Zelfrealisatie is wat elke vorm van yoga ons leert. Isha Yoga is dus een veelomvattende manier om meer over onszelf te leren, door de kunst en wetenschap van de oude techniek. Door dit programma te gebruiken, kunnen individuen nu stappen gebruiken die belangrijk, verplicht en zeer tastbaar zijn om hun innerlijk bewustzijn te laten groeien. De Sadhguru heeft dus technieken bedacht die zeldzaam en uniek zijn om mensen te helpen hun geest, ziel, bewustzijn en alles te realiseren door de kunst en wetenschap van begeleiding en deskundige hulp van een gecertificeerde yogi.

Isha Yoga is diepzinnig en leert de individuele dimensies en hoe met elk van hen te communiceren, met behulp van gevarieerde experimenten. Elk van de gegeven programma’s zou een manier of middel zijn om een ​​verbinding tot stand te brengen tussen de dimensies, wat vitaliteit en heelheid brengt voor lichaam en geest, inclusief de ziel, zeggen experts.

Spiritueel zijn betekent niet dat je de wereldse geneugten van het leven ontzegt, familie of zelfs je sociale verantwoordelijkheden ontzegt. In feite zouden dergelijke stappen moeten worden genomen om zelfrealisatie en persoonlijke groei ook te verbeteren, zeggen holistische yoga-experts

Wijze woorden van de Sadhguru:

Iedereen mediteert op een bepaald moment in de tijd, zo niet elke dag. Waarom zouden we nu mediteren? Je bent je levensproces niet begonnen, het is gewoon “gebeurd”, zegt sadhguru. Wanneer een mens wordt geboren, is het lichaam niet hetzelfde als wat het is als hij volwassen is, het lichaam is dan klein of klein, en na verloop van tijd groeit het. Dit betekent dat we onbewust veel hebben verzameld en ook veel hebben verzameld. Wat we ‘het lichaam’ noemen, is eigenlijk een verzameling of een opeenhoping van ‘voedsel’. Op dezelfde manier is wat we de ‘geest’ noemen niets anders dan een mix van indrukken die we verzamelen terwijl we groeien.

Je weet het heel goed, wat je ook verzamelt en verzamelt is van jou, maar ben jij het? NEE dat is het niet, zegt de goeroe. Dit komt omdat het verzamelen en accumuleren helemaal uit een andere bron komt. Dus zelfs als je 80 kilo weegt, kun je er nog steeds naar streven om het in een mum van tijd op 60 kilo te brengen. Dit komt omdat je nu bewust niet meer wilt verzamelen en 20 kilo ophoping wilt verwijderen. Hetzelfde geldt voor de geest, wanneer je besluit alles te laten vallen, zal het negatieve indrukken achterlaten, waardoor je op de lange termijn rust en kalmte krijgt.

De leringen van ISHA YOGA:

  • Je identificeert je met jezelf
  • Je identificeert je met je ervaring
  • Je identificeert je met wat jij niet bent
  • Je perceptie is duidelijk
  • Je ervaart je lichaam als jezelf
  • Je ervaart de geest als jezelf
  • Je ziet het leven als een overlevingsspel en niet zoals je nu bent
  • Je accepteert diversiteit en wordt MENSELIJKER
  • Overleven is beter
  • Je bent in vrede met je lichaam, geest en ziel

Het belang van meditatie met ISHA YOGA:

Met meditatie is de ervaring uniek. Het is een staat van kalmte, een innerlijk wezen dat jij bent in het geheel en gescheiden van de rest van de wereld. Dit is nu jouw ruimte, jouw verzamelde positieve ruimte, en dit is hoe meditatie kan helpen

Met meditatie zou je meer duidelijkheid hebben en zouden er geen soorten vervormingen zijn. In de huidige tijd kijk je alleen naar het fysieke aspect van dingen, gebeurtenissen en situaties. Er zijn veel hindernissen en vervormingen die je blind maken voor wat het grote geheel is. Zonder zichtbare helderheid zou je niet zelfverzekerd zijn, maar zou je een stuntelige nincompoop zijn, zegt de heilige sadhguru.

Oververtrouwen met halfbakken informatie gebeurt wanneer het ego het overneemt. Dit betekent dat mensen onduidelijkheid hebben en dat ze valse substituten gebruiken voor tijdelijke verlichting en bevrediging. Eerlijk gezegd is er geen vervanging voor duidelijkheid. Wanneer je dit concept begrijpt, kom je in een meditatieve staat en begint alles voor je op te ruimen.

Met isha yoga kijk je nu naar het leven zoals het is. Isha yoga helpt je een pad te vinden waarop je kunt lopen, zonder problemen en oordelen van welke aard dan ook. Er zou minimale wrijving zijn, struikelen en geen problemen om je druk over te maken.

Isha Kriya-yoga:

Yoga, zoals iedereen waarneemt, is om gezondheidsredenen, om fit te blijven en een mumbo jumbo van lichaamswendingen. Sommigen huiveren zelfs als ze eraan denken yoga te gebruiken voor de gezondheid, omdat ze vinden dat de houdingen onmogelijk te gebruiken zijn. In feite heeft yoga vele dimensies, en de oude kunst en wetenschap van yoga heeft miljarden mensen over de hele wereld geprofiteerd. Het is een manier die ervoor heeft gezorgd dat lichaam, geest en ziel in zeer korte tijd hun hoogtepunt hebben bereikt.

Leef je leven ten volle:

De gerealiseerde yoga-goeroe heeft een visie voor elk individu, namelijk om iedereen een druppel spiritisme te bieden. Dit is zoals hij zegt alleen mogelijk door ISHA KRIYA yoga. Zoals sadhguru zegt, isha yoga is een manier die ooit alleen werd gebruikt door asceten en de goed geleerde yogi’s. In deze tijd wordt het beschikbaar gesteld ten behoeve van ieder mens die meer wil leren, door zijn eigen voordeel.

De tijdloze wijsheid is diep geworteld in de kunst en wetenschap van yoga, en is een zeer eenvoudige maar effectieve oefening die sadhguru naar de wereld heeft gebracht. De bron van creatie staat bekend als ISHA en interne actie is KRIYA. Het belangrijkste doel van isha yoga is ervoor te zorgen dat de bron wordt aangeboord voor een beter bestaan, zodat het leven voortaan wordt gecreëerd in overeenstemming met de visie en de wensen voor het bestaan ​​van de mens..

Isha Yoga-voordelen:

A. Betere gezondheid

B. Betere dynamiek

C. meer vrede

NS. Beter welzijn

e. Helpt omgaan met het moderne leven