Кухнята е пространство, където получаваме цялата храна за цялото семейство и е съществена част от много домове. Всеки размер на кухнята се нуждае от малко жар, който издига и разкрасява пространството. Всичко, което трябва да направите, е да изберете дизайн на кухненска завеса, който да отговаря на интериора и декора на вашата кухня, добавяйки стилна и уникална елегантност към мястото. Прочетете, за да знаете най -новите дизайни на кухненски завеси, предоставени в тази статия, които украсяват простата стая.

Идеи за модерни кухненски завеси

Най -добрите дизайни на кухненски завеси в Индия:

Ето списък на 10 прости и модерни дизайна на кухненски завеси със снимки. Нека да ги разгледаме.

1. Дизайнерска кухненска завеса:

Дизайнерска кухненска завеса

Дизайнерските кухненски завеси са идеалното решение за хора, които искат да добавят нетрадиционен стил към зоната, в зависимост от личния си избор. Бялата завеса покрива половината от прозореца, а отгоре има перваза, която помага да се скрият прътите, участващи в драперията. Червените и зелените флорални шарки на фона на бялата завеса издигат красотата на пространството.

2. Кухненска завеса с точки на точки:

Кухненска завеса с точки на точки

Ако искате да добавите ретро стил в стаята, опитайте се да включите кухненска завеса с точки на точки е идеалното решение. Предлагащи се в комбинация от два цвята, изскачащите точки се открояват на обикновения фон на завесата. Добавете тези красиви и ярки цветни завеси към вашия кухненски прозорец за стилен завършек.

3. Винтидж Кухненска завеса на цветя:

Винтидж Кухненска завеса на цветя

Много от нас предпочитат спокойна визия, а не ярки цветове; ако това е така, тези винтидж цветни кухненски завеси са подходящият избор. Уникалната характеристика на тези завеси е, че покрива само половината от прозореца, без да блокира напълно слънчевата светлина. Омбрената цветова комбинация на завесата се откроява на фона на стените в бял цвят на стаята, добавяйки към красотата.

4. Дизайн на кухненски завеси в златист цвят:

Дизайн на кухненски завеси в златист цвят

Кой не иска кралски завършек на стаята си? Когато се комбинира върху завеса, чистотата на елегантността на бялото и златото придава на пространството царствен вид. Дизайнът на кухненски завеси в златист цвят е перфектен вариант за хора, които обичат да имат фин, но здрав завършек на стаята си. Тези завеси се сливат красиво с цветовата палитра на пространството.

5. Модерна кухненска завеса:

Модерен дизайн на кухненски завеси

Този модерен дизайн на кухненски завеси е един от най -добрите варианти за тези, които искат да добавят различен вид към стаята си. Белите прозрачни завеси с кестеняви гънки отдолу му придават контрастен вид, а добавянето на сладки пеперуди е черешата отгоре. Тези красиви завеси се сливат и изпъкват на фона на изцяло бялата тема на стаята.

6. Кухненски завеси Gingham:

Кухненски завеси Gingham

Това е един от най -добрите дизайни на завеси за кухненски прозорци, където имате възможност напълно да прикриете горната част на прозорците под формата на перваза. Подвижните завеси, покриващи под половината от прозореца, ви дават възможност да ги затворите или отворите според вашите нужди.

7. Кухненски завеси с плодов дизайн:

Кухненски завеси с плодов дизайн

Включването на плодови шарки може да бъде уникален начин за естествено включване на стил в зоната. Тези белезникави кухненски завеси с цветни плодови дизайни през границите създават красива атмосфера за стаята. Валанът отгоре създава красив завършек и се слива значително с цветовата палитра на стаята.

8. Кухненски завеси за дизайн на кафе:

Кухненски завеси с дизайн на кафе

Кой не иска да започне деня с чаша горещо кафе? Той е неразделна част от живота ни в продължение на много десетилетия. Тези дизайни на кухненски завеси за кафе показват вашата любов към напитката, придавайки на стаята освежаващ вид. Чисто белите завеси с кафяви шарки на чаши за кафе не само изглеждат елегантно, но създават персонализиран ефект във вашата стая.

9. Кухня с червени завеси Gingham:

Кухня с червени завеси Gingham

Gingham е популярен модел с комбинация от бяло с всеки друг цвят; в този случай червено. Подредените шарени шарки на тези завеси внасят елегантен щрих във вашата кухня, което я прави една от най -добрите дизайни на кухненски завеси, подходящи за всяка къща. Завесата в горната част действа като люлка, а долната завеса от две части лесно се плъзга, повишавайки функционалността.

10. Червени цветни кухненски завеси:

Червени цветни кухненски завеси

Тези красиви червени дизайни на цветни завеси са идеално допълнение към вашата кухня, добавяйки ярък вид към района. Въпреки че завесата е обикновена и проста, добавянето на бяла дантела в долната част със сложен дизайн на цветя прави вашата кухня да изглежда шикозна. Ако сте човек, който обича ярки цветове, това е идеалният начин да включите светкавицата, без да ги затрупвате.

Ако търсите икономически ефективен начин да разкрасите кухнята си, тогава списъкът на някои от най-добрите кухненски завеси, споменати в тази статия, е всичко, от което се нуждаете. Простото окачване на перде, което съответства на интериора на вашата къща, има голямо значение. Не забравяйте да ни уведомите как тази статия ви е помогнала да направите избор!