Дизайн на стълбище като архитектурен елемент

Архитектурен елемент - идеи за дизайн на стълби

 Стълбището е забележителен елемент в дома. Една интересна Дизайн на стълби носи добра оценка на оборудването на къщата и може да реши някои проблеми с дизайна на къщата. Едва ли някоя друга къща оформя цялостното впечатление от интериора на една сграда толкова, колкото стила и дизайна на стълбите. Ето защо тук ви предлагаме перфектната комбинация от естетика и функционалност.

Представяме някои примери за дизайни на стълби, които със своите ясни форми и използването на съвременни материали са идеално подходящи за текущи проекти за строителство и модернизация. В съвременната архитектура има много различни дизайни на стълби, така че можете да изберете правилното стълбище, което ви подхожда харесва най -добре и отговаря на вашия вкус.

 Бели стълби в малката стая

Архитектурен елемент - Идеи за дизайн на стълбище -2

Структурата или формата на стълбите е много важна част от дизайна. Има различни стълбищни конструкции, които имат стръмни стъпала и високи парапети. В зависимост от това какво предпочитате или какви дизайнерски проблеми искате да решите, стълбището може да бъде проектирано по различни начини.

 Модерен хол със стълби

Архитектурен елемент - идеи за стълбищен дизайн -3

Вторият важен и значим момент в дизайна е стилът на стълбите. Има традиционни стълби с релси и полети от дърво, както и много съвременни тесни стълби без релси.

И една последна точка, която никога не бива да е последна – цветът! Цветът на стълбите може да промени целия облик. Всеки знае, че цветовете влияят на нашите емоции и възприятия. Че Дизайн на стълби улавя погледа като важен архитектурен елемент в коридора. Стълбищният дизайн придава на обзавеждането на къщата особен и оригинален вид

 Минималистична идея за стълбище за къщата

Архитектурен елемент - Идеи за проектиране на стълбище -4

Дизайн на бяло дървено стълбище

Архитектурен елемент - Идеи за дизайн на стълбище -5

Класическо вътрешно стълбище от тъмно дърво

Архитектурен елемент - Идеи за дизайн на стълбище -6

www.interiorholic.com