Вашата собствена чаша за кафе „Направи си сам“ е чудесна идея за подарък или творчески проект за вас. Така че и вие можете да направите нещо срещу потопа боклуци и да започнете едновременно готин проект „направи си сам“. Така че вие ​​сте не само устойчиви, но и много модерни и можете също така да дадете на приятелите си самостоятелно проектирана чаша за кафе.

Чаша за кафе „направи си сам“ - Снимка Майкъл Рудър © lichtpunkt Stuttgart

Не искате да останете без чаша кафе сутрин? Кой иска това? Понякога обаче за съжаление няма достатъчно време и чашата кафе на масата за закуска с партньора или децата сутрин се анулира. Най -доброто решение изглежда да вземете кафе – или дори чай – с вас, когато сте навън. но: Съдовете за еднократна употреба, особено популярните чаши за кафе, генерират над 55 тона отпадъци всяка година. Подредени един върху друг, те дори се извисяват над върха на Зугшпице! За направата на чашите се използва и много вода, а пластмасата не се разлага. И сега от вас зависи да направите нещо по въпроса! Можеш Избягвайте чаши за кафе за еднократна употреба, като просто вземете собствената си чаша със себе си. Още по -хладно е, ако творчески украсите, залепите или нарисувате тези чаши.

Чаша за кафе „направи си сам“ - 2 - Снимка Майкъл Рудър © lichtpunkt Stuttgart

С инструкциите за проектиране на собствени чаши и купи от бамбук е много лесно да направите нещо добро за околната среда и с малък трик за да направим света малко по -добър. Освен това не е нужно да правите без нищо в движение.

Творчески проектираните чаши за кафе в стил „направи си сам“ също са много по -красиви и индивидуални от всяка хартиена чаша за еднократна употреба и затова са идеални като подаръци за приятели, роднини и други близки.

Дизайн чаши за кафе „направи си сам“

Нека да отидем с вашата индивидуално проектирана чаша, за да се насладите на кафе в движение. Всичко, от което се нуждаете и как да го направите, можете да намерите в нашите инструкции.

Чаша за кафе „направи си сам“ - 3 - Снимка Майкъл Рудър © lichtpunkt Щутгарт

Материали:

  • Шаблони за ситопечат с желания мотив, самозалепващи се
  • Метална акрилна боя във всеки цвят
  • Четка от четина или гъба
  • евентуално бояджийска лента

Инструкции:

  • Тъй като няколко мотива са подредени един до друг върху някои шаблони за ситопечат, може да се наложи първо да бъдат изрязани, за да могат да бъдат подредени върху съдовете.
  • Поставете шаблона върху почистените съдове и го натиснете здраво. Гърбът е покрит с лепило, така че шаблоните се залепват сами.
  • Вземете малко боя върху четката и внимателно я нанесете върху мотива.
  • Уверете се, че цялата област е наистина оцветена. Тъй като ръбът на някои изрязани мотиви е много стегнат, парче бояджийска лента трябва или да бъде залепено за защита, или при попълване на шаблона трябва да се обърне голямо внимание, за да не се нанася боята върху ръба.
  • Можете също да приложите няколко различни цвята към един шаблон за вълнуващи цветови комбинации. Това означава, че има безкрайни възможности за дизайн!
  • Внимателно отлепете шаблона веднага и го почистете старателно с вода или почистващ препарат за шаблони.

Направи си чаша за кафе, за да отидеш Как да направиш индивидуалната си чаша кафе време за кафе

Вашата собствена чаша за кафе „направи си сам“ е малка, но важна стъпка към екологично чист живот. Така че можете да се насладите на любимото си кафе навсякъде и в същото време да впечатлите с творчески умения за занаяти.

Чаша за кафе „направи си сам“ Как да си направите своя собствена индивидуална чаша лате кафе херц