По -добре е да правите хартиени цветя, вместо да берете пресни!

Как намирате идеята да правите подаръци за любимите си приятели и роднини, вместо да ги купувате? Със сигурност ще бъде по -изненадващо и незабравимо. Ако харесвате нашия пример, следвайте инструкциите стъпка по стъпка и създайте букет изцяло от хартия.

Тези цветни хартиени цветя с ярки цветове биха зарадвали всеки и най -хубавото е, че те ще останат свежи и великолепни завинаги.

Направете цветя от хартия

Необходими материали

1. Шаблони или шаблони от цветя от хартия

2. Картон в различни цветове

3. Зелен стример

4. Декорации с цветя и тиксо

5. Пистолет за лепило и горещо лепило

6. Резачки за тел

Увийте цветните стъбла

Нарежете жицата до желаната дължина на стъблото и я увийте с флорална лента.

Изрежете венчелистчетата

Използвайки шаблона, изрежете всички необходими части за вашия букет – цветя, център и зеленина. Разкъсайте две ленти креп хартия за чашата за цветя.

Красиви цветя оригами

Приближете се към венчелистчето, добавете лепило и лепило отгоре. Стискайте венчелистчето, докато изсъхне напълно. Повторете за всяко венчелистче. Наслойте листата наоколо. Броят на всички листове зависи от вас.

Закрепете листата

Красив букет, изработен изцяло от хартия

Залепете венчелистчетата заедно

Нарежете тънки ивици хартия и ги залепете към центъра на цветето. След това изрежете малки кръгчета и ги залепете за тънките ленти.

Прокарайте жицата през двете ленти креп хартия, сгънете края на телта и добавете горещо лепило, за да ги задържите на място. Зелената креп хартия служи като чаша за цветя.

Добавете листа към стъблото, като обвиете долната част на листа около стъблото.

Сега имате основни познания за правене на цветя от хартия. Забавлявайте се и експериментирайте с различните венчелистчета и цветни центрове.

Можете да направите огромни цветя от картон, като използвате тези инструкции