19 най -добри мултивитамини за мъже през 2021 г .: Бързо ръководство

Дефицитът на витамини се превърна в нарастваща част от живота на всеки. Съществува осведоменост относно дефицита на витамини и как да се преодолее нарастващият в наши дни! Витамините и минералите са основна част от нашия живот като дишане. Няколко проучвания доказват, че те са от съществено значение за поддържането на тялото ни здрави и ви помагат в борбата с болестите. Мъжете са някои от жертвите на недостиг на витамини и минерали в тялото си. Необходимо е да имате представа за основните мултивитамини за мъжете и източниците, от които можете да си го набавите.

Основни витамини и минерали, от които се нуждаят мъжете:

Органичните вещества, произвеждани от растения или животни, се наричат ​​витамини и не се синтезират в нашето тяло (с изключение на витамин D) и следователно трябва да се набавят с храната. Докато минералите са неорганични и се предлагат от почва, скали или вода и можете да абсорбирате минерали от околната среда Витамините са два вида, разтворими във вода, които включват осем витамини от група В и витамин С. Витамини А, D, Е и К са мастноразтворими.

 • Перфектна кожа и добро зрение-Витамин-А.
 • Произвежда енергия – витамин В1 (тиамин).
 • Предпазва тялото ви от радикули – витамин В2 (рибофлавин).
 • Намалява потенциалните сърдечни рискове – витамин В3 (ниацин).
 • Повишава имунитета – Витамин В5 (пантотенова киселина).
 • Производство на миелин и клетки – витамин В6 (пиридоксин).
 • Повишава метаболизма и здравето на кожата – Витамин В7 (Биотин)
 • Укрепване на нервната система – витамин В9 (фолиева киселина).
 • Производство на червени кръвни клетки – витамин В12 (кобаламин).
 • Растеж на телесна тъкан-Витамин-С.
 • По-здрави кости-Витамин-D.
 • Имунитет – витамин Е.
 • Здраве на сърцето и костите-Витамин-К
 • Здраве на щитовидната жлеза – йод.
 • Магнезий за биохимично функциониране на организма
 • Омега 3 мастни киселини за здравето на мозъка
 • Калций за здравето на костите.
 • Желязото предотвратява анемията.
 • Холин за чернодробни функции.

Най -добрите хранителни източници за основни витамини:

Много храни са богати на витамини и минерали, които са от съществено значение за здравословното функциониране на тялото ви. Като направите няколко диетични промени, като добавите някои здравословни плодове, зеленчуци и млечни продукти, за да направите здравословна промяна. Ето списък с храни, витамини и минерали, които ви осигуряват, за да поддържате форма и да сте лесно достъпни.

19 най -добри мултивитамини за мъже:

Дори при целия хранителен прием, понякога ще се наложи да приемате добавки за специфичен дефицит в зависимост от тялото ви. Вижте тези мултивитаминни добавки, особено за мъже, които са лесно достъпни на пазара.

1. GNC Mega Men 50 Plus One Daily Мултивитамини:

Gnc Mega Men 50 Plus

КУПИ СЕГА

Ултраконцентрираната мултивитаминна таблетка на Gnc mega men 50 плюс едно дневно доставя 39 жизненоважни хранителни вещества, които включват 18 витамини и минерали в една капсула. Той се бори с радикулите от тялото ви, тъй като е изпълнен с антиоксиданти. Той също така съдържа фолиева киселина и витамин В1, които спомагат за увеличаване на метаболизма и производството на енергия. GNC mega men multivitamin също има L-аргинин, който повишава сексуалното здраве, тъй като ликопенът насърчава оптималната функция на простатата и правилния поток на урината.

Странични ефекти: Неприятният вкус, разстроен стомах, гадене и зачервяване са някои от страничните ефекти и ако тези симптоми продължат, свържете се с лекар.

2. Есатовите мъже:

Essattivite Men

КУПИ СЕГА

Тези мултивитаминни таблетки съдържат 300mcg ликопен, който помага за подобряване на здравето на сърцето, смес от витамини А, Е и цинк, които имат антиоксидантни свойства, които помагат на тялото ви да се лекува. 15mcg от mcg Brahmi, което повишава жизнеността и репродуктивното здраве при мъжете. витамин D3 прави костите ви здрави, а ашваганда спомага за правилното храносмилане и намалява умората.

Странични ефекти: Няма специфични странични ефекти.

3. Мултивитамини Naturyz за мъже:

Naturyz Мъжки Спорт

КУПИ СЕГА

Това е спортен мултивитамин за мъже от Naturyz. Той има смес от 55 жизненоважни хранителни вещества и ефективни бустери, които включват витамини, усилватели на тестостерона, минерали, антиоксиданти, спортни аминокиселини, жизнени фитонутриенти, храносмилателни ензими, които помагат на тялото ви да попълни необходимите витамини и минерали. Той също така поддържа здравето на костите и очите.

Странични ефекти: Няма специфични странични ефекти.

4. MuscleXP MultiVitamin Men Daily Sports с 47 хранителни вещества:

Muclexp Men Daily Vital Sports

КУПИ СЕГА

Мултивитаминните мускулни мускулни XP мъжки ежедневни спортове имат ол инклузив и пълна формула, която доставя 47 минерала, витамини, фитонутриенти, антиоксиданти, аминокиселини, храносмилателни ензими, които се смесват в една таблетка. Той отговаря и утвърждава всички изисквания, пред които са изправени мъжете.

Странични ефекти: Въпреки че няма странични ефекти, е необходимо да се поддържа дозата.

5. Оптимално хранене, ON Opti-Men мултивитамини:

На Opti Men

КУПИ СЕГА

Ако търсите мултивитамини, които насърчават здравословния начин на живот, тогава мултивитамините Opti-men са най-добрият за вас. Това е перфектна хранителна добавка, която е с малки размери и помага за загуба на ненужни мазнини. Това е смес от съставки, които имат антиоксиданти, витамини и екстракти, които поставят основа и помагат за насърчаване на здраво тяло.

Странични ефекти: Запек, разстроен стомах и диария са някои от страничните ефекти и те намаляват, след като тялото ви свикне с таблетките.

6. Еднодневни еднодневни мултивитаминни формули за мъжка здравна формула:

Мъже един ден

КУПИ СЕГА

Това е мултивитаминна и мултиминерална добавка, която е формулирана по такъв начин, че поддържа здравето на сърцето и поддържа кръвното налягане на здравословно ниво и осигурява имунитет на тялото ви, който помага в борбата с болестите.

Странични ефекти: Някои незначителни странични ефекти са разстроен стомах, неприятен вкус и главоболие. Ако има тежки ефекти като копривна треска, по -добре е да се консултирате с лекар.

7. Centrum сребърни мъже:

Centrum сребърен мъже 50

КУПИ СЕГА

Centrum silver men е мултивитаминна добавка, която ви доставя хранителни вещества като магнезий, витамини D и В6, които подпомагат мускулната функция. Цинкът и витамин В поддържат здравето на мозъка, витамините А, С, Е и лутеин помагат за поддържане на очите ви здрави. Всички хранителни вещества в тези таблетки помагат за поддържане на здраво тяло.

Странични ефекти: Гадене, разстроен стомах, неприятен вкус и зачервяване са някои от страничните ефекти. По -добре е да се консултирате с Вашия лекар, ако сте алергични към някоя от съставките.

8. TrueBasics Multivit мъже:

Truebasics Multivit Men

КУПИ СЕГА

Истински основи мултивитамини за мъже е смес от хранителни вещества, които предлагат различни ползи. Saberry, lutemax помагат за активен начин на живот, изпълнен с енергия и имунитет. Омега-3, гинко билоба, холин, Celastrus paniculatus помагат за подобряване на паметта. Потентността при мъжете се подобрява със съставките като Tribulus, ashwagandha, екстракти от мукуна, Safed Musli.

Странични ефекти: Хората може да не харесват силния вкус.

9. Swisse Men Ultivite Daily Multivitamin:

Swisse Mens Ultivite Мултивитамини

КУПИ СЕГА

Daily multivitamin by Swisse men’s ultivite е формула, която съчетава над 40 съставки, които включват няколко витамини и минерали и естествени билкови екстракти и други хранителни вещества, което е отличен начин за поддържане на добро здраве. Това е начин, при който една таблетка осигурява над 40 хранителни нужди на мъжете. Той също така подпомага производството на енергия, когнитивната годност и правилната мускулна функция.

Странични ефекти: Проверете със съставките, за да не сте алергични към нищо.

10. Rainbow Light Мъжки един мултивитамин:

Rainbow Light Mens One

КУПИ СЕГА

Това е мултивитаминна добавка, която съдържа смес от зеленчукови сокове, пробиотици и храносмилателни ензими, които я превръщат в хранителна витаминна добавка. Подобрява сърцето, простатата и репродуктивното здраве. Това е идеален избор за мъже с хранителни алергии, тъй като не съдържа глутен, млечни продукти, фъстъци, яйца, риба.

Странични ефекти: Няма специфични странични ефекти, ако го приемате в необходимата доза.

11. Now Foods ADAM Superior Men’s Multiple Vitamin:

Now Food Adam Superior Mens Multi

КУПИ СЕГА

Тази мултивитаминна капсула за мъже съдържа Saw palmetto, Lycopene, Alpha lipoic acid и CoQ10 заедно с екстракти от гроздови семки и естествен ресвератрол, които са необходимите хранителни вещества, които помагат за поддържане на перфектно здраве. Специалността на този мултивитамин е, че не използва ненужни съставки, от които мъжете се нуждаят за поддържане на форма.

Странични ефекти: Няма конкретни странични ефекти.

12. Nature Made Multi For Him витамини и минерали:

Naturemade Multi For Him

КУПИ СЕГА

Състои се от 22 жизненоважни хранителни вещества, които осигуряват на тялото ви необходимата хранителна подкрепа. Витамин А е от съществено значение за здравословното функциониране на очите и изгражда здрава имунна система. Той има витамин D, който помага за укрепване на костите, зъбите, мускулите и имунното здраве. Това е без глутен, без добавени оцветители и без изкуствени аромати.

Странични ефекти: Приет в правилни дози, той няма много странични ефекти.

13. Vitafusion мъжки гумени витамини:

Vitafusion мултивити

КУПИ СЕГА

Това са мъжки гумени витамини от Vitafusion, които използват смели аромати и цветове, които са питателна и вкусна алтернатива на трудно поглъщащите се хапчета. Те ви дават приятен начин за ежедневно приемане на мултивитамини, които са от съществено значение за мъжете. Производството на енергия, здравето на простатата и стимулирането на имунната система са някои от ползите от тези мултивитаминни гуми. Не съдържа глутен и не съдържа мляко, фъстъци, дървесни ядки или соя.

Странични ефекти: Запек, диария, разстроен стомах са някои от страничните ефекти, докато тялото ви се адаптира към тези мултивитамини.

14. Пътят на природата, жив! Веднъж дневно, мултивитамини за мъже:

Natures Way Alive Once Daily Mens

КУПИ СЕГА

Той има първокласни В-витамини, активна форма на В12, Quatrefolic L-Methylfolate, активната форма на фолиева киселина, която подпомага храненето на цялото ви тяло. Хранителните вещества помагат за поддържане на здравето на сърцето, очите. Той също така подпомага мускулните кости, клетките, храносмилането, имунитета и метаболизма. Той също така има мощен ефект върху косата, кожата и ноктите.

Странични ефекти: Честите нежелани реакции са разстроен стомах, главоболие и неприятен вкус.

15. Градина на живота, моите добри органични продукти, Мъжки веднъж дневно, Мултивитамини от пълноценна храна:

Mykind Mens веднъж дневно

КУПИ СЕГА

Това е мултивитаминна добавка, която има изцяло естествени и жизненоважни хранителни вещества, които ви помагат да поддържате здраво тяло. Той увеличава скоростта на метаболизма в тялото ви и поддържа енергия за по -продължителен период. Подходящ е и за здравето на сърцето и простатата. Всички съставки, използвани в това, са органични и са проверени от ГМО.

Странични ефекти: Приемането на тези мултивитамини в подходяща доза е необходимо, ако се приеме в повече, може да причини тежки алергии.

16. Мега хранително балансиран цял мултивитамин за мъже:

Megafood Multi за мъже

КУПИ СЕГА

Това е балансиран мултивитамин за мъже, който насърчава оптималното здраве на хората, които го приемат. Състои се от естествени и органични съставки като моркови, броколи, портокали, кафяв ориз с добавени хранителни вещества, които поддържат здравата функция на простатата и здравето на костите с витамин

Странични ефекти: Разстроен стомах, диария и запек са някои от страничните ефекти, които са временни и изчезват, след като тялото ви свикне.

17. Нова глава Ежедневен 40+ мултивитамин за всеки човек:

Нова глава Всеки Mans Ежедневно Мулти

КУПИ СЕГА

Това е мултивитаминна добавка, която е нежна и има органични съставки. Той е във ферментирала форма за максимален прием на хранителни вещества. Тази нова глава мултивитамини съдържа суперхрани като джинджифил, куркума и палмето, които са органични зеленчуци и билки, които помагат за поддържане на здравето на сърцето и простатата, заедно с подобряване на имунитета ви. Всички съставки насърчават оптимално здраве.

Странични ефекти: Няма специфични странични ефекти.

18. Smarty Pants Gummy Vitamins All-in-One Мултивитамини:

Формула за възрастни Smarty Pants

КУПИ СЕГА

Той има 15 основни хранителни вещества за мъже в няколко вкуса и е дъвчащ мултивитамин. Той съдържа витамин В12, а фолатът прави усвояването на хранителните вещества много по -достъпно. Тези мултивитамини са подходящи и за здравето на сърцето, тъй като съдържат CoQ10 и омега-3 мастни киселини и цинк, ликопенът подпомага здравето на простатата. Не е ГМО и не съдържа алергени.

Странични ефекти: няма специфични странични ефекти.

19. Формули за реакция на INNATE – Мъже над 40 Една дневна, без желязо, Основна мултивитаминна формула за мъже:

Вродени мъже над 40 Еднодневно Без желязо

Една таблетка ви дава максимални нива на енергия и е мултивитамин на хранителна основа. Съдържа истински плодове и зеленчуци като съставки, които подпомагат имунната система и подпомагат здравето на сърцето. Тази мултивитаминна формула е много по -лесно смилаема от синтетичните витамини, предлагани на пазара. Съдържа 20 основни хранителни вещества, необходими на мъжете за поддържане на здравословен живот.

Странични ефекти: Няма специфични странични ефекти.

Мултивитамините за мъжете са от съществено значение за компенсиране на тялото ни с недостиг на хранителни вещества. Няколко хранителни източника ни осигуряват необходимите витамини и минерали, но понякога са необходими допълнителни добавки, за да се преодолее някаква слабост. Но също така е важно да запомните да се консултирате с лекар, преди да започнете да използвате някой от тези мултивитамини. Изберете един и започнете да живеете здравословно!

Опровержение: Статията по никакъв начин не ви обещава или гарантира, че ще излекувате недостига на витамини. Това е само описание на продуктите, налични на пазара. Винаги е най -добре да се консултирате с лекар, преди да започнете да използвате някакви мултивитамини или ако забележите тежки реакции.

ЧЗВ:

1. Действат ли витаминните добавки?

Отг. Витамино -минералните добавки действат добре само когато са придружени от подходящ хранителен режим и упражнения, които помагат за бързото усвояване на добавките и имат здравословен начин на живот.

2. Всички мултивитамини са вегетариански?

Отг. Някои витаминни и минерални добавки са вегетариански. Съставките са посочени в задната част на калай и се определят дали е веган. Така че, ако искате да приемате вегетариански мултивитамини, първо проверете съставките.

3. Колко време отнема, за да работят мултивитамините?

Отг. Нужни са няколко часа, за да се разгради мултивитаминът и да произведе мигновена енергия. Други обещани предимства звезда