Що се отнася до декорирането на залите и стаите, прозорците и вратите на същите играят важна роля, за да осигурят на вашата зала най -добрата визия. Поради това в списъка с аксесоари завесите играят важна роля за декориране на залата. На първо място, на прозорците бяха дадени прости обикновени завеси. Въпреки това, с промените в тенденцията, те вече са заменени с прозрачни завеси, които придават малко оживление на панорамната гледка на прозорците. Те идват с естествен блясък, който осветява вида на прозорците.

Последен & Великолепни прозрачни завеси:

Ето някои от най -добре подбраните прозрачни завеси с шарки, които биха ви объркали, докато избирате такава за вашия прозорец.

1. Луксозна прозрачна завеса:

Бродираните прозрачни завеси придават на прозорците ви луксозен вид. Дизайнерският светло оцветен Джорджет материал на пердетата е с флорална бродерия с цветни конци. Флоралите са направени с Long Branch като външен вид, за да го направят по -декоративен.

2. Оранжева коралова прозрачна завеса:

Прозрачните коралови завеси, когато им се даде оранжев нюанс, придават на прозорците прекрасен вид. Изработена от мек и прозрачен материал, завесата се предлага с дълга дължина от двата края, с декоративно слоесто покритие във формата на U отгоре.

3. Златна чиста завеса:

Искате да придадете на прозорците си омагьосващ вид с прозрачни дизайнерски завеси? Златните прозрачни завеси биха били идеален избор за същото. Те идват с флорален релефен дизайн в центъра, което го прави по -привлекателен. Такива завеси, когато се карат сутрин, помагат на стаята ви да придобие златен лъч, който придава хипнотизиращ вид.

4. Класическа прозрачна завеса:

Белите прозрачни завеси придават класически вид с полупрозрачен материал. Завесите носят кръгъл зигзаг вид във водна цветова текстура. Завесите идват с пълна дължина до пода. Те придават малко яркост на стаята. Такива завеси са известни още като геометрично проектирани завеси.

5. Прозрачна завеса:

Прозрачните завеси са най -добрите за разделяне на стаята на две части. Те идват с пълен прозрачен дизайн с различни дизайни. Завесата за пресяване тук е дадена от много тънък материал, украсен с кафяви точки, които приличат на перли.

6. Тропически прозрачни завеси:

Прозрачните тропически сини завеси са много декоративни за прозорците. Те идват с бели щампи на палмово дърво с тъмни и светли нюанси. Те също така придават на прозорците ви прекрасен ефект през горещото лято, като поддържат стаята ви хладна.

7. Кухненска прозоречна завеса:

Полупрозрачните завеси служат като перфектната завеса за кухненски прозорци. Те имат малка дебелина и се предлагат в двоен слой. На горния слой е даден дълъг материал, окачен отстрани, а на долния – изравнен. Кухненските прозорци се предлагат в завеси от две части и едно парче.

8. Прозрачна завеса от морски вълни:

Прозрачните завеси за прозорци получават нов дизайн, гледащ с тематични завеси с морски вълни. Завесите получават вълни като текстура върху нея, изработени от шифонов материал, за да получат тези перфектни недостатъци. Те обикновено се извършват в домове на плажа.

9. Омбре прозрачни завеси:

Прозрачните завеси Ombre се предлагат с дървена цветна завеса за вашите прозорци. Те не украсяват прозорците ви отгоре надолу, но също така идват с декоративни многослойни покриви. Завесите могат да бъдат опънати назад с помощта на конци.

10. Бохо чисти завеси:

Завесите Boho се считат за викториански стилове завеси. С двойни завеси придава древен вид на вратите. Зелените прозрачни завеси тук са дадени с кадифен материал, докато другата мрежеста завеса също е прикрепена към зелената завеса. Със златна работа зелената завеса придава артистичен вид.

11. Винтидж прозрачна завеса:

Известна още като винтидж завеса, тази бяла прозрачна завеса е направена от тънка шифонова завеса. Завесата има дизайн на сгъваем отвор. Пердето се предлага със сгъване, което отваря завесата, като дърпа конците. По този начин той може също да държи завесите в средата, образувайки извити гънки.

12. Дизайн на градински чисти завеси:

Когато интериорът получи кремав цвят, черните прозрачни завеси с градински дизайн са най -добрият избор. На черните завеси в лен са дадени бели отпечатъци от трева и клони на дървета в долната част. Когато се разпръснат, те със сигурност ще придадат на стаята ви различен вид, който ще подобри през нощта.

13. Пълни завеси за вътрешен двор:

Търсите нещо достойно за декориране на вътрешния двор край басейна? Ето комплект от дебели завеси, които биха ви помогнали. Завесите идват с невероятна дължина и дебелина, което му пречи да лети, докато се забавлявате край басейна. Те се предлагат и в тънък материал от шифон и Джорджет за декориране на градинския вътрешен двор.

14. Многоцветни прозрачни завеси:

Многоцветните завеси придават богато украсен вид на къщите в съвременен стил. Те идват със смес от различни цветове в светли и тъмни нюанси, образуващи дъга. На завесите е дадено заключване на куката на веригата, което придава на вентилаторите вид на вентилатор, което също увеличава богатия вид на сценария.

15. Прозрачна завеса за плажна тема:

Търсите тематична синя прозрачна завеса, която да украси банята на вашия ангел? Завесата идва с прозрачна текстура, която идва с отпечатъци като морски животни и други мисли, свързани с морето. Тъмният и светъл нюанс придава на завесата морски вид като бяла петна.

Прозрачните завеси се предлагат в редица стилове, които можете да изберете, от които може да се определи от мястото, за което ще го използвате. Завесите се предлагат и от различен материал, за да съответстват на вашите активи. Верандите в градината, зоните на басейна, градинските легла и т.н. също имат стилен щрих със завесите, които обогатяват до голяма степен облика на района. Завесата също е избрана според държавата, в която живеете, тъй като изглежда и времето, в което ще се използва.