Денят на влюбените е свързан с любов и обич. Ден, изпълнен със сърца, любов и проява на признателност един към друг, е най -прекрасното нещо. Ръчно изработените занаяти са най -добрите идеи на този ден. Има огромна колекция от идеи за занаяти за Валентин.

Най -добрите и лесни занаяти за Свети Валентин за деца и малки деца:

Ето няколко лесни занаята за Свети Валентин за деца, възрастни и деца в предучилищна възраст, изберете от най -добрите 9 занаяти за Свети Валентин,

1. Двойка Frame Valentine Craft:

Двойка Frame Valentine Craft

Ако търсите нещо различно и уникално за вашия скъп човек или за любимия човек, опитайте тази рамкова идея като подарък за Свети Валентин. Във всеки онлайн магазин също ще намерите няколко дървени рамки; можете да ги персонализирате по ваш избор. Вземете вашата снимка за Свети Валентин и направете рамка от дървен материал. Материалът ще бъде с лъскав модел, така че можете да направите добра усмивка на любовта си и не забравяйте да персонализирате с двете си имена.

2. Sweet Heart Garland Craft:

Sweet Heart Garland Valentine Craft

Красива гирлянда от сърца би била хубава идея за големия ден. Супер идея да разведрите настроението си в специалния ден. Можете да направите допълнителни сърца, за да разпространявате любовта в квартала. Този занаят е лесен, който изисква строителна хартия, скоби и връв.

3. Хрупкав ориз третира занаята:

Хрупкав ориз третира занаята за Валентин

Можете да се забавлявате в кухнята с тези прекрасни оризови лакомства във формата на сърце. Нуждае се само от форма за бисквитки или сърце с форма на бисквитки с много пръскачки, за да ги украси. Можете да се насладите на деня с много забавление. Това са много лесните и най -добрите занаяти за Валентин за малки деца.

4. Butterfly Valentine Craft:

Butterfly Valentine Craft

Това са обикновените хартиени занаяти за деня на Свети Валентин с пеперуда със сладка глава на близалка и тяло. Бонбоните изглеждат толкова сладки с тези крила на пеперуда. Нуждаем се само от строителна хартия с красиви цветове, за да ги направим. Децата могат да се насладят на тези вкусни близалки.

5. Занаят за сърдечни възглавници:

Възглавница за сърце Valentine Craft

Това са много игривите занаяти на Валентин за възрастни за този красив повод. Възглавниците за разговор правят приятен подарък. Можете просто да шиете тези възглавници с фина материя и да използвате малко спрей боя с шаблони. Добавя повече фантазия към специалния ден.

6. Bunny Face Craft:

Bunny Face Valentine Craft

Това е хубава идея за създаване на прост занаят. Това прави приятен занаят за Свети Валентин за деца. Може да е просто залепен на хладилника ви или да го окачите на дъските си за обяви. Има много зайчета, които могат да бъдат избрани, за да направят този сладък малък занаят.

7. Молив Valentine Craft:

Молив Valentine Craft

Всеки би искал да пише хубави любовни цитати през този сезон. Това са големите валентински занаяти за деца в предучилищна възраст, които имат моливи за валентин. Моливите са боядисани в метално червено и сребристо. Сърца и спирали са направени от почистващи средства за тръби и фиксирани върху тези моливи. Изглежда толкова прекрасно. Сега трябва да имате малко тефтерчета, за да драскате тези любовни цитати.

8. Занаят на цъфтящо дърво:

Цъфтящо дърво Valentine Craft

Цъфтящо дърво, направено от отпечатък на детска ръка, е превъзходен занаят за деца. Всичко, от което се нуждаете, е строителна хартия с няколко цвята и лепило. Това са лесните занаяти за Валентин, подходящи за деца от всички възрасти. Направете листа във формата на сърце и го залепете върху дървото. Изглежда толкова красиво.

9. Занаят за ръчни отпечатъци:

Ръчни отпечатъци Valentine Craft

Това са супер сладки сърца, направени от ръчни отпечатъци. Толкова е просто и красиво, вземете ръчно впечатление на децата си с прекрасни цветове. Направете впечатление върху строителните документи. Украсете го и го оставете да виси в стаята през целия месец. Освен това можете да добавите името и възрастта на децата си към тези форми на сърце.

Валентин е най -специалният ден. Можете да изразите любовта си с ръчно изработени занаяти и декорации. Това са прости и елегантни занаяти, които лесно могат да бъдат направени у дома. Покажете любовта на живота си колко много означават за вас, като направите тези прости занаяти. Това със сигурност ще ги изненада и ще направи деня още по -специален.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.