchters en openslaande deuren, alles wat tot uw verbeelding spreekt.

4. Laag uw verlichting:

woonkamer4

Deze mix van stroomrail, transparante lamp plus tafellampverlichting is ideaal voor de grootte van deze woonkamer. Lampen zijn de beste manier om een ​​ruimte te verlichten.

5. Gebruik een verscheidenheid aan planken:

woonkamer5

Een mix van stijlvolle overdekte en open opbergers is ideaal voor de woonkamer. De boekenplanken zijn goedkoop, en verschillende huiseigenaren ontwikkelen zich op open opslag, helemaal niet beseffend dat al hun items niet bewonderenswaardig zijn. Overdekte berging is een onmisbaar ingrediënt in een stijlvolle woonkamer.

6. Vang in balans:

woonkamer6

Denk aan het optellen van een spiegel, Chinese schermen, hanglampen aan het plafond, kunst aan de muur, stoelen met hoge rugleuning en hoge planten. Als er aan één uiteinde van de ruimte een grote federatie van meubels is, maak dan een nieuwe zithoek om het aan het extra uiteinde gelijk te maken.

7. Heb een stoel:

woonkamer7

Probeer minstens 6 personen in een kleine kamer te laten zitten. In staat is de kamer groter; verdeel het in gebieden die helpen om verschillende verzamelingen mensen van 2 tot 6 te zitten. Banken, evenals stoelen, moeten onderling worden gegroepeerd, zodat mensen eenvoudig met elkaar kunnen chatten.

8. Gebied gedefinieerd:

woonkamer8

label gesprek evenals zitjes door karpetten. Of het nu effen of decoratief is, karpetten die visueel in een kamer worden geplaatst, kunnen ook een verbuiging zijn.

9. Verlicht met wit:

woonkamer9

Bereik een luxe, neutrale look met witte bekleding en decoratieve accenten in verschillende lichte tinten om extra diepte en dimensie toe te voegen.

10. De kleur van lange gordijnen:

woonkamer10

Over het algemeen zien gordijnen er anders het beste uit in de kleur of anders de dominante kleur van het belangrijkste meubelstuk. Dit helpt om de ruimte gezamenlijk te dragen en biedt een decor voor het ontwerp.

11. Kies op de Formaliteit:

woonkamer11

Een extreem formele kamer vraagt ​​om traditioneel meubilair, antiek en hoogwaardige, gladde oppervlakken. Een extra informele kamer kan gebruik maken van eenvoudigere stoffen en diverse decoraties.

12. Rustige sfeer:

woonkamer12

Richt je woonkamer in om de oceaan om je heen te ervaren. Gebruik mozaïekglas in kustkleuren om de open haard te omringen, plus een rij schilderijen toont palmbladeren naast de met wolken bezaaide lucht die de bries naar binnen voert.

13. Meng je stijlen:

woonkamer13

Je kunt oud en nieuw combineren, formeel en casual, neutraal en gedurfd om een ​​uitnodigende en ontspannen ruimte te creëren. Een neutraal getinte bank en fauteuil zorgen voor moderne lijnen, terwijl op maat gemaakte gordijnen een gevoel van maatwerk toevoegen.