Пазаруването на завеси често е предизвикателство, когато ремонтираме домовете си или определена стая и сме склонни да пренебрегваме постоянния хардуер като конструкциите на пердета. Трябва да изберем правилния тип пръчка по цвят и размер, а здравината и външният вид са от съществено значение, тъй като няма смисъл да окачвате скъпите си завеси и завеси от евтина пръчка, тъй като с течение на времето тя може да се поклони, нарушавайки цялостния вид на вашите завеси. Превъртете надолу и разгледайте някои от най -добрите опции за пердета, които разкриват най -доброто във вашите завеси, без да правите компромиси с качеството.

Различни видове завеси:

Завесите създават значително влияние върху цялостния външен вид на помещението; придаваме голямо значение на цвета, дизайна и материала и често сме склонни да пренебрегваме вида на използваните пердета. Имаме различни видове пердета за завеси, като двойна завеса, единична завеса, малки и големи пердета. Трябва да гарантираме, че избираме правилния тип хардуер, за да разкрием красотата на завесите и да подправим стаята, придавайки й елегантен вид.

Най -новите дизайни на пердета в Индия:

Ето нашите 20 прости и модерни дизайна на пердета, които можете да включите, за да внесете елегантност във вашия дом.

1. Двойни завеси:

Двойни пердета

Този вид окачени пердета се състои от две успоредни пръти, които позволяват да се закачат два комплекта завеси, а прътите се държат заедно със скоба. Те също така помагат да се придаде двуизмерен ефект и да се добави дълбочина към прозореца на стаята. Наслояването на завеси допринася за визуалната привлекателност на стаята с двойни пердета и също така помага да се филтрира суровата слънчева светлина, като се изтегля един комплект завеси.

2. Дървени пердета за завеси:

Дървени пердета за завеси

Тези первази за прозорци, изработени от дърво, придават на помещението топло и удобно усещане и добавят нотка елегантност към всеки прозорец във вашия дом. Завесите са изработени от различни видове дърво, а някои от тях дори са направени от бамбук. Цветът на дървото варира от светло до тъмно и може да бъде персонализиран и да работи добре с селски интериор, придавайки му уютна среда.

3. Месингови пердета за завеси:

Месингови пердета

Ако искате да добавите блясък към стая, проектирана в съвременен стил, тогава луксозните завеси от месинг са правилното решение, тъй като в идеалния случай осигуряват ярък контраст в стая, изпълнена с дървени мебели. Месинговият златен цвят отговаря на различни стилове на декор и добавя нотка на величие. Налични са безброй дизайни и можете да изберете всичко – от античен месинг до полиран месинг, за да подчертаете естетическата красота на вашата стая.

4. Стоманени пердета за завеси:

Стоманени пердета за завеси

Тези прости пердета за пердета, изработени от неръждаема стомана с чист минималистичен вид, драматично подобряват външния вид на помещението и са известни със своята висока функционалност и здравина. Той е в перфектна хармония с декора на стаята и пердетата, които са избрани. Двойният стоманен карниз за пердета допълва вашата завеса и води до атрактивен многопластов вид, където можете да украсите прозорците си с креативност.

5. Дизайн на алуминиева завеса:

Алуминиева завеса

Запознати сме с прътите от алуминий за завеси, които често виждаме в офиси и хотели. Тези пръти са леки и не са трудни за работа и монтаж и се предлагат в голямо разнообразие от дизайни и могат да бъдат проектирани по поръчка. Има алуминиеви прахово боядисани пердета с двойни драперии. Тези конструкции с двойни пердета са устойчиви и устойчиви на напукване на достъпни цени.

6. Напрегнати завеси:

Напрегнати пердета

Тези пръти често са идеално поставени като пердета за душ и могат да се използват на други места в нашия дом. Почти всяка завеса може да бъде окачена на този тип пръчка, която е издръжлива, устойчива на ръжда и здрава. Те се предлагат и в широка гама от размери и помагат на завесите да се плъзгат лесно без никакви проблеми. Тези уникални пердета се предлагат в елегантен съвременен стил и напрежението е постоянно.

7. Дизайн на извита завеса:

Извити пердета

В идеалния случай тези последни конструкции на пердета са подходящи за ъглови прозорци в нашите домове, а гъвкавостта може да бъде персонализирана така, че да съответства на формата на вашия прозорец. Те също така разполагат със сводести прозорци и създават драматичен ефект, като му придават вид на топлина и уют. Човек може да избере този тип перде за завеси, тъй като го прави да изглежда декоративен и високо функционален. Тези ъглови пердета се предлагат в голямо разнообразие от цветове и дизайн и отговарят на всеки интериор в банята.

8. Регулируема завеса:

Регулируем прът за завеси

Тази единична перде за пердета носи фин чар за себе си и подхожда на декора на всяка стая. Те са интелигентен избор и имат декоративни финали с достатъчно пространство между стената и прозореца. Те предлагат безпроблемен монтаж и са лесни за настройка и могат бързо да бъдат сглобени с лесни за разбиране инструкции. Съществува вечна елегантност за тези пръти, които отговарят на размера на прозореца.

9. Дизайн на ъглови пердета:

Ъглов перде за завеси

Тези пердета за спални са подходящи за рамка на ъгловия прозорец на вашата спалня или всяка друга част от вашия дом и предлагат много обхвати за декоративни идеи. Ъгловите пердета могат да трансформират облика на помещението и да създадат уютен вид. Те могат да направят дома ви да изглежда по -красив, отколкото е, и да направят прозорците ви по -забележими и по -въздушни.

10. Декоративни пердета за завеси:

Декоративни пердета за завеси

Ако искате да подарите на дома си дизайнерски облик, тогава декоративните пердета са точно това, от което се нуждаете. Това променя външния вид на цялата ви стая, правейки я визуално привлекателна. Тези малки и големи пердета са на разположение и са креативен начин да украсите стаите във вашия дом. Той подобрява декора и темата на вашия дом с различни видове декорации под формата на кръгли топки, лози и листа и т.н..

11. Завеси от ферма:

Завеси за селскостопанска къща

Ако искате да постигнете облик на дома си на тема селска къща, тогава имате нужда от пердета, които идеално подхождат на дървените мебели, подове и панели, съчетани със съответстващи драперии, за да подобрят селския вид на декора. Завесите трябва да могат да се сливат и сливат безпроблемно с вашите мебели. По този начин човек може успешно да постигне автентичен визуален вид.

12. Селски пердета за завеси:

Селски пердета за завеси

Това е селски перде за пердета, направено с дървени дюбели, кръгло парче дърво, в което има пробит отвор. Те могат да бъдат изработени от различни видове дърво, като бреза, дъб, махагон и др. Висящите завеси върху тях улесняват и удобно преместването им напред -назад. Той добавя стил към всеки тип декор и също е изключително функционален и рентабилен.

13. Персонализирани пердета за завеси:

Персонализирани пердета за завеси

Това е персонализирана акрилна перде за пердета, която се състои от прозрачни пръти, които приличат на стъклена перде и може да се използва за окачване на елегантни завеси. Този великолепен карниз за пердета е много здрав и разкрива красотата на вашите завеси и завеси. Куките за този вид пръчки са, че са дебели. Персонализираните пръти са удобни и полезни, когато имате нужда от перде за по -голяма дължина.

14. Дизайн на PVC завеса:

ПВЦ карниз за пердета

Този прост карниз за пердета е разтегателен PVC карниз за завеси, където по -малък перде може да се побере в по -голям стълб и да се регулира съответно. Тук двата полюса се вписват един в друг, където по -малкият може да отиде в диаметъра на по -големия полюс. PVC тръбите са с по -леко тегло и могат лесно да се маневрират. Това е евтин начин да закачите завесите си и не включва рязане.

15. Антични пердета за завеси:

Антични пердета за завеси

Ако искате да добавите традиционен чар към дома си, тогава пердетата за хол, изработени от метали като месинг, мед със сложни орнаменти, добавят към красотата на вашия интериор. Месинговите пердета, както се вижда по -горе, придават перфектен завършек на вашия изискан декор и се състоят от красиво издълбани дизайни, добавяйки декоративен усет към вашия дом.

16. Детски пердета:

Детски пердета

При избора на завеси е също толкова важно да подберем правилния вид пердета и децата биха искали да имат фантастични малки пердета. Ярко оцветените финали добавят към красотата на стаята, когато се съчетаят със завесите. Финалите се предлагат в различни форми и цветове и ви предлагат богат избор.

17. Дизайнерски пердета за завеси:

Дизайнерски пердета

Много творчески декоративни финални идеи придават дизайнерски щрих на вашия дом и те допринасят за създаването на супер класически визуален облик. Дизайнерските пердета за завеси се предлагат с кристални финали, които могат да украсят вашето жилищно пространство. Можете да издигнете интериора на вашия дом с тези луксозни пердета, които осигуряват вид на величие въз основа на стил, цвят и тема според декора на вашия дом.

18. Съвременни пердета за завеси:

Съвременни пердета за завеси

Дизайнът на този прът е идеален и перфектен пример за семпъл, но елегантен модерен карниз за пердета. Той е прост в дизайна и здрав и издръжлив и прави изявление за стил за модерни стаи с декор, базиран на съвременен дизайн. Съвременните пердета за завеси имат за цел да създадат драматичен визуален ефект със съвпадащи скоби и са прекрасни за добавяне на дълбочина в помещението.

19. Дизайн на розова завеса:

Розови пердета

Тази первазна завеса за спалня в розов цвят с плавно движещи се пръстени е идеална за стаята на тийнейджърка и моментално е любима, тъй като създава драматично влияние върху това как изглежда стаята. Това е един от цветовете, който се харесва универсално за момиченце или тийнейджърка и е прост, но сигурен избор за всеки родител!

20. Дизайн на пердета за пеперуди:

Завеса за пеперуди

Това е един от най -креативните дизайни, безспорно обичани от момичетата, а красотата на тези деликатно изработени пеперуди може да създаде нов поглед на пръв поглед. Тези кристални финали са моментално любими сред младите момичета и се предлагат в искрящи пастелни цветове и са идеален дизайн за стая за млади тийнейджъри заедно с пластмасови пердета в ярки цветове.

Ако планирате да дадете на дома си така необходимия ъпгрейд и пазарувате завеси, уверете се, че обръщате еднакво внимание на вида на пердетата. Тази обширна статия ви показва подробно как различни видове пердета се използват за различни стилове завеси. Красотата на завесите и дизайнът на декоративни пердета вървят ръка за ръка. Пердетата ни помагат да допълним красотата на завесите и да добавим към цялостния естетически ефект и красотата на една стая. Кажете ни кои конструкции на пердета са най -подходящи за вашия дом!