Светът на модата в наши дни дава няколко смели и чувствени топ дизайна за жените, които са доста широко приети. Жилетките са едни от тях. Приоратните жилетки са носени само от мъже, особено от военните. Но сега дамските жилетки завладяха голям пазар от този на мъжете. Почти всички жилетки са изработени от памук, но има и малко от полиестер. В Индия върховете на жилетките също се правят у дома с материал от чист памук, прикрепен към платното, като вътрешността е обсипана с Jodhpuri или кашмирска работа, известна като bandi.

9 най -добри ежедневни модни жилетки с най -високи тенденции през 2017 г.

Стилни и модерни жилетки за модни дами:

По -долу са дадени няколко вида дизайни на жилетки, които са широко подбрани от жени по целия свят.

1. Поставете дизайн на жилетка от ленти Zebra:

Дизайн на жилетки от ленти от зебра

Дизайнът на дамските жилетки е често срещан от момичетата от колежа. Носят го на дънки и Капри с палто от дънки за стилен външен вид. Жилетката има бели и черни ленти, подобни на тази на зебра от памук.

2. Топове на спортни жилетки:

Спортна жилетка отгоре

Искате да имате подходяща жилетка за всяка спортна дейност! Вземете обикновена жилетка с различна цветова гама, изработена от еластичен памук. Жилетката придава различен дизайн от гърба, където ръкавите се комбинират помежду си.

3. Дълги жилетки за дами:

Топ с дълга жилетка

Търсите красиви жилетки за парти или редовно облекло у дома! Вземете дълга жилетка с дължина до коленете. Жилетката се предлага и в много цветове и дизайн. Прилягането към кожата придава на фигурата ви перфектна форма за фурми.

4. Дизайнерски свободни жилетки:

Топ от свободна жилетка

Дамските жилетки за жени се предлагат и от насипен памучен материал. Обикновените жилетки са без ръкави и свободни, което е полезно като нощни дрехи. Той може също да бъде придружен от свиване на рамене на джаги и също така се използва за упражнения.

5. Професионална жилетка отгоре:

Професионален топ жилетка

Искате да изглеждате стилно с професионален подход към клиентите си! Опитайте кадифена жилетка, която е идеална за вашия избор. На горния костюм на жилетката също е придаден вид на яка с широки ръкави за перфектен смел вид. Те се носят широко за корпоративни срещи и събития или от домакини и др.

6. Жилетка с къси дънки:

Джинсова жилетка Топ

Един доста модерен дизайн на жилетката включва деним. Най -добрият дизайн на жилетките е с външен вид без ръкави, а дължината също така се дава до кръста, което го прави по -кръстосан. Може да се носи върху дънки, джеггинси, къси панталони, поли и т.н., за да придаде красота.

7. Фънки жилетки за момичета:

Фънки жилетка отгоре

Искате да имате бляскав, но все пак тромав външен вид! Опитайте фънки отворен дизайн на жилетка. Жилетката е изработена от полиестерен материал, който също има няколко недостатъка от двете страни. Гърбът на жилетката е изработен с мрежа и флорални извивки, изплетени върху нея. Той се носи широко върху дънки или други ежедневни неща.

8. Стилна кожена жилетка отгоре:

Кожена жилетка

Един от красивите дизайни на жилетките, които ви придават смел и пламен външен вид, е този, изработен от кожа. Горната част на жилетката също е обсипана с някои прелести, за да я направи стилна за каубойски вид. Такива жилетки често се срещат през зимата.

9. Нетна гръбна жилетка:

Нетна гръбна жилетка

Искате да облечете нещо секси за вашата среща или парти! Вземете дизайн на дамски жилетки, който е комбинация от мрежа и памук. Предната страна на автобуса със средна дължина, изработена от памук, докато задната част има плетена мрежа, която придава чувствен вид на гърба ви. Моделът е широко достъпен в различни цветове, от които да избирате за носене с дънки или къси панталони.

Жилетките на жилетките са известни също като потници в няколко страни. Някои държави също го наричат ​​да се плъзга върху жилетка, жилетка за пуловер, жилетка, сингъл и много други. Безбройните дамски жилетки също дадоха нов модел, подходящ за всякакъв вид употреба. Понастоящем жилетките с дълги щипки също са широко популярни сред тийнейджърите.