Ремонтирате ли къщата си или мислите да получите нов интериорен дизайн за вашата зала! Да, бързо променящият се интериорен дизайн е дал на хората няколко идеи да украсят домовете си с нови шарки и интериори. Сред всички, интериорът на дограма е доста популярен в наши дни. Дървените конструкции на залата придават елегантен вид на вашата къща.

Най -новите дизайни на дървени работи за зала:

Тук включихме 9 съвременни дървени конструкции за халета в различни модели. Нека да ги разгледаме.

1. Традиционен дървен дизайн за зала:

дървени конструкции за антре

Искате да проектирате вашата зала с традиционна дограма в залата! Ето един дизайн, който със сигурност ще ви напомни за древните огнени странични стени. На стената са дадени дървени ленти с малка защитна стена в прозореца, свързана и с комин. Има и дървен рафт, поставен върху комина, за да оставите някои спомени.

2. Съвременен дървен дизайн за зала:

Съвременен дървен дизайн

Залата получава жив вид, когато й се предлагат дървени конструкции за залата. Залата е украсена със съвременен дизайн на покрива с деликатни мебели, всички в дърво. Границите на прозорците също имат дървени рамки, за да направят модела по -преценяващ.

3. Проекти от естествена дървесина за зала:

Дизайн от естествена дървесина

Обичам да имам дърва около себе си! Това е идеалният дизайн за вас. Дизайнът включва две дървени витрини за залата, която е центрирана със сладка камина. Дизайнът е направен от фино дърво и камъни в стил кънтри, за да придаде на дизайна очарователен вид с маринован дизайн.

4. Проста дограма за зала:

Прост дървен дизайн

Търсите проста, но изтънчена дограма за залата! Един прост дървен стенен фон с четири малки и големи редове, фиксиран към него, е най -доброто, което можете да получите. Изработени от висококачествена дървесина, интериорът и масата получават перфектен лак за съкратен външен вид.

5. Минималистични дизайни на дърво в зала:

Минималистичен дървен дизайн

Декорирането на хола с дървен материал придава модернизиран щрих на залата. Всички мебели са изработени с дебели дървени пързалки, включително дивана и витрината около телевизора. За да стане по -жива декорацията, плетена преграда е дадена и в дървена.

6. Дизайн на дървена дограма от стена:

Проектиране на дървена дограма от стена

Дървените конструкции за залата получават нов облик, когато стените и таваните са декорирани с фини кафяви дървени ленти. Стаята е снабдена и с дървени мебели, съобразени със стените, изградени с няколко дървени ленти, придаващи нов елегантен дизайн за спокойна обстановка.

7. Проектиране на стенни дограма:

Стенни облицовки Дървен дизайн

Търсите нещо изискано, но артистично за вашите стени! Ламперията е това, което можете да изберете, за да украсите стените с дървени занаяти. Дървесината, използвана за рамкиране на дизайна, получава и релефна печатна работа, която подобрява външния вид с няколко вътрешни светлини за мека среда.

8. Проектиране на палетни дограми за зала:

Дизайн на палетни дограми

Искате да подчертаете всяка конкретна стена! Дървените конструкции на палетната зала се предлагат с широка гама от дървени дизайни, от които да избирате. Стената тук има текстура, направена от няколко квадратни дървени парчета с различни размери. Такива стени са широко използвани декоративни цели за перфектен фон.

9. Арт Деко Дървен дизайн:

Арт Деко Дървен дизайн

Кралска стая може да се наблюдава, когато стените, входовете, шкафовете, рафтовете и дори мебелите се докоснат до дърво с фина кафява текстура. В залата са дадени няколко парчета дърво с изработени дизайни върху нея за богат облик дори на най -простата стая. Това е най -добрият дизайн на дървена дограма в Индия.

Дървените конструкции за хала донесоха революционна фаза в декорирането на залите и дневните с разнообразие от дървесина, налична на пазара. Независимо дали отивате за подови настилки, тъмни, модерни, стилни стени и др., Дървените изделия винаги са придавали очарователен дизайн, за да издигнат външния вид на залите.