Подготовка за корпоративно събитие или непринудено парти! Искате да промените външния си вид! Отминаха дните, когато официалният облик съдържаше тези тежки дълги палта. Новият облик в тенденция е ежедневните дизайни на жилетки. Жилетките без ръкави придават осъдителен вид както на ежедневното, така и на официалното облекло. Добре облечената жилетка би добавила магнетизъм към вашия облик с панталони или дънки за ежедневно облекло. Можете също така да го придружите с риза или тениска.

Най -новите и модерни дизайни на ежедневни жилетки за момчета в стил:

Ето някои дизайни на ежедневни мъжки жилетки за вашия гардероб.

1. Спортна ежедневна жилетка:

ежедневни жилетки

Ежедневен дизайн на мъжки жилетки, който е очарователен за носене, докато пътувате на почивка, е моделът на спортната ежедневна жилетка. Най -доброто черно е с широки рамене без ръкави с четири джоба и цип за широко отваряне. Той дава модна стойка на мъжете над къси панталони или дънки.

2. Ежедневна жилетка с двоен дизайн:

Ежедневна жилетка с двоен дизайн

Популярен дизайн сред тийнейджърите са ежедневните жилетки с двоен дизайн за мъже. Дизайнът носи модел с две жилетки, зашити една с друга. Вътрешната жилетка в сиво е с нормален дизайн, докато външната кафява жилетка има два странични джоба с едно копче.

3. Ежедневна жилетка от деним:

Джинсова ежедневна жилетка

Дизайнът, преобладаващ за лятната ваканция, е направен от деним материал. Дизайнът получава вид на риза с яка и дизайн без ръкави. На жилетката се дават и странични джобове с пълни копчета. Ръкавите също имат груб дизайн, за да добавят малко мода.

4. Карирана ежедневна жилетка:

Карирана ежедневна жилетка

Широко разпространен дизайн в сиво, който е откраднал сърцата на мнозина, има кариран модел, релефен върху него в тъмно. Небрежният дизайн може да се носи върху дънки с обикновена или отпечатана риза. Той също така има три джоба и дизайн, подходящ за кожата, подходящ за културистите.

5. Ежедневна жилетка с качулка:

Ежедневна жилетка с качулка

Фънки дизайн в мъжки жилетки в ежедневието е направен с помощта на дизайн с качулка. Дизайнът на жилетката се извършва широко върху пружини или зими над дънки. Жилетката има отвор с цип с дизайн на капачка. Има и два наклонени джоба на талията, докато два дизайнерски джоба са дадени на гърдите за шарки.

6. Отворете ежедневната жилетка:

Отворена ежедневна жилетка

Мъжки стилни елегантни жилетки с цветя са доста широко разпространени за ежедневни партита, поводи или излети. Тъмносинята жилетка е украсена с кремави цветни щампи с отварящ се вид. Жилетката има дизайн с тесен ръкав с едно декоративно копче.

7. Многослойна ежедневна жилетка:

Многопластова ежедневна жилетка

Ежедневните жилетки за момчета, изработени от вълнен материал, имат няколко слоеви недостатъка, които увеличават външния му вид. Вдъхновен е от свободните дизайни на тениски с дълбок врат отпред. Носи се през дънки и къси панталони за зашеметяващ вид за пикници или партита.

8. Ежедневна жилетка с резервоар:

Танк Ежедневна жилетка

Небрежният мъжки дизайн на жилетката е изключително удобен за тренировки и вдъхновен от дизайна на потник. Жилетката е изработена от памучен материал, който попива потта. Той се извършва широко от културисти, за да даде на тялото си перфектен външен вид. Подходящ е и за лятото.

9. Дълга ежедневна жилетка:

Дълга ежедневна жилетка

Ежедневна жилетка за мъже, придаваща бедро на уличните момчета, е изработена от памучен копринен материал. Жилетката е вдъхновена от жилетките на резервоара, но има голяма дължина до коленете с много свободно прилягане. Дизайнът се вижда най -добре на улични танцьори, играчи на музикални групи и др.

Мъжките модели ежедневни жилетки са форма на якета, които идват с дизайн без ръкави. Предлагат се от памук, коприна, вълнен материал, който придава твърдост и не се бърка. Дизайнът не само допълва външния вид на мъжете, но също така добавя някакъв поразителен облик на потребителя.