Чисти медови марки! Независимо дали за изграждане на имунитет или за работа като лечебен, лекарствен продукт, лекуващ болест или естествен подсладител, няма нищо подобно на меда, който може да работи като перфектна сладка алтернатива в живота ни. Пазарните продукти от мед обаче често ни карат да се съмняваме в евентуални опасения за фалшифициране. Ето защо имаме чисто марки мед. Тези най -добри марки био и чист мед са перфектни алтернативи за замяна на обикновените бутилки с мед, които намираме в изложбените зали и магазините. Тези продукти са много по -здравословни версии, произведени по естествен път от кошерите и донесени директно при нас.

Ако се чудите кои са такива естествени и истински марки био мед, този най -добър списък с мед, който открихме, ще бъде полезен за вас.

Най -добрите и най -добрите марки био мед в Индия:

Нека да проверим и да разберем за най -качествените натурални и чисти марки мед днес. Това са биологични сурови марки мед, които могат да ни помогнат да преодолеем фалшификатите и консервантите в други обикновени марки.

1. Кошница с мед Див и суров мед:

Кошница с мед Див и суров мед

Дивият и суров мед на кошницата с мед е една такава марка, която носи чистия и най -естествен органичен мед, директно взет от кошерите. Медът няма добавени оцветители или захари, няма консерванти и филтри. Така че, ако търсите автентичната и истинска марка, която е идеална и най -добра за работа и подобряване на имунитета, марката кошница с мед е перфектен избор. Това е сто процента вегетариански продукт и е одобрен от FSSAI и NaBL продукт. Бутилката струва около Rs. 600.

2. Onelife Honey:

Onelife Honey

КУПИ СЕГА

Марката Onelife Honey е известна със своето здраве и ефективен имунитет и лечебни свойства. Тази марка е органична и произхожда от Индия и Нова Зеландия и помага особено за болести и имунитет. Природните ползи, свързани тук, помагат в няколко терапевтични свойства. Бутилката струва около 405 INR. Това е сред най -популярните марки суров и естествен мед, които сме чували!

3. 24 Мантра Органичен мед:

24 Мантра Органичен мед

Ако вече използвате някаква марка биологичен мед, обзалагаме се, че или сте използвали, или чували за тази популярна. Органичният мед 24 Mantra е взет от Netroc за цъфтеж. Той се внася с всички антиоксиданти, ензими и без никакви консерванти или разреждания, филтрации, които подпомагат имунитета, отслабването и естественото подслаждане. Медът също е перфектен и подходящ за деца над 1-годишна възраст. Марките естествен и суров мед струват около 150 INR.

4. Местен суров биологичен мед:

Местен суров биологичен мед

КУПИ СЕГА

Марката Indigenous Raw honey е тук на пазара от доста време и е сред най -продаваните в страната. Марката чист, нефилтриран и непреработен мед е донесена от научно проектирани дървени кошери, подобни на естествените кошери и върви в съответствие с тях. Той е чист и непастьоризиран, без съдържание на изкуствена захар или захарна тръстика и е одобрен от FSSAI и APEDA. Струва около 500 INR.

5. Занду чист мед:

Занду чист мед

КУПИ СЕГА

Ако редовно използвате билкови продукти, може би вече сте познавали чистия мед Zandu. Медът е популярен и известен със своите природни лечебни стойности с антиоксиданти, естествени минерали и ензими. Чистият мед повишава имунитета, лекува болести и болести и подпомага естествената енергия. Струва около 180 INR. Това е сред висококачествените марки мед, на които сме попадали.

6. Дадев непреработен мед:

Дадев Необработен мед

КУПИ СЕГА

Дадевият мед идва непреработен от висок брой полени, с антибактериални и противовъзпалителни свойства. Естествените хранителни вещества от своя страна подпомагат и помагат за насърчаване на имунитета, подобряване на храносмилателната система. Медът няма изкуствени подсладители или консерванти, включително транс-мазнини и холестерол. Той е идеален за тези, които се опитват да контролират теглото си. Оригиналната марка мед струва около 489 INR.

7. Прегръдка от природата чист и органичен мед:

Nature Hug чист и органичен мед

Разполагаме с този изцяло нов и уникален мед от Natural Hug’s с различни вкусове. Този, който ни е любим тук, е медът от личи. Медът има вълшебни и естествени съставки с прекрасен вкус и аромат, идеален, ако искате да добавите към зърнени закуски или хранителни продукти. Местната марка Nature Hug получава меда директно от фермите на Утаракханд. Най -здравословните марки мед струват около 495 INR.

8. Мед Merlon Naturals:

Мед Merlon Naturals

КУПИ СЕГА

Органичният мед Merlon Naturals има добротата на аминокиселините, които спомагат за поддържане на здраве, форма и перфектно с регулиране на теглото. Той защитава имунитета срещу сезонни заболявания като настинка и кашлица и подпомага дейността на храносмилателната система. Марката е сертифицирана по ISO, USDA и NPOP. Тази известна и популярна марка мед струва около 300 INR.

9. Местен мед Pahadi:

Местен мед Pahadi

Медният мед на Пахади се донася директно от нектара от долината на Кашмир. Този суров и чист органичен мед се добива директно от долината и има терапевтични свойства с добро укрепване на имунитета по естествен начин. Не се обърквайте, като видите цвета на меда, тъй като той е светъл на цвят, като се има предвид, че той няма никаква кристализация. Струва около 160 INR.

10. Чист мед Zizira:

Zizira Pure Honey

КУПИ СЕГА

Естественият мед Zizira е донесен от нектара на диви цветя в най -чистата и сурова форма, директно от Meghalaya. Суровият мед е от пчеларите в региона и се управлява директно до потребителите. Уникалното при меда Zizira е, че вкусът се променя и променя според сезона, като се има предвид естественият продукт без филтрации. Той е сред най-висококачествените и висококачествени марки мед и струва около 699 INR.

Ако търсите най -идеалните, най -добрите и чисти сурови органични марки мед, няма нищо подобно на тези споменати. Така че, проверете ги и изберете този според вашия избор. Те се уверяват, че вашите болести и болести са под контрол и подсилват имунната система, когато се консумират редовно.