Изкуството и занаятите са решаваща част от предучилищните и училищните училища. Те не се харесват само на малките деца, но и на възрастните, тъй като им дават нов начин да направят нещо креативно от отпадъци. Сред тях идеите за занаятчийско кенгуру имат интересна роля за активиране на мозъка ви.

кенгуру занаят

Прости и лесни занаятчийски идеи за кенгуру за малки деца и деца в предучилищна възраст:

Ето някои, които трябва да опитате занаятчийски предмети от кенгуру, които са лесни за изработка и прости,

1. Картонено кенгуру:

Картонено кенгуру

Картонените дъски правят прекрасно и остро кенгуру, което допълнително е украсено с дизайнерски прелести, за да направи очи, нос и други части на тялото. Те могат да бъдат направени с картонени дъски с различни цветове.

2. Кенгуру с точки:

Пунктиран кенгуру занаят

Бъденето на кенгуру с точки на бръснене беше интересен начин да се направят различни дизайни с помощта на цветове или перли. Кенгурутата са проектирани с точки, придаващи перфектна форма на кенгуруто с различни цветове.

3. Кенгуру от хартиена чиния:

Кенгуру от хартиена чиния

Да, хартиените съдове се използват и за направата на кенгуру занаяти за деца. Те са допълнително оцветени в кафяво, а краката, ръцете и лицето са направени от картонена хартия в кафяво. От хартиената чиния се прави и торбичка. Ако искате да поднесете нещо на децата си, опитайте този вид занаят върху чиния от хартия.

4. Кенгуру кукли от документи:

Кенгуру кукли от документи

Кенгуру хартиен занаят е популярен за направата на кукли от кенгуру. Изработени от твърди и меки хартии, те придават перфектен завършек на куклите и също така дават възможност да се движат според нуждите. Те могат да получат както правоъгълна, така и кръгла форма.

5. Кенгуру торбичка:

Кенгуру торбички занаяти

Искате да имате торбичка, подобна на торбичките за кенгуру! Хартиите от твърд картон са най -добрите за използване. Поради полукръгла форма, торбичката се зашива с тънки въжета по краищата.

6. Дървено кенгуру:

Занаяти от дървено кенгуру

Изкуството и занаятите от дървено кенгуру за възрастни имат нов облик, когато са направени от дърво. Кенгуруто първо се изработва върху дървото и след това се изрязва с тъмно черни скици върху него за изработване на лица и други части. Ако знаете дървени занаяти, опитайте този кенгуру.

7. Фантастичен държач за писалка от кенгуру:

Странен държач за писалка за кенгуру

Кенгуру занаят за деца в предучилищна възраст, когато е направен от картон или друг блестящ твърд материал, придава твърд и декоративен вид. Поставката на писалката се поставя върху частта на торбичката, където горната част е направена с подобен модел. Изглежда малко трудно, но е много лесно да се направи, нуждаете се от правилна преценка, докато правите тази поставка за химикалки в занаят на кенгуру, можете да подарите това и на по -малкия си брат.

8. Памучно кенгуру:

Памучен кенгуру занаят

Занаят от кенгуру, изработен от памук и покрит с кадифена материя, прави перфектна играчка за подарък за всякакви партита. Занаятчийските артикули могат да бъдат изработени с различни цветови нюанси, а също така могат да бъдат украсени с перли и т.н. Ако имате малко дете, опитайте този занаят и оставете усмивка на лицето на децата си.

9. Коледно кенгуру:

Коледно кенгуру

Коледни кенгурута, направени от картонени хартии, заедно с коледни пръчици, които правят перфектен празнуващ елемент. Те са допълнително украсени чрез оцветяване с пастели върху него. Децата могат да се насладят на този занаят за своите коледни партита, родителите могат да им помогнат и да ги напътстват, докато правят тези занаяти от кенгуру.

Идеите за изработка на кенгуру обикновено включват съставки като памук, картон, восък, текстилни материали и много други. Те също така са направени за изработване на атрактивни торбички, които да се извършват на врата за пикници. Подскачащото кенгуру, торбички, хартиени торби, маски от хартиени чинии и др. Са предимно изработени занаятчийски изделия, свързани с кенгуру.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.