Зеленото е цвят, който идва с положителност. Когато интериорът на къщата или офиса получава декорации в зелен цвят, те внасят плодородие, положителна енергия и поминък в околната среда или да речем в дома. Сред другите аксесоари и декорации, зелените завеси стават доста модерни в наши дни.

Най -новите и красиви зелени завеси за дома:

Ето някои от най -добрите дизайни на завеси в зелени нюанси, които биха хванали сърцето ви при един поглед,

1. Завеси за бродиране на Таити:

Завесите Tahini са много възприети поради дизайна, който носят. Лайм зелените завеси се предлагат с флорални дизайни в бродерия, направени с липа зелено конци върху бяла повърхност. Завесите са изработени от памучен копринен материал.

2. Завеси с печат на листа:

Зелените и белите завеси с отпечатъци от листа са много използвани завеси за прозорците, които дават градински сценарий. Завесите с бял нюанс получават отпечатъци от листа, а завесата със зелен нюанс се оставя гладка за контрастен вид. Завесата е вдъхновена от природата и се съхранява освен саксии за цветя за по -добра декорация.

3. Двуслойни кухненски завеси:

Кухненските завеси, когато им се дават двойни слоеве, придават елегантен вид на прозорците. Ментовите зелени завеси са изработени от шифонов материал, който позволява на горещия въздух да преминава през прозорците. И двете завеси идват с няколко недостатъка върху него с прищипана работа. Завесите също имат празнина в централната част.

4. Драпиращи завеси:

Пердетата се използват най -вече за декоративни цели по време на специални поводи. Зелените кадифени завеси се комбинират със сребърни блестящи завеси, които се използват за проектиране. Завесите са с двойни криви и комбинирани в центъра. Завесите се използват и за декорация на стени или веранда в градинската къща по време на партита.

5. Бежови зелени завеси:

Зелените завеси от мъдрец се използват за бежови дизайнерски завеси. Завесите са изработени от копринен материал и са дадени в комбинация от крем завеси от същия материал. Върху завесите се дава дизайн на U крива, което му придава привлекателен вид.

6. Прежди чисти завеси:

Прозрачните завеси придават магически вид на прозорците или верандата. Светлозелените завеси от чист материал придават прозрачен вид с флорални дизайни върху него и имат релефни отпечатъци от листни клони в горната страна на завесата.

7. Винтидж зелена завеса:

Завесите във винтидж стил придават ретро вид на прозорците. Тъмнозелените завеси имат мрежести завеси отвътре с релефни декоративни дизайни. Тъмната завеса има извит дизайн със златни рамки с висящи мъниста върху нея.

8. Шикозна прозрачна зелена завеса:

Искате ли някакъв релефен воден ефект върху завесите на прозорците? Ето комплект от изумрудено зелени завеси, които идват с отпечатъци от водни вълни върху него с релефен вид. Моделът е достатъчен, за да даде 3D ефект на зрителите, особено при слънчева светлина.

9. Завеси за баня:

Маслинено -зелените завеси, когато се използват за прозорци в банята и разделители за баня, придават фънки вид на интериора. На завесата е дадена дантела с няколко прищипващи гънки, което прави завесата космати. Също така се дават колани с подобен дизайн за връзки.

Отделно от това, зелените завеси се предлагат с разнообразни нюанси като вътрешен двор, класически, корал, капси, събличащи се, изтъркани и много други, от които да избирате. Завесите обикновено се използват само за вътрешни декорации, сякаш се използват за градински площи, това би придало необичаен контраст. Завесите в щампи, нюанси и корали са много използвани в наши дни, тъй като идват с леко тегло и прозрачност за придаване на необходимата яркост на стаята.