Матрак за болки в гърба – 7 най -добри съвета при избора

Кой е най -добрият матрак, за да избегнете болки в гърба? Търсите матрак за болки в гърба? Ако да, тогава тази статия е за вас. Болката в гърба е една от основните причини, поради които хората започват да губят мобилността си на средна възраст. Лошият матрак за легло е една от основните причини, поради които толкова много хора страдат от болки в гърба. Смята се, че матрак за легло държи гърба ви, като го сплесква; все пак с остаряването на леглото изворите му се износват навсякъде, където спите най -много. Това кара леглото в определен участък да се превърне в празно, да го структурира грубо. Сънят подмладява тялото чрез фиксиране на разкъсани тъкани плюс мускули плюс осигуряване на напрегнатите нерви също освобождават ставите.

матрак за болки в гърба

Болките в гърба често могат да бъдат кондензирани, просто като изберете матрак, който е по -подходящ за вашия стил на сън, изисквания за поддръжка плюс предпочитания за комфорт. Матракът за високи постижения трябва да предлага подходяща опора за гърба ви, като същевременно се чувствате възможно най -удобно.

Избор на матрак за болки в гърба:

Ето нашите 7 най -добри съвета при избора на матраци за болки в гърба. Нека да ги разгледаме.

1. Плътен матрак за болки в гърба:

Хората често бъркат твърдостта чрез подкрепа; въпреки това, новите проучвания показват, че максимално задържане плюс облекчаване на болката в гърба се осигурява от матрак със средна твърдост. 95% от ортопедичните хирурзи в едно проучване заявиха, че смятат, че матракът играе роля в управлението на болките в кръста. 31 милиона американци са страдали от остра иначе хронична болка в гърба. Това е един от най -добрите матраци за болки в гърба.

2. Открийте матрак чрез поддръжка на гърба:

Превъзходният матрак трябва да предлага подкрепа за естествените извивки плюс позицията на гръбначния стълб. Правилното количество опора за гърба също помага на пациента да избягва мускулната чувствителност сутрин. Докато няма много клинични данни относно матраците, едно преразглеждане установява, че матраците със средна твърдост обикновено осигуряват допълнително облекчаване на болката в гърба от плътните матраци. Това е добър матрак за болки в гърба.

3. Матрак тип тяло за болки в гърба:

Най-тежки отгоре, иначе тежки отдолу, високи 5 фута иначе 6’5, трябва да се вземат предвид много фактори. Изборът на мек, среден иначе твърд матрак не е от значение. Това зависи изцяло от вашия тип тяло плюс нивото на мечка, от което се нуждаете.

4. Цената не е свързана с високи постижения:

След като купувате автомобил, често можете да свързвате цената с отличните качества на продукта. Всъщност това не е така, когато става въпрос за матраци. Намирането на матраци, които ще помогнат за болките в гърба, не е задължително да бъде луксозно предложение. Ако иначе отидете с естествен латексов матрак, матракът с мемори пяна е голямо начало. Матрак Evade с пружини, тъй като това е класически навсякъде, където ще бъдете измамени. Това е добър матрак за болки в гърба.

5. Дори комфортен матрак за болки в гърба:

Несигурно вашият матрак е плосък за създаване на точки на натиск; можете да се движите изключително често през цялата нощ, което наистина може да намали превъзходството на съня ви. Допълнително, което хвърляте плюс завъртате, толкова по -малко време, което изразходвате в дълбок сън, изисква тялото ви за съживяване, освен това за възстановяване. Изберете модел, който разпределя спокойно натиска върху тялото ви, за да поддържа по -добра циркулация. В Condition споделяте легло; Вие ще желаете матрак, предназначен да намали преноса на движение между спящите партньори за безпрепятствен, успокояващ сън. Това е популярният матрак за болки в гърба.

6. Съответстващ поддържащ матрак за болки в гърба:

Докато пазарувате за нов матрак, се появете за такъв, който е завършен като традиционен за естествените извивки на тялото ви. Поддържането на гръбнака ви правилно свързан, докато спите, е необходимо за получаване на поддържаща и лесна почивка. Много матраци са изградени от стилни системи с намотки плюс усъвършенствани технологии от пяна, за да се уверите, че гърбът ви получава правилното количество подкрепа за вашите нужди. Спането на твърде твърд матрак може да причини болки в местата на натиск. Матракът със средна твърдост може да е по-удобен, защото позволява на рамото и бедрата леко да потънат. Това е добър матрак за болки в гърба.

7. Пълен матрак Edge за болки в гърба:

Уверете се, че вашият нов матрак има достатъчна опора по периметъра. Матракът за високи постижения трябва да осигурява удобна, последователна опора напречно по цялата повърхност, плюс здрав ръб за сядане. Матраците, покрити с пяна, покриват ръбовете, изпълняват блестяща работа по поддържане на постоянен комфорт напречно по цялата повърхност на съня. В допълнение, моделите, проектирани с подходяща опора за ръбове, имат равни с 20% по -голяма практична повърхност за сън. Поддържайте тези критерии в мозъка като търсене на новия си матрак, освен това ще бъдете в режим на облекчаване на болката в гърба за нула време човешки.

Болките в гърба често могат да бъдат кондензирани, просто като изберете матрак, който е по -подходящ за вашия стил на сън, изисквания за поддръжка плюс предпочитания за комфорт.