Мечетата бяха очарователна играчка не само за децата, но и за тийнейджърите. Сладкостта, която носи, го направи най -търсения артикул. И тази играчка е широко възприета в различни училища под формата на занаяти. На децата се дават различни техники, за да направят очарователен образ на плюшеното мече. Популярен като мечи занаят, той се произвежда по различни начини.

Най -добрите занаятчийски дейности и идеи за плюшено мече за деца:

Ето някои широко приети занаятчийски дизайни за изработка на плюшено мече,

1. Весело плюшено мече:

Весело мече

Занаятите с плюшено мече от вестници бяха доста популярни в училищата. Мечето е направено чрез комбиниране на различни вестници, като се правят различни форми от него, образувайки една мечка. Децата със сигурност ще се насладят на тази мечка, изработена от вестници.

2. Плюшено мече с мозайка:

Мозаечно занаятчийско мече

Мозайката е известна мечка занаяти за деца в предучилищна възраст. На учениците се дава хартиена карта, върху която е нарисувано плюшено мече, докато те са помолени да залепят кафяви хартиени разрези за оцветяване на плюшеното мече. Децата се радват на този вид изработка; помага да се изостри тяхната креативност.

3. Хартиена чиния Мечка Лице:

Хартиена чиния Мечка Лице

Занаятчийските плюшени мечета, направени от отпадъчни материали, наистина правят най -добрите неща. Тук хартиена чиния се използва за направата на лицето на мечето, докато ушите, носът и очите са изрязани от дебела хартия с диаграми. Хубавото рязане с подходящо измерване придава добър вид на хартиената чиния.

4. Спящо плюшено мече:

Спящо мече

Идеите за занаятчийски плюшени мечета се използват най -вече при изработката на занаят с хартиени карти. Къщата, мечката и дървото са направени с хартиена карта и се държат неподвижни на пода, за да й придадат жив вид. Децата ще се радват на този занаят и ще го държат в спалнята си, децата обичат да правят нови неща.

5. Мече от PomPom:

Плюшено мече PomPom

Изработката на занаятчийска мечка с помощта на вълнени плетива определено ще ви даде дизайн на помпон на плюшено мече. Мечката може да бъде направена с помощта на любимия ви цвят заедно с два бутона за очите. Това е изцяло ръчна изработка, така че меката характеристика е ключът към този занаят с мечка.

6. Куклено плюшено мече:

Куклено плюшено мече

Идеите за занаяти на куклени мечки бяха възприети години назад, за да направят плюшеното движение с два пръста. Тенеката за кукли е направена от плътна хартия, която прави две дупки по -долу в крака на крака, за да я покаже и премести. Прост начин да направите мечка занаят, тогава този модел ще бъде най -добрият избор винаги.

7. Памучен занаят Теди:

Памучен занаят Теди

Идеите на занаятчийски бели мечки получават реалистично докосване, когато са направени с памук, за да му придадат меко пухкаво лице. Памукът е залепен върху картонена хартия, изрязана във формата на плюшено. Най -вече се дава на деца в предучилищна възраст.

8. Азбучно мече:

Азбучно мече

Мечки занаяти за малки деца, когато им се даде азбучен щрих, те дават перфектен шанс на малките деца да се учат със забавление. Мечката тук е нарисувана върху азбуката В със залепени очи, ръце и крака.

9. Стояща бяла мечка:

Стояща бяла мечка

Постоянният занаят на бяла мечка обикновено се дава като занаят на учениците от 2 -ри. На плюшените мечета се дава изправено положение, направено в бяло с рисунки на очи и нос.

Що се отнася до изкуството и занаятите, децата обикновено се радват да правят различни видове занаятчийски плюшени мечета. Можете също така да наблюдавате деца, които правят теди от лули, мъниста, кристални мъниста и много други, за да изведат нов облик.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.