Завесите Valance са вид ламбрекен, който покрива само горната част на прозореца. Не включва цялата завеса. Тази люлка може да бъде окачена заедно със завеса. Докато понякога малко хора са закачали валанс сами. Това е част от декорацията. Тя ви позволява да украсите прозореца си и е като допълнително разкрасяване. Тази добавена люлка ще изглежда много зашеметяваща.

Модерни & Добре изглеждащи завеси Valance за къща:

Представяме топ 9 пердета от завеси, които могат да привлекат вниманието на зрителите.

1. Елегантни завеси Valance за хол:

Това е елегантна завеса за всекидневна с преобърнат стил. От двата края на пръта виси една завеса. А върху пердето за пердета тази завеса е драпирана красиво. Драпираната завеса е украсена с бордюр, който е акцентът на тази завеса. Опитайте тази завеса според вашия интериор на всекидневна или спалня.

2. Завеса от флорална валенция:

Това е очарователна кухненска завеса от копринен плат. Чисто бялата завеса се състои от флорален принт. Вътрешната тъкан е с обикновен червен цвят, който дава опора на външната завеса. Пердето е добре подредено върху пердето. Опитайте този прозорец близо до вашия градински прозорец от хола.

3. Традиционна завеса Valance:

Това е сива завеса, която има здрава сива завеса. Всеки прозорец се състои от две обикновени сиви завеси, окачени от двете страни. Дори стената има същите сиви оцветени текстури. И двата прозореца са с люлеещи се сиви светли завеси. Вземете тази завеса, за да направите професионален изглед на вашия дом или офис.

4. Проверява завесата Valance:

Това са завеси за спалня с люлка с проста розова завеса с жълт модел върху нея. Вътрешната завеса е в чеков дизайн с ясна материя. Пердето на перваза е много фино декорирано. Завесата се допълва с голяма пеперуда, прикрепена към пръта. Детската спалня ще блести от този тип завеси.

5. Декоративни завеси за прозорци:

Тази завеса на прозореца е направена по -привлекателна от креативния модел на кутията върху нея. Това е силно впечатляваща завеса. Завесата има компресиращ шев на стълб. Завесата се държи в люлеещо се рамо и тя ще падне, когато искаме да покрием прозореца.

6. Луксозни завеси с дълъг валан:

Тази дълга завеса е толкова луксозна и има уютна комбинация от бял и червен цвят. Бялата завеса е окачена неподвижно, а червената завеса е обвита върху увита, докато се създава модел на слой. Над червено и отново бяла завеса, облицована надолу.

7. Завеса от дантела Valance:

Това е бяла завеса, на която е прикрепена дантелена тъкан. Тази чисто бяла завеса блести ярко. Краят на завесата е украсен с дантелен дизайн с флорален модел. Тази флорална дантела върху бяла завеса изглежда приятна.

8. Ясна завеса на Valance:

Това е чиста завеса с валенция върху два вида тъкани. Прозрачната завеса е прозрачно бяла отвътре. Външната завеса съдържа страхотен едър шрифт. Валанът е даден на полумесец назад и също така има дизайн с голям печат.

9. Съвременна завеса Valance:

Този стил на завеси е невероятен. Синята завеса има бял цвят с кръстосан дизайн. Прозорецът има само завеса, която ще покрива само горната част на прозореца. Тази полуотворена завеса ще ви позволи да видите през прозореца.

Както видяхме, някои завеси са прости, а някои имат отпечатъци. Може да има няколко различни отпечатъка върху валанс. Тази допълнителна завеса, известна като люлка, може да се използва и за скриване на горната част на основната завеса. Това ще подчертае основната ви завеса.