Краве занаятите са други страхотни занаяти с животински произход, които децата обичат да правят. Направете тези прекрасни идеи, за да ги забавлявате.

Най -добрите краве занаяти и идеи за деца и деца в предучилищна възраст:

Ето няколко краве занаяти, които със сигурност ще ви харесат,

1. Занаятчийска глава на крава:

Занаятчийска глава на крава

Помогнете на децата да направят този сладък кравски занаят за училищна дейност. Тази бланка има картина на крава на върха на простата бланка. Децата могат да украсят кравата със стикери и маркери.

2. Candy Stick Cow Craft:

Candy Stick Cow Craft

Друг готин и прост дизайн е кравата с бонбони. Децата трябва да прикрепят глава на крава към бонбонената пръчка. Те могат да добавят зелена хартиена трева близо до устата. Това е страхотна идея за кравски занаяти. Ако имате няколко пръчки за сладолед, тогава също можете да направите този занаят за вашите деца

3. Дрехи Pin Cows Craft:

Дрехи Pin Cows Craft

Този лесен занаят на селскостопански животни е направен чрез изрязване на кравите. Можете да направите всяка крава да стои с помощта на четири щипки за дрехи. Те са сладки като краве занаяти за деца в предучилищна възраст, тъй като можете да построите цял фермен двор с различни животни по същия начин. Това е добра идея да украсите масата си у дома.

4. Танцуваща крава като занаят:

Танцуваща крава като занаят

Направете тази изящна танцуваща крава, като покажете краката на кравата като тънки линии. Другите части на кравата могат да бъдат направени с хартиени изрязвания. Може да се добави и тревата. Това е хубаво за децата като краве занаяти за малки деца. Забавният занаят дава мили на лицето на децата ви, опитайте тази идея.

5. Връщане на подаръчни краве чанти:

Връщане на подаръчни чанти с крава

Ето един хубав начин да завършите рожден ден. Помогнете на децата да направят тези сладки чанти за връщане, украсени като крави. Кравският занаят за деца ще бъде популярен и забавен за правене. Те могат да направят толкова, колкото е необходимо, за да раздадат на приятелите си, след като партито приключи. Това е добра и хубава идея да подарите този вид подарък на рожден ден на децата си.

6. 3D крава:

3D крава

Това е хубав начин да рециклирате стара кутия. Тази кутия се превръща в крава, като се използват ролки от тоалетна хартия като крака. Можете да добавите изрязване на лицето и да украсите кутията с черни петна. Това са забавните кравешки занаятчийски проекти, на които повечето деца ще се радват.

7. Краве маска:

Направете тази хубава краве маска за костюмирано парти или просто за деня на благодарност на кравата. Хартиената чиния е украсена с черни петна и изрязана за очите. Можете да добавите и лента. Направете розова уста и изпълнете усмивката. Това краве изкуство и занаят е чудесен начин да ангажирате децата.

8. Шапки за краве парти:

Шапки за краве парти

Това е страхотна идея за парти шапка, която всички деца ще обичат да носят. Конусовата парти шапка е украсена с черни петна и очи. Горната част на конуса е боядисана в черно и са прикрепени малки уши. Розова уста завършва допира. Занаятите с модели на крави са лесни за забавление.

9. Ролка крава от тоалетна хартия:

Ролка крава от тоалетна хартия

Превърнете ролката тоалетна хартия в прекрасна крава само с няколко прости стъпки. Ролката е украсена с тънка хартия отгоре, която оформя краката и лицето отпред. Добавете петна от кравата за пълен вид. Този занаят от краве хартия също е много популярен.

Краве занаятите са хубави начини да научите децата за това многостранно животно. Направете занаятчийска лента за крава, която децата да носят.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.