Нова година заема специално място в сърцето ни. Краят на една красива година и началото на нова година, която има възможност за толкова много възможности и щастливи моменти, правят навечерието на Нова година много по -специално от всеки друг ден в годината. Това е и времето, когато хората са у дома, прекарват времето си с близките си. Така че, за да направите времето си, прекарано с близките си, по -интересно и запомнящо се, ето 15 идеи за новогодишни занаяти, които ще ви дадат специални спомени и занаяти, на които да се придържате,

15 най -добри лесни за изработка новогодишни идеи за занаяти за деца:

1. Party Poppers:

Party Poppers незабавно добавят, че липсващ блясък, блясък и блясък липсват във всяко парти, така че как можете дори да си помислите да пропуснете партито попърс за новогодишно парти. Особено, когато е толкова лесно да се направи и забавлението, което идва, е просто извън света.

Специалност:  Тази новогодишна идея за занаяти Добавя незабавен блясък към парти.

Материал: Конфети, балони, блясък и стара кутия Pringles или подобен контейнер

Как да направя: Всичко, което трябва да направите, е

2. Сладкиши за торта:

Тортите никога не могат да излязат от мода, но със сигурност можем да повишим модната игра и да създадем нещо много креативно от този любим десерт. Сладкишите за торта се превърнаха в обичайно наблюдение на партита.

Специалност: Лесен за боравене, няма шанс да замърсите ръцете си.

Материал: Смес за сладкиши и декоративни ястия като напръсквания, шоколадов сос и др.

Как да направя: Нарежете обикновената си шоколадова основа във формата по ваш избор, след това я поставете върху клечка и я украсете с любимите си гарнитури.

3. Изкуствени очила:

Всички имаме нужда от нещо, което да отпием на парти, но отминаха онези дни, когато използвахме обикновените очила, които обикновено се срещат във всеки магазин за удобства, до вашата парти игра, като създадохме някои артистични и готини очила.

Специалност: Тази новогодишна изработка прави нормалните ви очила да изглеждат различно и уникално.

Материал: Това може да стане с хартиени чаши, както и с подходящи чаши за шампанско или вино. Имате нужда от занаятчийска хартия, ножици, лепило, химикалки за скициране и панделки.

Как да направя: Помислете за всичко, което върви заедно с вашите парти теми, като комбинацията от цветове или декорацията, след това изберете хартия с подобен цвят и след това.

4. Бляскави шумоизолационни бутилки:

как да направите новогодишни занаяти

Бутилките с шум правят задачата да създадат много приятен звук, който ви въвежда в напълно празнично настроение. Това също са начин да въведете новата година с много енергия.

Специалност: Вълнува всички възрастови групи

Материал: Блясък, стъклени бутилки и прелести

Как да направя: Използвайте фуния (току -що навих лист хартия), за да поставите блясъка в бутилката.

Консумативи:
 • пластмасова бутилка за вода за еднократна употреба
 • сребърен блясък
 • черни, бели и прозрачни мъниста
 • златна панделка
 • ножици
 • бяла хартия или картон за принтера
 • лента
Стъпки:
 1. Вземете суха използвана бутилка с вода, премахнете етикета и с помощта на пластмасова фуния или просто навита хартия изсипете сухия блясък в бутилката.
 2. Сега внимателно добавете мънистата и в бутилката. Можете да вземете около 10-20 в зависимост от размера.
 3. Може да добави лепен за залепване стикер за тапет около бутилката. Можете да разпечатате тези, които харесвате, или просто да вземете лист от всякакви канцеларски материали. С лента внимателно увийте листа за разпечатване и го закрепете. Или ако е лепкав лист, просто премахнете горния слой и го залепете.
 4. Вземете хартиена панделка и я поставете на гърлото на бутилката, обърнете я и с помощта на ножица я навийте.

5. Парти шапки:

новогодишни шапки занаяти

Може да бъде украсен от всеки и всеки, не е нужно да сте твърде стар или твърде млад, за да влезете в партийния дух. Облечете парти шапка и сте готови.

Специалност: Може да се използва повторно и да се рециклира

Материал: Ластици, везна, цветна хартия, блясък и маркери, ножици

Как да направя: Вземете любимата си хартия и я сгънете под формата на конус. Сега, след като сте сигурни в размера на конуса, изрежете всички допълнителни части и го залепете на място. Направете дупки от двете страни и поставете ластик, като го завържете с отворите. Шапката ви е готова!

6. Новогодишни хартиени чинии с маски:

прости новогодишни занаяти

Ако планирате да запазите тази година маска, която е оригинална и забавна, отколкото скъпи маски, закупени от магазина, тогава хартиените маски са най -добрият начин да спестите пари.

Специалност: Лесно и бързо се прави

Материал: Хартиени чинии, бои, занаятчийски материали

Как да направя: Оцветете хартиената си чиния в цвета на животно, птица или цвете, която се опитвате да направите, поставете я върху лицето си и след като прецените разположението на очите си, направете бадеми с форма на бадем. По същия начин с ноздрата и устните изрежете дупки. Сега с помощта на боята направете мустаци или уши към маската си и я завържете с ластик.

7. Къща с бонбони:

Чудесен начин да видите целия сладолед, който сте яли през цялата година, или да вземете бонбонени пръчици от магазина и да си направите миниатюрна къща.

Специалност: Също толкова интересно за деца и възрастни

Материал: Бонбони, лепило, фрези, бои и занаятчийски принадлежности.

Как да направя: Започнете да поставяте пръчки, за да направите покрив, стени, врата и прозорци, поставете ги сигурно с помощта на лепило и изрежете във форми, ако е необходимо. След като изсъхне, го боядисайте в цвят по ваш избор, можете също да добавите малки клонки, за да направите градина.

8. Забавни ръкавици за ръце/кукли за ръкавици:

новогодишни детски занаяти

Използвайте всичките си стари дрехи и чорапи, за да направите ръчни кукли и да организирате шоу за по -малките деца или обратно, използвайте ги, за да затоплите краката си или да запазите тайно скривалище за по -късно.

Специалност: Тези кукли могат да се използват и използват повторно, както и като коледни украси.

Материал: Стари чорапи или други дрехи, комплект за шиене/супер лепило, очи и уста за играчки.

Как да направя: Добавете коса с помощта на вълна и очи и нос към старите си чорапи, за да направите ръчна кукла, за други дрехи, изрежете ги под формата на чорап и след това залепете с лепило и използвайте същия процес.

9. Ангелски/демонични ленти за коса:

Тези ленти за коса могат да се носят за всеки рожден ден, поводи, изберете вашата страна и носете лентата за коса, която ви определя по -добре, така че ще бъде Ангел или Демон?

Специалност: Може да се носи от възрастни, млади, мъже и жени.

Материал: Лента за коса, занаятчийски материали, плат и конци.

Как да направя: Използвайте телените струни, за да ги извиете под формата на крила или рога, сега ги поставете и закрепете върху лентите за коса. Покрийте ги с изрезки от плат в подобна форма и червени за дявола и бели за ангел.

10. Кексчета със съобщения:

честита нова година занаятчийски идеи

Бисквитките на съдбата са добре известни, но какво ще кажете да изненадате всичките си гости с кексчета с късмет. Това не само ще ги направи щастливи, но и ще бъде уникален обрат на партито, а вашите кексчета ще бъдат приказките на града.

Специалност: Ще бъде обичан от всички и няма шанс за остатъци.

Материал: Маркери, читове, кексчета

Как да направя: Във готовите си кексчета направете дупка в дъното, сега оформете котките със съобщение и ги вкарайте там няколко минути преди да започнете да сервирате. Никой няма да знае трика и вашето сърдечно послание ще достигне до всички.

11. Нова година баш топка:

Вашето домашно парти може да има всичко – от страхотна храна, до вълнуващи игри и страхотни хора, но да добавите малко повече блясък към вашето парти с бас топка.

Специалност: Прави вашия партиен дух завършен

Материал: Много стар вестник, голяма купа, смес от лепило и вода, блясък

Как да направя: Направете слой хартиено лепило и вода, като го поставите в купата, като повтаряте процеса, докато купата започне да се образува. Направете подобна хартиена купа със същия размер. Оставете това да изсъхне за една нощ. Нарисувайте това с акрилна боя и сглобете двата края, за да направите топка. Напръскайте с блестящ спрей или го боядисайте и вашата баш топка е готова.

12. Дърво на желанията:

Опитайте трика с бисквитките на съдбата, но с трик с желания. Звучи интересно? Е, интересно е, защото вие можете да изберете вашето собствено желание тук и това също като седите у дома.

Специалност: Уникален начин да съберете интереса и вниманието на всички.

Материал: Клонки, достатъчно големи, за да копират малко дърво, телефон за намиране на съобщения за късмет и хартия със занаятчийски материали.

Как да направя: Поставете клонките заедно, за да направите дърво, сега на всеки клон завържете съобщение, написано на хартия, но се уверете, че съобщението е покрито с друг лист хартия. Преди часовникът да удари 12, нека всеки намери късмета си.

13. Часовник за обратно броене:

Защо да посещавате Големия взрив, когато можете да имате собствен часовник за обратно броене у дома. Освен това е много по -интересно, отколкото си мислите, защото включва храна, да, храна!

Специалност: Може да се персонализира в зависимост от часовата зона, както и от избора на храна

Материал: Бонбонови пръчици, картон, боя, хартия, шоколади/пустиня по ваш избор и занаятчийски принадлежности.

Как да направя: Направете часовник от картона и го нарисувайте, вместо всички часове да добавите само минути или няколко часа. Сега поставете стикер на всяко число, числото с името на шоколада или храната, изписано върху него, когато часовникът удари това време, нека всеки отгатне храната, тези, които го получават правилно, стигат до преяждане, други чакат! Повторете до Нова година.

14. Новогодишен банер:

новогодишни занаяти за възрастни

Какво е нова година, без да броим пристигането на дългоочакваната нова година. Създайте свой собствен банер за 2019 г. с лекота и прости трикове и съвети.

Специалност: Може да се направи и използва повторно, като просто промените последната цифра/цифри

Материал: Дълга нишка, хартия, ножици, лепило

Как да направя: Изрежете хартията под формата на числа на годината и ги поставете върху конеца, залепете ги и това е, вашият банер е готов! Можете да направите и банер, на който пише „Нова година“.

15. Бляскава фойерверка:

новогодишни занаяти за деца

Ако сте били заети през цялото това време и нямате възможност да украсите къщата си за новата година, тогава имаме най -простия и лесен трик за вас и всичко, от което се нуждаете, е блясък.

Специалност: Много бързо и лесно за създаване, без бързане

Материал: Цветен, лепкав блясък

Как да направя: Изберете стъклата на прозореца или стената и започнете грубо да скицирате формата на фойерверка, направете колкото искате. След като задоволи, използвайте блясъка и очертани в избрания от вас цвят. Вашето изкуство за стени/прозорци с незамърсяващи фойерверки е готово!

Магазинът е лесна и бърза работа, но да направите допълнителна стъпка и да създадете нещо свое за Нова година е изключително забавно. Новогодишните занаяти за деца ще ги задържат или можете да разчитате на новогодишните занаяти за възрастни и да създадете нещо сами. Това е времето на годината, когато семействата се обединяват и какъв по -добър начин от това да седнете заедно и да създавате нещо.

Често задавани въпроси и отговори:

1. Къде мога да намеря занаятчийски принадлежности?

Отговор: Занаятчийските консумативи могат да се намерят най -вече във всеки магазин за художествени и занаятчийски изделия, можете също да намерите занаятчийски консумативи онлайн или в магазини за канцеларски материали.

2. Има ли нова година занаятчийски идеи за деца?

Отговор: Има няколко новогодишни занаятчийски идеи за деца, които ще ги държат ангажирани и също така ще поддържат техния интерес на върха. Много такива идеи могат лесно да бъдат намерени в интернет.

3. Мога ли да използвам тези занаяти за украса на къщата си?

Отговор: Всичко, което създавате сами, се превръща в уникален артефакт, по същия начин всяка занаятчийска работа, която правите, е специална; по този начин може да се използва за украса на всеки ъгъл на къщата ви като експонат.