По -рано дизайните на завеси са били използвани за прозорци, но сега еволюира и до различни видове други части на интериора. Дизайнът на завеси се превърна в съществена част от интериорния дизайн днес. Трябва да изберете правилен тип завеса и прът, за да понесете теглото си. Наличието на тежка завеса върху деликатната пръчка може да падне. Така че е необходимо да имате здрав прът или стълб, за да имате тежки завеси. Ще намерите разнообразие от щампи от пердета. Може да е готов или в материал. Избирайки материал за завеси, можете да го зашиете според вашите изисквания за размер. Можете дори да добавите идея за декорация към дизайна на завеси, за да придадете нова форма.

Най -новите дизайни на завеси за дома

Различните видове завеси могат да придадат красив вид на вашите врати, прозорци на кухнята, спалнята, балкона и предния двор. Привлекателните различни дизайни на завеси ще се допълват и ще могат да получат много прилики. За да изберете правилния избор на плат и дизайн за пердета, са необходими здрави познания за интериора.

В днешната жестока конкуренция можете също да получите модели на завеси в интернет. Ще намерите много информация от интернет, като седите само в дома си. Не е нужно да бягате тук и там се търсят различни видове завеси. Човек дори може да поръча от там. Човек дори може да комбинира няколко дрехи за завеси, за да направи свежа завеса. Тази комбинация от плат за завеси ще оформи най -новото парче завеса, което няма да бъде достъпно никъде другаде. Нарича се собствено творчество.

В днешно време броят на творчеството се извършва в плат за пердета. По този начин завесата ви ще изглежда различна. Можете също така да проектирате завеса за себе си. Стилове на завеси могат да бъдат изшити от остатъци от плат с различен дизайн. Това несъответствие на моделите в завесата ще даде съвсем нов облик.

Различни видове дизайни на завеси в Индия:

Всеки има свой избор да избира различни дизайни на завеси. Децата харесват някои други дизайни, докато възрастните харесват нещо друго. Изборът на всеки ще бъде изпълнен на пазара. Тук ще изследваме нашите познания за още няколко най -нови дизайна на завеси на пазара.

1. Дизайн на завеси с молив за хол:

най -новите дизайни на завеси

Това е най -новия дизайн на завеси за хол за молив. Най -отгоре творческите плисета се дават на плат за завеси. На завесата са издълбани черни цветни слоеве, които са широки на едно място, докато се затварят на друго място. Слоевете върху обикновена кърпа изглеждат изключително зашеметяващи.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Най -новите идеи за завеси за хол

2. Стил на джобни пердета с пръчки:

декоративни завеси

Стиснати шевове като джоб се правят в горната част на завесата. Има широка вертикална линия завеса с двоен цвят. Отпечатъкът с цветни струни се извършва върху тази завеса, която е светла на сянка. Завесата е дълга в сравнение с прозореца и плътната й материя предпазва от пряка слънчева светлина.

3. Дизайн на завеси на капси:

идеи за завеси

Тази красива завеса изглежда елегантна и изискана. В горната част на завесата има цветни хастари, а останалата част е чисто обикновена бяла. Възглавницата, която се държи на стола, също се съчетава с дизайна на завесите. Половината от завесата е завързана с широк бял колан.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Прости идеи за дизайн на пердета

4. Стилове на най -горните завеси:

модерни завеси

Този стил на завеса се нарича таб отгоре, тъй като горната му част е преобърната и е разделена с бутон отпред. Цялата завеса е обикновена и е покрита с тъмна цветна рамка. Завесата е проста на външен вид, но придава трезвен вид. Той придава модерен вид на вашия интериор.

5. Пинч плисе завеса модел:

стилове на завеси

Този прост дизайн на завеси има щипка на плисе, при която три плисета се комбинират заедно, за да придадат прищипана форма. Цялата завеса е засенчена със светъл и тъмен цвят. Плисетата са окачени в кръгла скоба, която се търкаля върху пръчка. Този дизайн е видим в повечето къщи.

6. Дизайн на перфектна завеса:

модели на завеси

Това е идея за завеса за бокал, където горните плисета се дават като правоъгълна кутия. Златните цветни топки, прикрепени със златни конци, висят с тези кутии за чаши. Това е отличителна концепция в дизайна на завеси. Бокалът е зашит с твърд материал вътре, който ще остане такъв, какъвто е.

7. Стилове на завеси с плисета:

красиви завеси

Този дизайн на завеса има плисета, които са достатъчно широки. Обикновената розова завеса е покрита с този плисиран материал с малки размери и покрива единствената горна част на завесата. Тази обикновена розова тъкан блести и прилича на чиста коприна. Той добавя грация към стаята.

8. Дизайн на чиста завеса:

идеи за дизайн на завеси

Това е сиво -бял модерен дизайн на пердета, който е лек в материята. Две допълнителни завеси се държат върху пръта, с помощта на който падащият слой се поставя върху прозореца. Между тях има обикновена бяла завеса, която е придружена от обикновена сива завеса от двете страни.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Най -добрите модели на прозрачни завеси

9. Модел на ламбрекинова завеса:

дизайн на завеси 2019

Тази завеса за интериорен дизайн има ламбрекени на прозорци над завеси. Над прозореца се създава здрав ламбрекен, подобен на кутия. Завесата има дебел слой печат със същия цвят, който е завързан от двете страни със същия колан за завеси. Пелметите напомнят за традиционния модел.

10. Дизайн на завеси Valance:

модерен дизайн на завеси

Тази домашна завеса добавя грация към интериора на стаята. Бялата къса завеса има жълти слънчогледови отпечатъци върху нея с чекове в долната част. Коланът, използван за връзване на завеса, също има печат на чекове. В горната част на завесата има волан от слънчогледов печат, който изглежда невероятно.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Красиви идеи за завеси Valance

11. Стилове на окачени завеси:

най -добрите завеси

Това е най -добрата завеса, която просто е окачена над пръта. Дрехите от три цвята са окачени в син, бял и зелен цвят. Тази висяща кърпа ще се използва за покриване на средната част на бялата обикновена завеса. Ярките цветове от двете страни на бялата завеса са привлекателни.

12. Дизайн на завеси с дантела:

шаблони за дизайн на завеси

Тази идея за дизайн на завеси е приятна. Той е обикновен отвътре и отвън, върху него е прикрепена бяла дантелена тъкан. На тази дантела от горната страна има флорален модел. Този модел завеса изобразява знанията за модата и просвещава онези, които я гледат.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Прости дизайни на дантелени завеси

13. Персонализиран модел завеса:

прост дизайн на завеси

Тази идея за декорация на завеси е революционна в модната индустрия. Цялата завеса има модел на прищипване. Тя е полуотворена и завързана от средата, която прилича на висяща джула. Зад него има бяла прозрачна печатна завеса, покриваща целия прозорец.

14. Дизайн на раирана завеса:

завеси за интериорен дизайн

Това е кристално ясен дизайн на цветни завеси 2020, съдържащ райета. Ленти с различни пет цвята висят като завеси и позволяват на светлината да премине през стаята. Тези цветни ленти като завеси ще бъдат много търсени в бъдеще.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Модерни шарени завеси

15. Стилове на прозрачни завеси:

идеи за декорация на завеси

Това е ясен модел завеса с прозрачен характер. Платното за завеси има дизайн на розов син цвят между тях. Горната и долната част на завесата съдържат малки листа със син цвят. Тази цялостна завеса осигурява мощен и впечатляващ ефект.

16. Дизайн на метални завеси:

най -новите стилове на завеси

Тази завеса за домашен декор е изработена от метално фолио със сребрист и златист цвят. Този вид завеси се използва особено в партито, за да привлече вниманието. Толкова сияе и придава нов живот на цялата стая. Той отново има линия крушки над завесата, която му придава блясък.

17. Модел на винтидж завеси:

дизайн на пердета

Това е традиционна идея за завеси, създадена от остатъчен материал. Плат от три различни шарки е зашит един върху друг, за да направи цяла завеса. В средата на завесата има тел от вълнени топки, което предизвиква голяма изненада. Тази вълнена топка добавя слава.

18. Дизайн на завеса от цветя на една кука:

домашни завеси

Тази идея за декорация на завеси е уникална концепция. Завесата е направена от плетене на една кука с цветен модел. Има цветно вълнено цвете, което е прикрепено заедно и е окачено на бял прът. Това е изненадващ модел на завесата, който е много необичаен.

19. Многоцветен стил на завеса:

дизайн на завеси за дома

Това е толкова грациозен дизайн на завеса на многоцветната кърпа. Всяка кърпа за завеси е обикновена, но е объркваща. Това ще подправи вашия балкон. Тези удивителни идеи за пердета привличат вниманието и ще ви грабнат сърцето. Просто ще ви хареса. Това е тъмна и светла комбинация.

20. Модел на душ завеси:

пердета за домашни прозорци

Този различен дизайн на завеси за дома се използва за баня. Тази завеса трябва да бъде окачена, докато отивате да се къпете. Покрива зоната за душ. Завесата има красив графичен печат на дама, създадена с помощта на пеперуди и полилей до нея.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Най -добрите стилове на завеси за душ

21. Класически дизайн на завеса от паун:

завеси за декорация на дома

Този нов дизайн на завеси притежава два паунови отпечатъка. Едната е голяма, а другата е малка. В средата на пердето има ретро печат, подобно на писмо, а от другата страна има печат на птиче гнездо. От двете страни на завесата има широка граница.

22. Пейзажна завеса Стил на плат:

Пейзажна завеса Стил плат

Този дизайн на завеса се състои от красив пейзажен печат. Има големи дървета, водопад, летящи птици и река. Малко хора са на лодката и се наслаждават на природата. Тези дизайни на завеси придават жизненост и свежест на хората у дома. Това е просто спиращо дъха преживяване.

23. Дизайн на меки завеси за домашни прозорци:

Дизайн на меки завеси за домашни прозорци

Тази завеса за домашен прозорец е толкова мека в материята и изглежда пищна. Тази обикновена розова завеса има волани по стъпалата. Тази завеса с дължина до пода изглежда великолепна и богата. Човек няма да може да гледа нищо друго освен тази завеса. Тази великолепна завеса просто изглежда луксозна.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Най -новите модели завеси за прозорци

24. Стил на завеса от предния двор:

Стил на завеси от предния двор

Този прост дизайн на завеси се използва в предния двор на големи къщи. Хората правят сутрешна закуска или вечерен чай в предния двор под открито небе. Такива завеси се използват за украса на този преден двор и при необходимост могат да предпазват и от слънчева светлина. Това ще озари деня ви.

25. Шаблон на пердета на Hello Kitty:

Шаблон за завеси Hello Kitty

Този модел на завеса има печат на лице на Hello Kitty в долната част. Бялата цветна част е обикновена, а върху розовата част има кръгли бели точки. В горната част има светло розов нюанс с прикрепени два слоя волани и дизайн в бяла точка.

26. 3D печат Модерен дизайн на завеси:

3D печат Модерен дизайн на завеси

Това е модерен дизайн на завеси с 3D печат. Цялата завеса е в два нюанса на жълт цвят. Има една голяма жълта роза отстрани отгоре и няколко други малки рози. Между тях има печат на венчелистчета. Зрителят ще има усещането, че вижда истинските цветя.

27. Стил на припокриващи се завеси:

Припокриващ се стил на завеса

Тази завеса за интериорен дизайн е създадена с припокриваща се концепция. Има една прозрачна печатна завеса, а другите две са обикновени. Прозрачната завеса има възел отдолу, а сивата обикновена завеса преминава между печатната. Приятен му е хубав дизайн.

28. Дизайн на завеси за стая за малки деца:

Дизайн на завеси за малки деца

Децата обичат такива домашни завеси от розов цвят. Отзад има люлееща се перде от дебел плат и над нея има обикновена зелена и отпечатана розова тънка завеса. Розовата печатна завеса има дизайн на малко момиченце. Малките бебета обичат да украсяват стаята си с такива завеси.

29. Модел на завеси за цифров печат:

Модел на завеси с цифров печат

Тази идея за декорация на завеси е просто изумителна. Завесата има цифров печат на небето. Има звезди, полумесец и малки дървета. Цифровият печат ви дава усещането, че го виждате. Този печат ще изработи цялата ви стая. Има една малка стълба, която достига до Луната.

30. Дизайн на земни завеси на Дисни:

Дизайн на земни завеси на Дисни

Този най -нов стил на завеси се основава на темата на Disney land. От двете страни има оранжева завеса, над която е голям модел на лък, направен с бял плат. В средата на бялата завеса има Мики и Мини Маус, които сами по себе си изглеждат забавни.

31. Модел на завеса за момиче Барби:

Модел на завеси за момиче Барби

Идеята за пердета за детска стая се състои предимно от дизайн на момиче Барби. Има четири големи снимки на момиче Барби, даващи живописна поза. Отгоре има печат на обувки, а отдолу има Барби, написана с големи букви. Печатът на завеси е съчетан с калъфка за възглавници и одеяло.

32. Дизайн на завеси с печат с балон:

Дизайн на завеси с печат с балон

Това е толкова красива завеса от син цвят. Над обикновената завеса има дантелена тъкан. Тази дантелена завеса има печат на балон с малки и големи размери. Тази светла и тъмносиня сенчеста завеса изглежда отлично и силно впечатляващо. Той изобразява вашия висок стандарт на избор.

33. Творчески дизайн на завеси:

Творчески дизайн на завеси

Това е просто страхотна идея за завеси, създадена с волани от плат. Целият прът е украсен с волан и от двете страни лъкът е завързан от дантела. Платното за завеси е тънка тъкан и обикновена. Големи и малки розови топки също висят на стената. Това е просто уникална концепция.

34. Дизайн на външни завеси:

Дизайн на външни завеси

Това е най -новият дизайн на завеси за открити заведения. Изглежда, че някои парчета плат са вързани помежду си и са направени пердета. Разнообразие от цветове и щампи се комбинират заедно, за да дадат нова форма на завесата. Този модел е пряко привлекателен за сетивата.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Различни стилове на външни завеси

35. Дизайн на завеси с бутони:

Дизайн на завеси с копчета

Това е един от изолираните шаблони за дизайн на завеси, съставени от бутони. Струни от различни копчета са плетени в конец. Завесите от различни струни на копчета изглеждат ярки в стаята. Това е един от неговите видове и оставя забележително впечатление в съзнанието на човека.

36. Дизайн на завеси с флорален печат:

Дизайн на завеси с цветен печат

Този дизайн на завеси за дома е в оранжев цвят и има граница от флорален печат. Има три флорални рамки, а между тях платът е прозрачен. Тази завеса е свързана с тънка пръчка, която се използва за люлеене на завесата нагоре и надолу.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Прости дизайни на цветни завеси

37. Дизайн на декоративни завеси:

Дизайн на декоративни завеси

Тази завеса за домашен декор с креативен модел. От двете страни на прозореца има плътна бяла кърпа с виолетов печат на цветя. Вътре в него има две бели и лилави дрехи с пердета, обесени с креативност. Те са смесени помежду си по забележителен начин.

38. Шаблон на завеса за детска стая:

Модел на завеса за детска стая

Тази завеса за домашен декор се използва особено в стая с деца в ясла. Изработен е многоцветен ламбрекен, върху който са изписани три азбуки. Тогава вътре в ламбрекена висят различни цветни дрехи от обикновена завеса. Тази завеса е декорирана по научен начин за деца.

39. Последен дизайн на завеси:

Най -новите дизайни на завеси

Тази идея за дизайн на завеси 2020 е ексцентрична. Има сенчеста завеса от бял, син и жълт цвят. Отгоре има различни отпечатъци върху плат. Завесата е завързана от двете страни и няколко участъка от кърпата са оставени отворени, за да дадат шарка. Като цяло това изглежда много сладко.

40. Зашеметяващ дизайн на завеси:

Зашеметяващ дизайн на завеси

Този дизайн на завеса е просто невероятен. Платното за завеси има дантелена шарка от бял и син цвят. Бялата завеса има двустепенни слоеве, където е прикрепен голям син цвят на цветя. Тази подчертаваща завеса осигурява феноменален външен вид.

41. Дизайн на завеси за кухненски прозорци:

Дизайн на завеси за кухненски прозорци

Този дизайн на завеси има сини отпечатъци от чекове отгоре и бял обикновен плат отдолу. И двамата имат полукръгъл отпечатък с рамка на плата един на друг. Горната кърпа за пердета е завързана с дантела с цветен дизайн. Тази две преграда на завеси преувеличава кухнята.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Модерен дизайн на кухненски завеси

42. Дизайн на пердета с кръгъл печат:

Дизайн на пердета с кръгъл печат

Тази модерна завеса от розов полиестер има бели кръгови отпечатъци. В горната част има три слоя розов и бял модел. Зад розовата завеса виси бяла завеса и има отпечатък от розова топка. Този двупосочен модел завеса изглежда прекрасен.

43. Идеи за дизайн на фантастични завеси:

Тази идея за дизайн на завеси е фантазия. Вътре има кристално чист бял плат. Над нея, от едната страна, има пердета от жълт и бял цвят, окачени наклонено. От другата страна има обикновена жълта завеса, украсена с жълт изкуствен слънчогледов модел.

44. Дизайн на завеси с люлееща се пръчка:

Дизайн на пердета с люлеещ прът

Това са люлеещи се завеси за интериорен дизайн. Платното за завеси има вертикален хартиен печат в черно -бял цвят. Тази кърпа е прикрепена с люлеещ се прът. Той има пръчка, свързана с завеса, която при издърпване може да премества завесата нагоре и надолу.

45. Модерен дизайн на завеси:

Тази модерна завеса има червена дебела рамка отгоре на завесата. Върху бялата част на завесата има линии с червен цвят розов печат. Има малко листа и розов печат върху флорални линии. Този цветен принт добавя аромат към стаята ви и ще направи вашето депресивно настроение.

46. ​​Дизайн на завеси с вълни:

Това е простият дизайн на завесите на вълната. Цялата черна завеса има бели отпечатъци като вълни на реката. Отгоре има широка бяла кърпа във форма на зигзаг. Вълновите отпечатъци на завесата притежават хипнотизираща способност и не е лесно да отместите очите си от нея.

47. Дизайн на завеси на сватбен фон:

В сватбата предимно този вид модерен дизайн на завеси се използва на заден план. Те са главно от светли цветове и се съхраняват в дизайнерски модел. Върху завесата е поставена сърцевидна форма, съставена от изкуствени цветя. Декорация от цветя и завеси осветява етапа на брака.

48. Стилове на бродирани завеси:

Тази нова стилна завеса има зашеметяваща бродерия. Цялата бяла завеса съдържа флорална бродерия със същия цвят. Тази дълга трезва завеса има изумителен вид. Той е чисто възхитителен с високо качество и прекрасен външен вид.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Най -добрите дизайни на пердета за бродерия

49. Дизайн на дъждовна завеса:

Това е метална завеса и изглежда, че вали дъжд. Тези бели метални завеси са прозрачни и задават разделител в стаята. Тази метална завеса ще постави нова тенденция и е различна от останалите. Докато седите в стаята си, ще имате усещането, че вали дъжд.

50. Шаблон от пердета от сърце

Тази идея за декорация на завеси е романтична и интересна. Завесата има червен модел на струни с дизайн на малка сърцевина. Този дизайн на завеси може да се използва в спалнята и ще възбуди темперамента ви да прекарате качествено време с партньора си в живота.

Когато посетите пазара, ще видите още по -модерни и различни идеи за завеси. Трябва да сте готови с измерванията на прозореца или вратата, за да имате готови завеси. Докато купувате за плат за пердета, дори собственикът на магазина и шивачът също могат да ви насочат за конкретни модели. Можете да търсите нови предстоящи дизайни в завесите, преди да ги финализирате. Някои дами поддържат запаси от най -добрите завеси у дома, тъй като смяната на завеси след няколко месеца може да ви накара да се почувствате като у дома си.

Кажете ни, ако все още имате някакви съмнения или притеснения относно тези най -нови дизайни на завеси за къщи през 2020 г. Ще се радваме да ви помогнем с най -добрите решения и отговори.