Завесите от струни са просто невероятни за закупуване. Дава някакво щастливо усещане, докато го виждате. Струнните завеси имат тънки и дебели струни в различни дизайни. Нишките завеси вдъхновяват страхопочитание и ще вдъхновят дори вашите гости да имат такава завеса. Някои струни са толкова добре проектирани и притежават великолепни щампи върху нея.

Най -новите и най -добри струнни завеси със снимки:

Тези струнни завеси изглеждат красиви и привлекателни във вашата всекидневна, което привлича вниманието на всички.

1. Кристални струнни завеси с мъниста:

Това е изключително красива струнна завеса с мъниста. Тази завеса има кристални мъниста с малки и големи размери. Изглежда кристално чист и прозрачен. Кристалните мъниста са много деликатни и ще прозвучат при докосване.

2. Завеса от струнна линия:

Тази завеса с низови врати е доста романтична. Розовите цветни струни съдържат розова малка сърцевина. Това е ясна завеса, която е много мека. Тази завеса изглежда толкова интересна и любяща. Този вид завеса със струни определено ще бъде първият избор на нова сватбена двойка. Тази ще бъде добър избор за първата вечер на двойки, този тип завеса ще намерите най -вече в хотели или вили.

3. Дървена завеса:

Това са дървени пердета за врати, съдържащи мъниста с триъгълна и кръгла форма. Низът е украсен с три чифта кръгла форма и след това идват две триъгълни мъниста. Той носи тежест и пръчката ви трябва да е достатъчно здрава. Това е полезно и в декорацията на бунгала.

4. Завеса от фееричен низ:

Това е толкова зашеметяваща завеса за прозорец, която прилича на приказка. Бялата прозрачна завеса е украсена със струни с крушки, звезди и цветя. Тези звезди и цветя също са съставени от малки крушки, които са осветени.

5. Завеса от розово цвете:

Тази бяла завеса от струни разпространява аромат с малките си цветя, прикрепени към завесата. Всеки низ има цветя, прикрепени към него в ред. Венчелистчетата на цветята също са със същия бял цвят и няколко връзки са завързани с една голяма щипка от изкуствена роза.

6. Каскадна струнна завеса:

Това е черна завеса от струни, която има струни като каскадни. Струните са абсолютно същите като използваните при направата на коледно дърво. Струните имат отрязана част, която е поразителна и тя ще остане стабилна.

7. Мигаща струнна завеса:

Това е мрежеста завеса, на която са поставени жълти крушки. Линиите на крушките са подредени в чеков стил. Тази завеса дава объркващ ефект и завесата покрива масата за хранене. Можете дори да използвате такава завеса за вашата специална дата.

8. Завеса от бяла топка:

Тази бяла перда от перли е наистина поразителна и чиста. На тези бели струни се поставят малки бели топки, които просто спират дъха. Той подчертава свежестта и яснотата в дизайна на завеси. Тази завеса е просто необикновена.

9. Вертикална струнна завеса:

Това е завеса от щори в оранжев цвят. Завесата има вертикални струни от пластмасов материал. Той е окачен с кука на пластмасов прът. Цветът на завесата е завладяващ и изглежда просто невероятно.

Красивата нишка завеса предоставя чудесни характеристики с първокласно качество и стандарт. Хората ще се радват да видят тази завеса. Той нито ще остарее, нито ще отегчи. Струнните завеси са вечнозелени и веднага ще се харесат на всички. Поради своя печеливш капацитет, той ще ви остави очарован. Ще ви накара да чуете много комплименти.