Пролетта идва скоро и за много жители сега е време за промени в интериора. Логично за това се нуждаем от актуални идеи за обзавеждане. Както всяка година бяхме публикували няколко статии по тази тема от началото на 2018 г. Целта на това е да ви се притече на помощ с някои много конкретни идеи и да добавите към предишните приноси.

Няколко детайла в матово и черно могат да актуализират дизайна на банята

черни и сиви елементи интериорни идеи

Обзавеждане на идеи с малки, привличащи вниманието детайли

Тези идеи за обзавеждане засягат главно санитарните помещения и кухнята. От няколко години яркият и безпроблемен външен вид е особено популярен там. Много дизайнери я обогатиха през 2018 г. с проекти с малки, но значими детайли. Често човек показва груба матова текстура и избраният цвят е черен или тъмно сив.

Търсите актуални идеи за дизайн на стени? Ами плочките в тапета??

идеи за обзавеждане тапети за плочки

Плочки, които имитират тапети

Тапетът има много естетически предимства, а плочките – много практически предимства. С новите тенденции вече не трябва да избирате между двете. Просто изберете решение, което съчетава „плюсовете“ на двете. През 2018 г. плочките с ново интерпретиран вид са особено популярни. Подобни идеи за обзавеждане са идеални, наред с други неща, за обновяване на открити пространства.

Бетонните мебели и акценти са гореща тенденция в съвременния интериорен дизайн

идеи за обзавеждане бетон в интериора

Бетонни мебели

Грубото Бетонна текстура намери широк спектър от приложения в интериорния дизайн през последните години. През 2018 г. този материал ще се използва и за акцентиране. От него се изработват много мебели и аксесоари.

Текущ цвят, актуална стратегия за обзавеждане

акцентни мебели в ярки цветове идеи за обзавеждане

Акцентни мебели в ярки цветове

Неутралните идеи за обзавеждане от последните години са идеален фон за използването на ярки акценти. Човек става все по-смел. През 2018 г. мебели с големи размери в привлекателни цветове са супер популярни.

Вие ставате все по -креативни при проектирането на акцентните стени

идеи за обзавеждане акцентна стена с релеф

Релефни акцентни стени

Акцентните стени са едно от онези решения за модерен интериорен дизайн, които сега са се утвърдили като класика. Сега дизайнерите винаги са игриви с дизайна си. Експериментите с релефни акцентни стени са особено популярни през 2018 г.

Можете ли да видите къде са използвани съвременни дизайнерски решения?

идеи за обзавеждане на различни метали

Комбинация от различни метали

В съвременния интериорен дизайн дизайнерите често се опитват да покажат разнообразието и характера на един и същ материал. Голямата тема тази година е разнообразието в металите. Комбинациите между черни, сиви и златни нюанси са особено ефективни и актуални.

Популярните модели на рибена кост се завръщат на мода!

идеи за обзавеждане страхотна задна стена на кухнята

Плочки от рибена кост

Тук идва нещо за тези, които искат да подновят изплакването на кухнята си. Моделите от рибена кост се завръщат и правят перфектно решение за всеки ентусиаст. Най -добре е да комбинирате с тъмни неутрали.

Модерните топли нюанси се съчетават добре с камината!

идеи за обзавеждане наситени цветове

Наситени топли цветове

Наситените топли нюанси се конкурират с ярките цветове, когато става въпрос за използването на мебели през 2018 г. Те се използват и като акценти в неутрална атмосфера. Това прави интериора по -елегантен и привлекателен в същото време.

Фен ли сте на винтидж аксесоари? Светлините в този стил вече са супер модерни!

идеи за обзавеждане ретро светлини

Светлини с ретро характер

Идеите за декорация и обзавеждане с акцентни светлини с крещящ характер са актуални от няколко години. Така ще остане и през 2018 г. Така че, ако харесвате този тип дизайн, имате всички основания да бъдете щастливи през 2018 г..

Ако искате да внесете нотка традиция във вашия интериорен дизайн, заложете на флорални шарки!

идеи за декориране на стени с флорален модел

Широко използване на флорални шарки в интериорната декорация

Флоралните шарки си възвърнаха позициите в интериорния дизайн. Нашият пример показва стена с цветен акцент. Изпълнението е в доста класически стил. По -модерни и стилизирани варианти също са популярни.

Подбрахме нашите примери, така че да могат да се използват особено практически и лесно във всяка къща и апартамент. Препоръчваме ви обаче да ги разгледате в по -широкия контекст на тенденциите в стила на дома за 2018 година. По този начин вие развивате индивидуално усещане за него и можете да приложите някои много собствени решения.