Място за сядане до прозореца, много декоративни възглавници

Място за сядане до прозореца – оригинална картинна галерия

Еркерът винаги е идеалното място за вашия кът за сядане на прозореца, но можете да се отпуснете с книга в ръка или просто да се насладите на гледката на почти всеки прозорец. Следвайте другите ни съвети и определено няма да съжалявате – тук в много страхотни идеи за вашия перваз на прозореца в нашата галерия с изображения!

 Не губете квадратен инч! Чекмеджетата под перваза на прозореца обикновено осигуряват достатъчно място за съхранение на вашите ежедневни предмети от кухнята.

  Място за чакане -Седалка до прозореца с меки възглавници върху нея Зона за сядане в зоната за чакане на прозореца

Седалката до прозореца с меки възглавници е чудесно място да изчакате точно там да заври водата, нали? Можете също така да се насладите на личния си живот и малко слънчева светлина. Яркочервеният цвят прави зоната за сядане магнит за цялото семейство.

Уютни и светли ъглови седалки

ъглови седалки на ъгловите седалки до прозореца

 Конфигурацията в ъгъла прави седалката до прозореца много удобна за децата, където те могат да си свършат домашните, а също и да ядат нещо след училище. Голямата пейка предлага много място за всеки.

   Разтегателна маса

 Място за сядане до прозореца Разтегателна маса

Когато планирате зоната си за сядане, трябва да помислите и за място за разтегателна маса. Ако имате неочаквани посетители, можете да поставите тази маса пред зоната за сядане.

  Интериор в селски стил с интересен полилей

Мястото за сядане в прозореца провинциален стил бяло

Придайте на вашето пространство перфектен вид с малки детайли, например текстура в стил селска къща, интересен полилей и т.н..

Двойна функция

Зона за сядане до прозореца Двойна функция

Седалката до прозореца също може да скрие вашия водопровод или радиатор. Просто трябва да сте сигурни, че е правилно вентилиран и има лесен и прост достъп до вашите инженерни единици.

Дизайн зона Зона за сядане на прозореца Дизайн зона

Възползвайте се максимално от дълго, тясно пространство, като комбинирате седалка до прозореца и маса за хранене. Тази конфигурация ви позволява достатъчно места за повече гости и оставя пейката празна, за да можете да се насладите на гледката.

Удобна трапезария

Място за сядане в зоната за хранене до прозореца

Тази седалка до прозореца предлага както допълнително място за съхранение, така и достатъчно места за хранене.

Възглавници на пейката

 Зона за сядане до прозореца, възглавница, пейка

Добавете меко докосване до място за съхранение извън кухнята с подплатени възглавници на пейка. Седалката до прозореца е чудесен начин да добавите малко цвят към бялото пространство.

Рафтове за съхранение и места за сядане – рафтове за готварски книги и декоративни предмети Място за сядане на рафтовете за съхранение на мебели за сядане

Отворен дизайн Място за сядане до прозореца Отворен проект за строителна идея

Малка ниша с компактна, удобна седалка до прозореца

 Удобна седалка до прозореца

Зона за сядане до прозореца Удобна седалка до прозореца Горни стенни шкафове

Прекарайте следобеда в релакс в удобно кресло до прозореца. Напълнете чекмеджетата с любимите си книги, пригответе чаша горещ чай и се насладете спокойно!

  Мека мебел за Ваше удобство

Мека мебел вашата удобна седалка до прозореца

Поставете възглавници на пейката за повече стил и комфорт!

Удобна зона за писане Ъгъл за писане седящ ъглов прозорец удобен уютен

Тази седалка до прозореца е идеалното място да помогнете на децата си с домашните. Инсталирайте стенна лампа над седалката за повече светлина, ако планирате да четете късно през нощта.

Зона за напитки до прозореца

Зоната за пиене на зоната за напитки

Седалката на прозореца тук е поставена между шкаф с чаша за вино и охладителя за вино – това е идеалното място за приемане на гостите, приготвяне на напитки и чат.

Модерен интериор в хола със седалка за четене

изключително дълъг ъгъл на седалката до прозореца

Интериор на хол в селски стил

идея за съхранение на място за прозореца  Г-образна зона за сядане до прозорецаl-образна площ на седалката на прозореца               Трапезария и всекидневна в една стая

диван лента трапезария удобна седалка до прозореца