Копринените завеси са светеща и излъчваща материя. Има блестящо качество. Копринените завеси са предимно обикновени и ясни. Копринената завеса също има артистични отпечатъци и дизайн, които изглеждат поразително. Той е без много декорации или орнаменти, представляващи лесен вид. Тези луксозни копринени завеси, окачени у дома, изобразяват вашия висок статус и богатство. Оставя вечно впечатление в съзнанието на гостите.

Последен & Зашеметяващи копринени завеси за вашия дом:

Вземете тези топ 9 копринени завеси, които със сигурност ще ви харесат за вашата декорация на дома.

1. Бродирани копринени завеси:

Това е красива изкуствена копринена завеса, украсена с невероятна бродерия. Цялата завеса съдържа голяма бродерия на определен интервал. Тя свети с яркост. Завесата е окачена на куката на пръстена и е достатъчно дълга. Ако искате завеса в стил бродерия, опитайте този модел от копринен материал, за да получите луксозен облик за вашата всекидневна.

2. Печатна копринена завеса:

Тази копринена завеса dupioni има слоести отпечатъци, които образуват различни форми на кутии. Има черен цветен дизайн на кутия върху сива копринена завеса. Всички кутии са празни, без вътрешен дизайн. Тази копринена завеса има лъчезарно качество. Тъмната цветна завеса със сигурност ще привлече вниманието на гостите.

3. Искряща копринена завеса:

Това е чисто бяла копринена завеса, която блести като всичко. Пердетата се състоят от зигзагообразен дизайн отгоре в същия бял цвят. Светлият и тъмен нюанс на бялата завеса изглежда великолепен и интензивен.

4. Копринени завеси в чекмедже с зигзаг за хол:

Това е зигзагообразна завеса от сурова коприна в бял цвят с черен печат. Тези редове образуват чеков печат, в който някои са засенчени, а други празни. Това е завеса на пода с дължина на пода. Завесата е окачена с кутия панел. Придава хладен вид на стената на прозореца в син цвят.

5. Творчески панели от копринени завеси:

Това е креативно създадена сива копринена завеса с дизайн като балон отгоре. Цялата завеса е проста и обикновена, но все пак дава високо стандартно качество поради уникалния си модел. Горната част на завесата е малко притисната, за да се получи форма на балон. Съгласно вашето творчество, можете да опитате този тип завеси със сигурност.

6. Винтидж копринени завеси за прозорци:

Тази синя копринена завеса изобразява винтидж стил заради дизайна на вратата. Макар завесата да е обикновена, тя все пак съдържа привличане на очите. Тази синя копринена завеса е много мека на допир с гладка материя. Завесата е просто несравнима.

7. Панели от копринени завеси:

Това е изкуствена копринена завеса за затъмняване, върху която работи панел. Завесата също има слоест модел върху завесата. Този декориран панелен стил върху завеса изглежда привлекателен и възхитителен. Облицованият стил на завесата е много хубав.

8. Копринена завеса от оранжева лилия:

Това е готова копринена завеса с бял цвят. Завесата е украсена с отпечатък от цветя от оранжева лилия отгоре, последван от широка оранжева рамка. Цялата завеса за почивка е чиста. Цялата тази завеса е толкова привлекателна и неустоима. Тази завеса може да ви даде страхотен вид на вашия дом.

9. Дълги копринени завеси Grommet Индия:

Това е уютна златна копринена завеса с кутия. Завесата е дълга по дължина в сравнение с прозореца. Тази копринена завеса има плътна и блестяща материя. Завесата притежава задържащо и поразително качество.

Отпечатаната копринена завеса и украсена с работа доставят вечен ефект и ви карат да се влюбвате в завесата всеки път, когато видите. Неговият вечен дизайн и текстури са безкрайни. Тези копринени завеси са приятни и примамливи на външен вид, затова изберете любимия си човек от горните красиви копринени завеси.