Завесите за душ са основната необходимост от баня във всяко домакинство. Подобно на други стаи от вашето домакинство, вашата баня също се нуждае от подходящ декор и трябва да се поддържа, за да изглежда спретнато и чисто. Така че преди да вземете решение за душ завеси, трябва да се вземат предвид някои аспекти, като например бюджета, поддръжката, размера на вашата баня и аксесоарите за баня, които да съответстват на.

Последен & Сладки душ завеси със снимки:

Топ 15 душ завеси ви представя някои от най -добрите душ завеси на пазара.

1. Коледни завеси за душ:

Изработен е от 100% водоустойчива полиестерна материя и не се изисква подплата. Той идва и със стилно проектирани снимки. Коледните завеси за душ са проектирани да паснат на всяка стандартна вана и също така предотвратяват изпръскването на вода от душ кабината. Има устойчиви на ръжда метални уплътнения и 12 висококачествени пластмасови куки. Препоръчва се лесно почистване и пране в пералня.

2. Цветна преплетена завеса за душ:

Тези розови обратими преплетени пердета за баня за баня са изработени от 100% полиестерна тъкан и са леки. Шикозната завеса със смели шарки се предлага с 12 метални капси, устойчиви на ръжда, с подсилена горна част. Закрепването на подложка е препоръчително. Лесен за поддръжка и машинно пране.

3. Завеси за душ от органичен коноп:

Екологично чисти уникални завеси за душ са изработени от 100% естествено конопено влакно. Неговата особеност са ръчно изработените органични пръстени от макраме с естествено дървено затваряне. Нулеви емисии на токсини и химикали при контакт с гореща вода. Не се изисква пластмасова подложка, тъй като спира водата да се разпръсква, бързо изсъхва въздух и е устойчива на плесен и бактерии.

4. Специална завеса за душ Валентин:

Любовта е във въздуха с тази висококачествена екологична и издръжлива PVA завеса за душ. Това е водоустойчива материя със специален процес, без мирис и лесно се почиства, като се избърсва с влажна кърпа. Той е 100% устойчив на плесен/мухъл и антибактериален. Тези декоративни пердета за баня за душ се предлагат с 12 уплътнения за лесно разнасяне след баня или сушене след измиване.

5. Завеса за душ от имитация на коприна:

Този красив жакардов тъкан декоративен модел в неутрални нюанси на синьо и сиво може лесно да се координира с аксесоарите за баня, както и да добави нотка елегантност към вашата баня. Дизайнерските душ завеси от имитация на коприна са изработени от 100% полиестерна материя, а брокатът е допълнен с плътен плот с капси и 12 куки без ръжда.

6. Луксозна завеса за душ:

Белите цветни декоративни завеси за душ са изработени от устойчива, водоустойчива EVA и не съдържат PVC. Тези завеси за душ в банята могат да се използват и като защитна облицовка. Панелът за завеси се предлага с уплътнения без ръжда, 12 куки и 3 магнита за фиксиране. Той е антибактериален, устойчив на вода и плесен. Издръжлив и просто го избършете и изсъхва бързо.

7. Завеси за душ „Split Ring“ без куки:

Тази изобретателна, ултрамодерна завеса за душ без кука предлага безпроблемен дизайн на „разделен пръстен“ с вградени извити пръстени, изскачащи точно над пръчката за душ, а завесата е изработена от 100% полиестерна тъкан и се отличава с елегантна панделка с детайли и диафан прозорец, който пропуска светлината във ваната. Той разполага с подложка, устойчива на бутон за вода и плесен.

8. Спа памучни завеси за душ:

Тази бяла плътна, естетически проста, но елегантна завеса е изработена от полиестерна смес от памук, отличаваща се с груба текстурирана пищна шарка. Тази стилна спа завеса поддържа спрей и разпръскваща вода във ваната. Изключително дългата завеса за душ има подсилени ръбове и метални уплътнения в горната част. При това е препоръчително използването на подложка.

9. Завеси за душ, подходящи за дивата природа:

Тази ексклузивна завеса за душ от 100% перкал ще постави нов гират в банята на вашето дете с елени, лисици, зайци, бухали, миещи мечки на зеления фон. Препоръчително е да използвате тези перкални пердета за душ с подложка. Отгоре има капси, които да го закачат за куките. Лесен за грижи и пране в пералня.

10. Устойчиви винилови завеси за душ:

Издръжливи, устойчиви на атмосферни влияния и 100% екологични винилови завеси за баня, те не отделят неприятна миризма при контакт с вода. Този полупрозрачен материал е украсен с отпечатани лилави цветя, е антибактериален и устойчив на мухъл плесени може да се избърше с влажна кърпа. Той се предлага с 12 метални уплътнения, устойчиви на ръжда, и куки тип 12 C..

11. Район за душ завеса Cum Liner:

Завесите за душ в банята са изработени от 100% водоустойчива и пераща полиестерна тъкан. Капките вода, които се търкалят по нейната водоустойчива повърхност, отнемат праха и мръсотията и предотвратяват пръскането на водата във всички посоки. Той е екологично чист, без химическа миризма и устойчив на мухъл и плесен. Завесата може да се избърсва след душ.

12. Камуфлажна завеса за душ:

Тези камуфлажни завеси за баня за душ са усвоили сив камуфлаж от твърда дървесина в по -светли и неутрални тонове и листа и кора на мек сив фон. Тази перкална завеса от полиестерна смес включва винилова облицовка. Той дава перфектно покритие на вашето пространство за къпане. Лесен за грижи и пране в пералня.

13. Дизайнерска завеса за душ:

Тази многоцветна дизайнерска завеса за душ е отпечатана върху плътна памучна материя. Той носи морския бряг точно във вашата баня. Затова добавете искра към вашето пространство за къпане и му придайте модерно усещане. Този панел за завеси се предлага с 12 отвора за куки. Грижата за него е лесна, измийте я в пералня и я използвайте с подложка.

14. Ръчно рисувани хладни завеси за душ:

Тази розова флорална висококачествена PVC завеса за баня придава на вашата баня стилен и привлекателен вид. Това е атрактивен начин да отделите пространството за баня и тоалетната отделно. Материалът от PVC материал го прави водоустойчив и се поддържа лесно. Готиният дизайн поддържа настроението ви свежо, докато вземате душ.

15. Карирани завеси за душ:

Тази прозрачна бяла карирана прозрачна луксозна завеса за баня придава луксозен вид на вашето баня. Изработена от дълготраен прозрачен PVC материал, тази красива водоустойчива дълга завеса за душ е лесна за почистване и измиване. Той идва с 12 куки за закачане. Този камъчен дизайн придава перфектен вид на вашата баня.

На пазара са представени разнообразни завеси за душ с богат избор от материи, цветове, размери, които да съответстват на всеки стил „n“ декор и да не забравяме аксесоарите на вашата баня. Завесите за душ в банята не само подобряват външния вид на вашата баня, но са и функционални. Подобно на другите стаи, вашата баня също е фокусна точка и човек винаги иска тя да изглежда спретнато, както и елегантно.