Свети Патрик е покровител на Ирландия. Той също така се счита за покровител на Нигерия. Той прекарва по -голямата част от живота си в създаването на училище, колежи и дори манастири в цялата страна на Ирландия. 17 март се отбелязва като Ден на Свети Патрик по целия свят в памет на всички прекрасни неща, които е направил.

Най -добрите занаяти за Деня на Свети Патрик и идеи „Направи си сам“ за деца и деца в предучилищна възраст:

Нека да видим няколко занаяти за Свети Патрик за възрастни и комплекти, които се използват за празнуване на Деня на Свети Патрик,

1. Дъга с печат на дланта:

Дъга с печат на дланта

Това са прекрасните занаяти на Деня на Свети Патрик за деца в предучилищна възраст. Просто се нуждаете от боя с всички цветове на дъгата и лист от карти според размера, който ви е необходим. Нарисувайте дланите на детето си с боя – започнете с червено и започнете да печатате същото върху листа с карти и го оформете под формата на арка. Повторете с всички цветове и наистина цветно изкуство, което ще предизвика цветна усмивка на лицето на вашето дете.

2. Shamrock с печат на крака:

Отпечатък на краката Shamrock

Това са забавните занимания и приятните занаяти на Деня на Свети Патрик за малки деца. Поддържайте следните неща готови – зелена боя и хартия с диаграми. Боядисвайте подметката на краката на вашето дете – оставяйки пръстите на краката – със зелена боя и я отпечатайте върху листа с карти. Това ще направи стъблото на трилистника. За листата нарисувайте подметката заедно с пръстите и отпечатайте два крака заедно три пъти, както е показано на снимката. Вола, твоят трилистник с отпечатъци от крака е готов.

3. Rainbow Shamrock:

Rainbow Shamrock

Какво ви трябва – Хартия с цветове на дъгата, чифт ножици, всяка цветна панделка, лента или лепило, молив. Вземете лист с размер А4 и проследете шаблона на Shamrock. Поставете шаблона върху цялата цветна хартия и ги изрежете. Залепете ги един до друг върху панделка с помощта на лепило или лепкава лента. Просто не забравяйте да ги залепите в реда на цветовете на дъгата. Сега всичко, което трябва да направите, е да го закачите.

4. Дъгова верига със саксия със злато:

Дъгова верига със саксия със злато

Това са много лесните занаяти за Свети Патрик за деца. Изрежете ленти от цветната хартия с диаграма – цветове на дъгата. Разточете ги на кръгчета и можете или да ги закачите, или да ги залепите. Изрежете саксия от черна хартия, а също и лента за дръжката. Изрежете много кръгове от лист с жълта карта или дори от златен лист, който може лесно да бъде достъпен в магазин за подаръци. Залепете златните / жълтите кръгове заедно и ги залепете върху тенджерата. И гърнето ви със злато в края на дъгата е готово.

5. Хартиена чаша Leprechaun:

Хартиена чаша Leprechaun

Това са очарователните идеи за занаятите за Свети Патрик за малки деца. Всичко, от което се нуждаете, е малка пластмасова топка, хартиена чаша, розова и зелена боя, размахване на очи или можете да използвате и бутони, зелена, черна, жълта, оранжева, червена и розова пяна за занаяти, черен маркер или химикалка и лепило. Оцветете пластмасовата топка в розово, а чашата в зелено. След като изсъхне, залепете топката на дъното на чашата. Изрежете фигурите на ръката, брадата, колана, шапката и т.н. от пяните, както е показано на фигурата, и ги залепете заедно. Можете да залепите мършави очи или дори да използвате черни копчета за очи.

6. Хартиена плоча Shamrock:

Хартиена чиния Shamrock

Това са много лесните занаяти на St Patricks, които включват малко изрязване, изобилие от боядисване и след това най -накрая залепване. Нужни са ви само 3 малки хартиени чинии, зелена боя, зелено блестящо лепило, лепкава лента и зелена карта. Боядисайте предната част на хартиените чинии със зелен цвят и ги оставете да изсъхнат, изрежете ?? ” V ”?? форма от ръба на всяка хартиена плоча, като със зеленото блестящо лепило нарисувайте централна вена. Хартиените чинии изсъхват напълно, след което ги подреждат във форма на трилистник и ги залепват заедно с помощта на лепило или лента. Залепете правоъгълник на зелена карта като стъбло.

7. Колаж Дъга:

Колаж Дъга

Това са идеалните идеи за идеи за занаяти на Свети Патрик, които да задържат вашето мъниче. Просто му дайте листове от всички цветове на дъгата един по един, за да ги разкъса на малки парченца. Начертайте очертанията на дъгата върху бял лист и просто помолете детето си да залепи парчетата върху тях според цветовете на дъгата. Той ще обича да разкъсва и залепва.

8. Лесна шампоанска шапка:

Лесна шапка от трилистник

Тази шапка Shamrock е много лесна за изработка и изглежда очарователна за деца. Нека изрежем лента от зелен лист – достатъчно голяма, за да кръжи главата на детето и да ги закопчава заедно. Нарежете две парчета зелени почистващи средства за тръби и ги залепете с телбод или ги залепете отстрани на шапката по такъв начин, че да излизат над ушите. Изрежете две фигури от трилистник от зелена хартия и ги залепете към другия край на препарата за почистване на тръби. Здравей Престо !!! Шапката на вашето дете е готова.

9. Тоалетна ролка Лепрекон:

Тоалетна ролка Leprechaun

За да приготвите тези занаяти от Свети Патрик, просто вземете тръбата на тоалетната ролка и я боядисайте в зелено – оставяйки малко място за лицето. Залепете черни копчета или мърдащи очи и нарисувайте устата с червена химикалка. Покрийте горния край на тръбата със зелена шапка и нарисувайте оранжева брада с химикалка.

Празнувайте Деня на Свети Патрик с цветни занаяти, които лесно могат да бъдат направени у дома със семейството ви. Децата обичат да заекват наоколо с шапките Shamrock и дъговите гирлянди, гордо демонстриращи своето творение.

Източник на изображения: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.