Завеса от горната част на таб е тази, която има шаблон на таб върху завесата. Планката на завесата преминава през пръта и е завързана с копче в предната част. Това отнема много време. Трябва да закопчаете всички раздели на завесата, за да я закачите правилно. Най -вече големите бутони са прикрепени към завесата отгоре, за да я подчертаят. Този стил на таб е деликатен и високо ефективен.

Зашеметяващ & Стилни топ завеси за декорация на дома:

Украсете прозорците си с тези красиви дизайни на пердета Tab Top. Тук получавате топ 9 завеси с таб.

1. Завеса на творчески раздел:

Тази завеса на прозореца отгоре има творчески дизайн на раздела. Разделът е завързан със същата тъкан. Цялата завеса е без украса и опростен, но приятен модел на раздела. Пръчката преминава през дупката в пердето и изглежда страхотно.

2. Горна завеса с печатни табове:

Това е бяла завеса с таб с красиви отпечатъци. Изглежда, че завесата има печат като костенурка. Полюсът на завесата също е много дебел и здрав. Дори стената до завесата има страхотна сиво -бяла ивица.

3. Цветни горни завеси с бутони:

Тази рядко срещана завеса има панел с завеси отгоре. Разделът на завесата е завързан с голям бутон. На тази завеса има различни дизайни в различни цветове. Тази цветна завеса привлича вниманието на всички и е превъзходна.

4. Многоцветна горна завеса:

Това е обикновена завеса в различни цветове. Има синя, оранжева, червена, бяла, зелена и жълта прозрачна завеса. Цялата тази многоцветна завеса в горната част е окачена заедно, за да придаде ярък цвят и всичко това изглежда блестящо.

5. Отвор за горната завеса на дупката:

Това е задна завеса с бял цвят. Тук се показва горната част на завесата, която има широко отворен отвор. Дървеният прът преминава през тази бяла дупка. Платът за завеси е лек и тънък без отпечатъци.

6. Горна завеса с усукан таб:

Тази сива завеса в горната част е украсена с лък отгоре. Лъкът, съставен от сива дантела, е прикрепен върху горната част на раздела. Завесата е в тъмен и светлосив цвят, което е впечатляващо. Върху завесата има широка тъмносива линия.

7. Горна завеса от раздела от юта:

Тази бяла завеса е толкова красива и прекрасна. Тази бяла завеса от плат съдържа флорален принт с по -светъл нюанс. Една хубава птица е показана да лети на завеса. Отпечатаните цветя и листа върху бяла завеса добавят аромат и изглеждат прекрасно.

8. Горна завеса за детски раздел:

Тази кремава пердета е най -подходяща за детска стая. Разделът на тази обикновена кремава завеса е в многоцветен цвят и има различни щампи. Завесата е с полумесечна граница и твърде многоцветна отпечатана. Това е страхотно създаване на завеса.

9. Уникална горна завеса със син таб:

Това е уникална запечатана завеса с таб в синьо. Разделът е с розов печат на чек и върху завесата има отпечатъци от превозни средства. Завесата е ярка и светеща. Тази жива идея за пердета изглежда богата и живописна.

Тази завеса с таб отгоре е лека и търси много внимание. Завесите с таб отгоре са гъвкави и прекрасни. Дори тъканта, използвана при изработката на пердета, е главно тънка. В горната част има широка дупка, така че не е нужно да се притеснявате за дебелината на пердето. Всякакъв вид перде за завеси ще се използва с пердета.