Grandiose Designer Festival стълби 2013

Грандиозен дизайнерски фестивал в Лондон

Никой не може да отрече, че Лондон е едно от най-космополитните места в света. Затова десетгодишният юбилей и успехът на Лондонския фестивал на дизайна просто не са изненада за никого. И тази година около 300 различни събития ще се проведат в 14-те различни презентационни зони в Лондон.

Кой може да посети всичко за малко по-малко от девет дни??

Между творения като „Endless Stais“ и „Бог е в детайлите“ има много други великолепни произведения. За да можете да намерите това, което е подходящо за вас, и да получите общ преглед, имаме това ръководство за вас. Защото тук са акцентите, които според нас определено не бива да се пропускат!

Безкрайни стълби

Grandiose Designer Festival 2013 безкрайни стълби

Това растение се намира точно до Tate Modern. Това е произведение, което трябва да бъде посетено от всички хора. Този проект винаги има поразително въздействие, благодарение на работата на велики артисти като Заха Хадид, Аманда Левете, Марк Нюсън и Джон Поусън. Творбата е създадена от американски лалета. Състои се от 15 съседни стълбищни клетки. Ще ви отнеме известно време, за да ги разгледате изцяло.

Можете да си простите, че сте пропуснали такава инсталация заради нейното визуално величие. Той разширява традицията на отличителни забележителни проекти.

Бог е в детайлите

Грандиозният фестивал на дизайнерите описва БогаКолко бързо разпознавате наистина уникалния и отличителен дизайн? Събитието „Бог е в детайлите“ е уникална възможност, където можете да запомните нивото на това умение в себе си. Тук ще тествате своите умения за наблюдение и ще видите някои от най -добрите неща в света.

Известните думи на Mies van der Rohe са заимствани за проекта и са написани с коригиращи лещи Swarowski. Дизайнерите Paul Cocksedge, Tom Dixon, Amanda Levete, Faye Toogood, Stephen Webster и Osman Yousefzada ще подчертаят особено някои произведения според техния вкус. Това е прекрасен начин да подчертаете произведенията, които не бива да пропускате на турне.

Избрани столове за Бодлианската библиотека, Оксфорд

Grandiose Designer Festival подробно библиотека от ниски дървени столове

Харесвам парчета с интересен контекст и това е прекрасен пример за това. Това е третият нов стол за последните 400 години и това наистина е голяма работа. Нивото тук е много високо и евентуалният победител със сигурност ще стане част от английската история.

Проектиране на кръстоска

Грандиозният дизайнерски фестивал детайли оранжево розово детайли ярки мебели

Това е гледката, която най -бързо набира популярност на фестивала. Можете да видите работата на New Oxford St..

Миналата година събитието привлече около 17 000 посетители, а повече се очаква поради нарастващата популярност на съвременния дизайн. Това е първият лондонски панаир, посветен на най-съвременното декоративно осветление.

Улица Гръцка 19

Грандиозен дизайнерски фестивал на керамични роботи гръцки

На фестивала в Лондон винаги има място за необичаен и силно креативен дизайн. 19 Greek Street е правилното място за хора, които обичат добрия дизайн, както и малко хитрост.

Бях напълно спечелен от керамичните роботизирани лампи от снимката по -горе. Това е страната на чудесата, интерпретирана от художничката Нина Толструп. Това е и изскачаща изложба. Тук игривостта среща абстрактното мислене.

Предците на магазина Арам

Грандиозният дизайнерски фестивал описва метални маси червено зелено

Една от най -важните причини, поради които трябва да посетите този адрес, е погледът зад кулисите на дизайнера Бенджамин Хуберт. Можете да разгледате прототипи, които все още не са показани, да се запознаете с нови идеи и много други обекти от предисторията на настоящите му творби.

Има и Labirynth, който излага творбите на дизайнера Бетан Лора Ууд в галерия Арам.

Брилянтният полилей Zig Zag горе има едно от няколкото прекрасни и вдъхновяващи произведения на изкуството, изложени в галерията

Grandiose Designer Festival подробности за laura wood LDF 2013

Дизайн в Southbank Center

Grandiose-Designer-Festival-лава-лампа-свят

 На този етап ви очакват много дейности, събития, анализи и интересни разговори. Тук можете да разгледате по -отблизо дизайна на 50 -те години на миналия век. Тук ще можете отново да разгледате как тогавашните дизайнери са създали света на бъдещето. Можете също така да се насладите на храната и напитките на „Истинския пазар за храни“. Все още не сте убедени? Тук можете да видите най -голямата лампа в света.

Всъщност можете да закупите няколко копия от лимитираната серия от дизайнера Mathmos и да ги вземете със себе си.

Палатка Лондон & Велики марки Лондон

Grandiose Designer Festival детайлизира цветна палатка за фокус

Със сигурност ще прекарате най-добре в Лондон, докато разглеждате чудесата на Tent London. Тук ще срещнете много млади дизайнери, които ще ви посрещнат с голям ентусиазъм. Те идват от 25 различни държави и 250 различни дизайнерски компании.

Grandiose Designer Festival подробности подови лампи огледален камък

Ще изброя само няколко имена, за да можете да опитате от тях: Четири сезона в Шанхай, Форми на Унгария, Пресен Тайван, 100% Норвегия и Съвета на занаятите на Ирландия. Ейми Хънтинг и Оскар Наруд са имената на дизайнерите, които са работили заедно, за да създадат тази прекрасна линия от красиви огледала.

Рендер в Molly Hatch

Грандиозен дизайнерски фестивал, боядисани детайли от стенни плочи

Антропологията може да не е много високо в списъка. Но това е мястото, където можете да се насладите на няколко часа цветен блясък на този панаир.

Тук можете да се любувате на модни аксесоари, антики и много други. Но през следващите няколко дни акцентът ще бъде върху работата на дизайнерката Гуинет Лийч и нейните рисувани чаши за кафе. Ако не сте съблазнени от това произведение, то със сигурност от красивите картини на художничката Моли Хач.

100% дизайн

Грандиозен дизайнерски фестивал интериор ldf 2013 аксесоари за мебели

В крайна сметка става дума за събитие, което всъщност е също толкова известно, колкото самият фестивал в Лондон. Това е лондонският изложбен център Earls Court. Тук е мястото да намерите зони за интериорен дизайн, офиси, кухни и спални, както и център за екологичен дизайн и строителство.

Защо всъщност се интересувате от модерния дизайн? Интересувате ли се повече от нови идеи или препроектиране с екологични решения? Във всеки случай със сигурност няма да съжалявате за престоя си там.