Без значение каква е възрастта на вашето дете, занаятите винаги са били най -добрата тема сред всички в техните училища. А що се отнася до предучилищните, това е най -харесваният период. Той учи учениците как да правят нови занаятчийски изделия с помощта на различни артикули като хартия, зеленчуци, цветове и много други, за да го направят най -доброто.

Лесни идеи и дейности за деца в предучилищна възраст

Ето някои занаяти за предучилищна възраст, които със сигурност ще ви напомнят за вашия учебен период,

1. Плоска костенурка:

Чиния костенурка

Искате да направите нещо от хартиени чинии! Хартиената костенурка е най -доброто, което можете да разберете. На костенурката се дават и картонени крака и лице с малки цветни щампи от картофи върху черупката си. Бял цвят и различни видове цветове могат да бъдат полезни за този занаят, костенурката в зелен цвят ще бъде добър избор като занаят, докато правите в училище.

2. Риба с копчета:

Риба с копчета

Друга популярна идея за занаятчийство с копчета в предучилищна възраст е правенето на риба с помощта на различни цветни копчета. Рибата се изтегля върху картон и се отрязва за проектиране на рибата с копчета. Размерите на копчетата, които можете да вземете според вашия избор, малките до големи размери бутоните изглеждат страхотно, докато ще ги използвате върху шаблони за риболовни занаяти.

3. Цветна гирлянда:

Цветна гирлянда

Това е наскоро добавена занаятчийска дейност в предучилищна възраст. Занаятът е направен с помощта на пластмасови сламки, конци или влакнести проводници и картонени цветя с различни цветове. Гирляндата е направена с поставяне на цветя и пластмасова слама на определен интервал. Ако искате да направите някои забавни неща на парти, направете този вид занаят, за да се насладите на парти на плажа или във всеки салон.

4. Чорапи от Дядо Коледа:

Чорапи от Дядо Коледа

Искате да подарите на Дядо Коледа уникални чорапи, които да ви подарят тази Коледа! Ето лесните занаяти за предучилищна възраст, които ви позволяват да правите чорапи от картон, като го декорирате с памук. Това ще бъде добър избор като подарък за Коледа.

5. Хартиени пеперуди:

Хартиени пеперуди

Пеперудите са прости занаяти за деца в предучилищна възраст, които децата обичат. Изработени от картони с различни цветове, те също са направени с желания цветен щрих със стикер за гръб, за да го използвате на фронтове на бюрото.

6. Къща за птици от пръчици за сладолед:

Къща за птици от пръчици за сладолед

Украсете стените си, като правите занаяти за деца в предучилищна възраст, използвайки пръчки за сладолед, картон и цветове. Къщата на птиците е направена с помощта на пръчки, върху които са поставени птици със сърца. Децата могат да подарят това на майка си.

7. Персонализирани хартиени торби:

Персонализирани хартиени торбички

Хартиени торбички, когато даваме персонализиран щрих с помощта на лесни занаятчийски идеи за деца в предучилищна възраст. Изработени от кафяви хартии и други цветни картонени хартии, те могат да бъдат направени, образувайки различни анимационни герои.

8. Рециклиран робот:

Рециклиран робот

Искате да направите нещо от отпадъци! Рециклираният робот би бил най -добрият учебен занаят за предучилищна възраст. Роботът е направен с помощта на различни предмети като пластмасови лъжици, хартиени съдове, чаши за чаши, кутии и много други.

9. Зеленчуково щамповане:

Растително щамповане

Щамповането е един от най -широко възприетите художествени занаяти за предучилищна възраст. Извършен от различни зеленчуци и цветове, той се прави за изработване на различни дизайни, използвайки различни цветове като пъпки, цветя и много други. Занаятите за печат за деца в предучилищна възраст играят жизненоважна роля в изучаването на занаята. Този вид занаят не само дава възможност на децата да мислят за нещо иновативно, но и развива ума им по артистичен начин, за да използват отпадъците, за да направят нещо използваемо от него.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.