актуални тенденции в дизайна на къщи иновации тази година басейн интегриран

Актуални тенденции и иновации в дизайна на къщи през 2013 г.

За да се опише тенденцията в домакинството, човек би трябвало да използва термини като зелен, модернистичен, технологичен и забавен.

И как всъщност разбирате думата тенденции? В него има нещо от „движещото се“ и „течащото“ или?

Така че става дума за иновативни, модернистични и зелени технологии в процес на развитие. Те непрекъснато се актуализират и стават все по -практични и достъпни за производителите. Тези тенденции определят не само дизайна на съвременни, но и бъдещи къщи.

Намаляване – Луксозен апартамент

Настоящите тенденции в дизайна на къщата въвеждат иновация в този полилеен дървен стол за хранене

Бъдещето принадлежи на намалените, малки къщи. Дните на изобилие, излишък и изобилие са отминали. По -новите къщи и техните проекти са много по -модернизирани в сравнение с апартаментите от миналото.

Мебелната индустрия също следва тези тенденции и произвежда по -прости, намалени модели. Големите, пухкави килими са заменени от модели с минималистичен външен вид и стил.

В резултат на това хората станаха много по -ефективни при използването на пространството вътре в дома.

Големите домашни офиси вече не са търсени. „Джобни офиси“ е често срещано име сред дизайнерите за най -новите тенденции в дизайна на домашния офис. Това твърди NAHB (Национална асоциация на строителите на жилища). Този вид намален дизайн също е свързан с по -силната тенденция на няколко поколения, живеещи в един апартамент.

В много случаи домашният офис има двойна функция – като спалня. Там живеят временно възрастни деца или по -големи родители, нуждаещи се от грижи.

Зелен живот – екологично чист дизайн

актуални тенденции в дизайна на къщи иновации тази година фасадна сграда

Терминът „тенденция“ е доста погрешен за това. По -скоро това е основно направление. „Зеленият живот“ не е мода, но отсега нататък той ще бъде основен принцип на човешкото съществуване. Това е от екзистенциално значение. Поради тази причина ще наблюдаваме увеличен ръст в използването на строителни материали, картини, прозорци, подове, повърхности, водопроводни и тръбни системи. Все повече хора търсят екологично чисти бои и лепила.

Лукс и блясък у дома

актуални тенденции в дизайна на къщи иновации диван възглавници дърво

Много различни луксозни артикули се предлагат в отговор на намаляването на размерите на семейни домове. Сауните стават все по -популярни и се използват в семейни спални и басейни.

Медиа стаите отново бяха модерни за известно време и сега много апартаменти ги имат. Нарастват инвестициите в домашно забавление и най -вече в мултимедийни развлекателни съоръжения. Хората спестяват, като излизат по -малко и излизат на почивка. Това казва Американската асоциация на брокерите.

От организацията съобщават и за увеличеното използване на асансьорите. Това е особено характерно за къщи с няколко поколения. Там възрастните хора ще бъдат пощадени от неприятностите при изкачването на стълби.

Животът на няколко поколения също изключително засилва волята за промени. Пример: След като децата пораснат, зоните им за живеене и игра се превръщат в отделни малки жилищни помещения, където едно младо семейство може да живее самостоятелно. Те обикновено включват отделни бани и дневни.

Преместване навън

Текущите тенденции в дизайна на къщата въвеждат новаторство в тази седалка за възглавници на покрива

Много повече хора прекарват по -голямата част от дните си у дома. Много от тях сега се „разширяват“ навън. Лоджиите, терасите, дворовете и балконите все повече се разглеждат като неразделна част от дома. Те са външни жилищни пространства за отдих, забавно прекарване на времето със семейството и гостите. Виждате и много повече кухни на открито за готвене и хранене на открито. Най-често те идват с вградени скари, мивки, складови помещения, хладилно оборудване, повърхности и кранове за бира.

 Дизайнът на външните зони за готвене се основава на интериора.

Висококачествените уреди като паравани, външни мебели, камини и огнища стават все по-популярни. Тук се използват и телевизионни и аудио системи.

В съответствие с общата зелена тенденция отглеждането на зеленчуци в градините също става все по -популярно.

Ремонт във външната зона

актуални тенденции в дизайна на къщи иновации тази година открит вътрешен двор

Най -новото допълнение към тенденцията за живот на открито е душът там. Баните, монтирани на открито, стават все по -популярни. Не се безпокой! С добър дизайн, душът отвън може да бъде също толкова личен, колкото този отвътре.

Преди петдесет години беше абсолютно необичайно едно семейство с три спални да има повече от една баня. Сега това е стандартът. Външната баня скоро ще бъде също толкова нормална. Сега няма да мине дълго. Градините стават все по -малко селски. Напротив – те се развиват в екологично чисти луксозни съоръжения.

Дизайнът на апартаментите става все по-интелигентен

актуални тенденции в дизайна на къщи иновации тази година дизайн на каменна стена

Най -новите технологични постижения стават все по -достъпни за обикновения потребител. Използването им става все повече и повече норма. Нов генератор от General Electric например може да бъде инсталиран, активиран и наблюдаван дистанционно с помощта на смарт телефон. Собственикът придобива вътрешно спокойствие.

Фиксаторите на сензорния екран и термостатите също могат да се управляват дистанционно. Все по-често се използват енергоспестяващи модели. Това намалява разходите, свързани с тяхното използване и е по -лесно да си го позволите. В момента те все още са доста скъпи.

Кухните и спалните стават все по -стилни

актуални тенденции в дизайна на къщи иновации кухненска островна релса

Без значение колко малък или голям е апартаментът, модерният и удобен дизайн на кухните и баните остава много важен за повечето хора. През повечето време стаите се преструктурират, вместо да се разширяват. В момента стилът на преход между модерен и традиционен дизайн е в.

Кухнята се разглежда като социално място. Вие не ядете само тук, вие също сте домакин на събития, хапвате и разговаряте там. Вие проектирате кухнята за групи и дори създавате своеобразна „сцена“ за готвача с множество зрители. Нараства и интересът към гурме кухнята. Това води до повече аксесоари, устройства и съоръжения, които правят тяхната подготовка възможна.

Ами ти Скоро ще ремонтирате ли кухнята си или ще монтирате нова на открито? Най -новите тенденции отговарят и на вашите нужди. Вдъхновете се от горните идеи, коригирайте ги и ги смесете, така че крайният резултат да отговаря на вашите собствени нужди.

Впечатляващ и уютен хол – вградена камина

актуални тенденции в дизайна на къщи бяло обзавеждане вградени каминни мебели

Светла и уютна всекидневна – в момента за тази година

актуални тенденции в дизайна на къщата бяло обзавеждане на холЕлегантна, женствена спалня – спално бельо с флорални щампиактуални тенденции в дизайна на къщи бяло спално бельо в черно

Черно -бял интериор в хола  актуални тенденции в дизайна на къщи бяло черно иновации